חרישת השבוע

Mayuchkita

New member
../images/Emo183.gifחרישת השבוע../images/Emo183.gif

שיר השבוע : אלבום השבוע : תמונת השבוע : תמונת לחם שבועית : ------------------------------------ ממה הכי נהנתן השבוע ? מאכל השבוע ? מה הכי לא אהבתן השבוע ? שבוע טוב ונקווה שקצת פחות גשום

AC LoVeR

New member
עונה :]../images/Emo42.gif../images/Emo210.gif

שיר השבוע : Teddy Geiger - These Walls אלבום השבוע : לא דעת :S תמונת השבוע : זאת תמונת לחם שבועית: התמונה ש-west doll שמה בשירשור אוףף :-*:-* ממה הכי נהנתן השבוע? כלום
מאכל השבוע? ספגטי
מה הכי לא אהבתן השבוע? את כולו, ואת זה שהוא לא נגמר ליי סרט השבוע: לא ראיתי
הופעת השבוע : כנ"ל ואיך עבר השבוע ? לא משהו...

עונה ../images/Emo98.gif

שיר השבוע: Addicted של קלי קלארקסון אלבום השבוע: פיונה אפל- אוסף תמונת השבוע : אומייגאד תמונת לחם שבועית : הממממ
------------------------------------ ממה הכי נהנתן השבוע? מיום שישי- סתלבט...
וכמובן מהגשם
מאכל השבוע ? לפתן גויאבות
מה הכי לא אהבתן השבוע? להתעורר ביום שלישי בלילה לקול הפיצוצים- או יותר נכון, הרעמים
סרט השבוע: "בנעליה"- ראיתי אתמול עם חברה הופעת השבוע: אתן יודעות כמה זמן לא הייתי בהופעה?

Mayuchkita

New member
../images/Emo187.gifעונה../images/Emo187.gif

שיר השבוע : Big Girls Don't Cry אלבום השבוע : האלבום החדש של פרגי תמונת השבוע :
תמונת לחם שבועית : מאכל השבוע : מממ צ'יפס
ממה הכי נהנתי השבוע : יציאה למקס ברנר עם חברים, ובמרתון סרטים חורפי ביום שבת עם חברות מה הכי לא אהבתי השבוע : ללמוד למבחנים ולבחנים .. סרט השבוע : יש לה ביצים + זוג משמיים הופעת השבוע : איך עבר השבוע ? נחמד מאוד
שבוע טוב לכולם

West Doll

New member
אני עונה...../images/Emo9.gif

שיר השבוע : Evanescence- All That I'm Living For אלבום השבוע : Chamillionaire- the sound of revenge תמונת השבוע : אמאלההה.....ממש עושה חשק לראות הטינה2 אה?? [ד"א התמונה מהטינה1
] תמונת לחם שבועית : הוא ממש יפה פה!
------------------------------------ ממה הכי נהנתן השבוע ? מהגשם!! מאכל השבוע ? אממ אין לי משו מיוחד
מה הכי לא אהבתן השבוע ? קשה להאמין אבל...כלום
סרט השבוע : "הוסטל" החולני
"יעד סופי 3" המעפן אבל החולני
ו"בית השעווה" החמודי
הופעת השבוע : אחיין שלי שר נקרא הופעה?
ואיך עבר השבוע ? אחלה שבוע...
אמן ככה כל שבוע!

y a e l y 1 2

New member
עונה../images/Emo26.gif

אוקי אז ככה- שיר השבוע- promiscous וגם- give it up to me. אלבום השבוע- sean paul. תמונת השבוע- (מצטערת אני לא מצליחה להעלות קישור).. תמונות לחם שבועית-(הוא ממש יפה בסרט הזה,טוב הוא יפה בכל סרט שיש לו,כמעט) ממה הכי נהנן השבוע- גשם..וגם עשיתי מרתון סרטים עם כמה חברות אז..היה כיף. מאכל השבוע- מרק..אני אוהבת לאכול את זה בחורף.. מה הכי לא אהבתן השבוע- היה לי (ויש לי) מבחנים בחנים ועבודות הגשה.. סרט השבוע- "המגן"- סרט מדהים!!!! שווה לראות. הופעת השבוע- אמ..לא הייתי בהופעה בשנה האחרונה אז..אין לי מה לרשום. איך עבר השבוע- היה ממש כיף,והלאוי שיהיה הרבה גשם!!!(אני אוהבת גשם
)

למעלה