בחוץ קר ואני לא מסוגלת לחשוב על לאכול שום דבר חוץ ממרק חם ומהביל.. אבל אבוי- רק דקות ספורות יש לי להכין מרק לפני שאצא לעבודה... מרק אפונה מהיר של נייג'לה לוסון. מהיר, מעולה ומשביע... במיוחד לחורף ומזג האויר הקר.
הערב פורסמה בבלוג הפרסומות "יופי, לתלות" רשומה חדשה ובה פרסומות מרחבי העולם לרגל ט"ו בשבט, שחוץ מהיותו חג הפירות היבשים, הוא קודם כל ראש השנה לאילנות: והפעם: מכתב שאפשר לשתול בגינה שלכם באנגליה, נדנדה התלויה על עץ שהרגע דישנו בדשן ברזילאי, פתרון מפתיע שמצאה יצרנית הרכב פורד לעצים שהסתירו את שלט החוצות שלה בארגנטינה ועוד... אז קחו לכם רון בלב ואת ביד, והקליקו כדי לקרוא רשומה ירוקה ומלבלבת. חג שמח.
אוהבים או שונאים את הבסיס שלכם? מאוהבים בתפקיד הצבאי שלכם או עשיתם טעות שבחרתם בו? בלוג "שבוז צבאי" יוצא למען המתגייסים ואתם עוזרים לנו! בואו לבקר\להמליץ על הבסיס שלכם או על התפקיד שלכם! כל הפרטים כאן בבלוג: http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1884664
סיפור אמיתי שעלול להגעיל חלק מכם, אבל לדעתי הוא משעשע מכדי לשמור אותו לעצמי - על מה שקרה כאשר הכפתור של הג'ינס שלי נפל בדיוק במקום הלא נכון ובזמן הלא נכון.