כדאי לקרוא בבלוגיה 10/01/10

seymore butts

New member
חבילת העידוד הגדולה של ברק

איך הפכה תכנית ההצלה של הנשיא אובאמה למשק האמריקאי לשם של סרט פורנו והאם בן דמותו של הנשיא בסרט עובד קשה כמו הנשיא עצמו ? מדוע מדברת זונת רחוב ערביה שהגיעה מפקיסטן ספרדית וממה הייתה עשויה החביתה שאכלה איימי אמרסון אם לא מביצים ? כל התשובות לשאלות אלו ועודבחלק ב' של הרשומה לקראת טקס ה"אוסקר" השנתי של עולם הפורנו, המסוקר בעברית רק ב"עולמו של סימור" ואשר ייפתח בעוד שעות ספורות בלאס וגאס. אזהרה: הרשומה והבלוג מיועדים למבוגרים מעל גיל 18 בלבד !

Master Stav

New member
חובה לקדם !!!

בצלאל וטל הגיע הזמן ללחוץ על קידום של התוכן של סימור שישימו את זה בשעות "מותרות" אבל שישימו ....מדובר בכתבות מושקעות ברמה עיתונאית ובשפה מובנת צוהר אמיתי לעולם שלא כולם מכירים ורצוי אולי היה שחלק יכירו בכדי לשבור סטיגמה אחת או שתיים ממליץ בחום שאפו גדול לחלק ב' של הסקירה .

parparlive

New member
מסכימה מאוד עם סתו

רשומה נפלאה ! והגיע הזמן לקדם רשומות כאלה אם יש צורך בעמוד נפרד למבוגרים בלבד עם אזהרה.

seymore butts

New member
../images/Emo51.gif רבה !!

על הפירגון הענק. אבל כמו שכתבתי כאן לאחרונה - אם העירום המרומז בפרומו של "ארץ נהדרת" הקפיץ את אותה ח"כית שיולי תמיר קראה לה "חתיכת חרא", אתה יכול לדמיין מה יקרה לרייטינג של תפוז ביום שרשומה עמוסת תמונות של חדירות כפולות תזכה לקידום ?

Master Stav

New member
ועדיין צריכים לקדם אותה

אשמח אמד אם תפוז יקדמו גם אם בשעות ..."מותרות" טל ...מרטם את הכפפה ?

wranger

New member
איזו כפפה? אין לי קשר לקידומים.

כל מה שאני יכול לעשות כשאני קורא רשומה שאני אוהב זה לשלוח לבצלאל המלצה חמה במסר.

Master Stav

New member
אז להרים את הכפפה ולהרביץ לבצאלאל

עד שיסכים לפרסם ... מכיר את הבדיחה עם הזונה והאתנן הגבוה? כמה עולה ? 50 ש"ח ואם אני רוצה להרביץ ? 500 ש"ח אבל אני מרביץ ...בגלל זה תשלם 500 נו טוב ...אני ארביץ עד שאקב את ה500....בחזרה .....

Bezalel P

New member
אין בעיה לקדם רשומות סקס בשעות הלילה

אלא שכמו שסימור אמר, אני לא בטוח שאנחנו יכולים לקדם את התמונות שהוא בוחר לצרף לרשומות. אפילו בלילה עם אזהרה... נחשוב על זה שוב.

Master Stav

New member
אז תשימו איזו תמונה אנמית בקידום

עם אזהרה של פורנו עליה באדום בולט .... עדין הרבה בלוגרים היו מתים לרמה כזו של כתיבה הרבה עיתונאים היו מתים לרמה כזו של פירוט ודיוק תמצאו את הדרך לצאת מהפלונטר של הצדקנות מול אי אלו שזיפים ....ויפה שעה אחת קודם

seymore butts

New member
תודה לך מאסטר ולכל הקוראים לקידום

של הפוסטים שלי, אבל אני לא בטוח שהרעיון שעורכי "תפוז" ו/ או אני נקבל זימון לועדת הכנסת כדי לתת הסברים למתחסדת הראשית עושה לי את זה.

Master Stav

New member
אתה בטח שלא ....

ולידיעתך הכנסת יכולה לזמן אתה ואחרים א חייבים לבוא בזמנו קיבלתי 2 זימונים ל2 ועדות למעמד האישה ....בגין האתר שהיתי בעליו הגעתי לראשונה הבנתי שכל מה שהם מחפשים זה שעיר לעזאעזל והלכתי באמצע לשנייה לא הגעתי בכלל ו....לא קרה כלום .

Master Stav

New member
הדומיין היה על שמי

כל שכן החברה שהחזיקה באתר ותיפעלה אותו

למעלה