התפקדות חודש נובמבר!

Bleed for Me

New member
../images/Emo183.gifהתפקדות חודש נובמבר!../images/Emo183.gif

שם:
אמצעי תקשורת (נו מסנ ואייסי):
טלפון בבית ומספר תעודת זהות: (חח נו סתם
)
משהו טוב שקרה חודש שעבר:
משהו פחות טוב שקרה חודש שעבר:
משהו שאת מחכה לו החודש::
תמונה שעשתה לך את החודש,או לפחות את היום האחרון ובא לך לשתף (ובארור שבא לך!) סופשבוע רגוע,סעו בזהירות ואל תפספסו את טקס פרסי אירופה (EMA) ביום שישי ב21:00 מתפקדת!:
שם:
דניאל
מקום מגורים:
ר"ג
אמצעי תקשורת (נו מסנ ואייסי):
[email protected]
טלפון בבית ומספר תעודת זהות: (חח נו סתם
)
XD (חח יופי צוחקת מעצמי..
)
משהו טוב שקרה חודש שעבר:
היה חופש
משהו פחות טוב שקרה חודש שעבר:
היה דווקא פסדר
משהו שאת מחכה לו החודש::
גשם!! מקווה..
תמונה שעשתה לך את החודש,או לפחות את היום האחרון ובא לך לשתף (ובארור שבא לך!)
-> הודגש באמצעות מדגישומטיק

לושהה

New member
^^"

שם: יובל:] גיל: 13 מקום מגורים: ביל''ו אמצעי תקשורת (נו מסנ ואייסי): [email protected] טלפון בבית ומספר תעודת זהות: (חח נו סתם) XDDD
משהו טוב שקרה חודש שעבר: האמ מפגש, ציונים טובים^^", ו..האמ..בגדים וכאלה D: משהו פחות טוב שקרה חודש שעבר: לאדעת
משהו שאת מחכה לו החודש: ללכת למאי
תמונה שעשתה לך את החודש,או לפחות את היום האחרון ובא לך לשתף (ובארור שבא לך!): חהחה נו טוב.D=

m i c k e y 15

New member
Think I'm gonna lose it lose it....

שם: מיכל
מקום מגורים: קרית ביאליק
אמצעי תקשורת (נו מסנ ואייסי): 054..חח סתם 263434394 [email protected]
טלפון בבית ומספר תעודת זהות: (חח נו סתם) חחחח הפחדת אותי..עוד הייתי נותנת חחחח
משהו טוב שקרה חודש שעבר: כל היציאות עם בנים וזה..
משהו פחות טוב שקרה חודש שעבר: שכל היציאות עם הבנים האלה התגלו כסתם..בנים הם חרא
משהו שאת מחכה לו החודש:: ליום שישי הבאאאאא כי יש גאלההה(מועדון)
תמונה שעשתה לך את החודש:
הודגש באמצעות מדגישומטיק

Rowdy Girl

New member
נמנממ

שם: קורלע [: גיל: 72 מקום מגורים: הוד השרון אמצעי תקשורת (נו מסנ ואייסי): [email protected] טלפון בבית ומספר תעודת זהות: (חח נו סתם) 90-1234567 משהו טוב שקרה חודש שעבר: מייק#%#^$&^@$%!@%@#
משהו פחות טוב שקרה חודש שעבר: המממ >< לוידעת דווקא היה חודש פסדר משהו שאת מחכה לו החודש:: המ לוידעת |= לסיים את גרין מייל XP נשאר לי רק עוד איזה 500 עמודים... תמונה שעשתה לך את החודש,או לפחות את היום האחרון ובא לך לשתף (ובארור שבא לך!) נו אינלי שום תמונה ששוקלת עד 500קב ><

Rowdy Girl

New member
ראיתי אותו

יותר מ5 פעמים... אבל אני צריכה לסיים אותו בשביל עבודה בספרות והסרט לא יעזור לי בזה ><

Rowdy Girl

New member
דניאל!

הספר עלה לי 83 שקלללל צריך לקרוא אותו חבל על הכסףXDD

Rowdy Girl

New member
ככה../images/Emo3.gif

כי אני דיי מכורה לסרט וזה נחמד שיש תספר D= [והסרט ><] ניתן לילדים לקבל קצת חינוך מסטיבן קינג... מתישהו וחוצמזה אינטרנט לא עוזר כי אני לא קוראת אותו בבית אלא רק בשיעורים משעממים בצפר >< ואנלא אדפיס 8653489560934 עמודים

מותק13

New member
אניאניאניאני D: ../images/Emo185.gif

שם: ירדן גיל: 14 מקום מגורים: פ"ת אמצעי תקשורת (נו מסנ ואייסי): [email protected] טלפון בבית ומספר תעודת זהות: (חח נו סתם)
משהו טוב שקרה חודש שעבר: לאזוכרת
משהו פחות טוב שקרה חודש שעבר: לאיודעת
משהו שאת מחכה לו החודש: לאיודעת
תמונה שעשתה לך את החודש,או לפחות את היום האחרון ובא לך לשתף (ובארור שבא לך!)

shanibu

New member
../images/Emo15.gifמתייצבת! ../images/Emo195.gif

שם:שני גיל: עוד חודש ופחות משבוע 14 ^^ מקום מגורים: רמה"ש אמצעי תקשורת (נו מסנ ואייסי): [email protected] תוסיפו בכיף ^^ טלפון בבית ומספר תעודת זהות: (חח נו סתם)
משהו טוב שקרה חודש שעבר: דיסקים שקיבלתי ^^ משהו פחות טוב שקרה חודש שעבר: מתמטיקה :\ משהו שאת מחכה לו החודש: ג'יימס. מייספייס. סתם נו. המממ.... לודעת תמונה שעשתה לך את החודש,או לפחות את היום האחרון ובא לך לשתף (ובארור שבא לך!) אח"כ

אני פה../images/Emo9.gif../images/Emo127.gif

שם: שני גיל: 14 ו-10 ימים
מקום מגורים: בית אריה אמצעי תקשורת: אני כמעט ולא מתחברת אבל שיהיה: ICQ: 326866539 מסנג'ר: [email protected] טלפון בבית ומספר תעודת זהות: (חח נו סתם) משהו טוב שקרה חודש שעבר: הייתה לי יומולדת וחברות באו אליי והיה ממש כיףף!!
משהו פחות טוב שקרה חודש שעבר: מממ לא 'דעת
משהו שאת מחכה לו החודש: לא 'דעת גם
תמונה שעשתה לך את החודש,או לפחות את היום האחרון ובא לך לשתף: תמונה

bsn199

New member
אני באיחור

שם: נוי גיל: 16 תכף.. מקום מגורים: ינוב, עוזר למישהו..(?!) אמצעי תקשורת (נו מסנ ואייסי):212214832 טלפון בבית ומספר תעודת זהות: (חח נו סתם) משהו טוב שקרה חודש שעבר: נמ נמ נמ משהו פחות טוב שקרה חודש שעבר: קיבלתי 24 במתמטיקה.! :O משהו שאת מחכה לו החודש:: אולללה..=] תמונה שעשתה לך את החודש,או לפחות את היום האחרון ובא לך לשתף (ובארור שבא לך!) דאגייי

../images/Emo185.gif

שם: שרון גיל: 15 מקום מגורים: ירושלים אמצעי תקשורת (נו מסנ ואייסי): לאלאלע טלפון בבית ומספר תעודת זהות: (חח נו סתם) XD משהו טוב שקרה חודש שעבר: לפני שבוע היה לי יומולדת
משהו פחות טוב שקרה חודש שעבר: חטפתי עונש.. נשברר לי כברר
משהו שאת מחכה לו החודש:: הטיול השנתי, הולך להיות בלאגן תמונה שעשתה לך את החודש,או לפחות את היום האחרון ובא לך לשתף (ובארור שבא לך!) תמונה של הסרט "חותנת בהפרעה"
ראיתי את הסרט בהוט, נחמד

למעלה