מסכמים את השבוע

KING האחד1

New member
../images/Emo183.gifמסכמים את השבוע../images/Emo183.gif

איך עבר עליכם השבוע? ספרו חוויות- סינגל השבוע- אלבום השבוע- ספר השבוע- סרט השבוע- תוכנית השבוע- תמונת השבוע (אתם מוזמנים לצרף)- משהו שהייתם מוותרים עליו השבוע- משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא- אתם מוזמנים להעניק
למישהו בפורום שאתם חושבים שמגיע לו-

KING האחד1

New member
עונה../images/Emo88.gif

איך עבר עליכם השבוע? סבבה
ספרו חוויות- אין הרבה... לימודי משפטים קשים ברמת גן, נסיעה לסופר לנד בראשון לציון עם חברים וזהו
סינגל השבוע- "איסלנד"/שלמה ארצי
אלבום השבוע- "ONE"/ריטה ספר השבוע- "צלה של הרוח"/קרלוס רואיס סאפון סרט השבוע- "המרדף לאושר" (
אחלה סרט
) תוכנית השבוע- "מרחק נגיעה" תמונת השבוע (אתם מוזמנים לצרף)- של שני משהו שהייתם מוותרים עליו השבוע- אה... דווקא היה שבוע נחמד משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא-
אתם מוזמנים להעניק
למישהו בפורום שאתם חושבים שמגיע לו- לכולם (ואם שכחתי מישהו, אז סליחה): צחר ברקת שני ליבי רונית נוי רותם

PRINCESS GINA

New member
יווו...תודה על הפרח עודד../images/Emo140.gif

וגם תודה שבחרת בתמונה שלי
או קיי...עכשיו אני עונה... איך עבר עליכם השבוע? סבבה לגמרי..לא עבדתי הרבה, אז ביזבזתי המון כסף. ספרו חוויות- מממ...לקחתי את האוטו לשטיפה אוטומטית ובגלל שהמחסום בסוף לא עלה, יצאתי לקרוא לבחור שמפעיל את המכונה ועברתי שטיפה בעצמי... סינגל השבוע- זכיתי לאהוב- עיברי לידר אלבום השבוע- Bianca Ryan- ביאנקה ראיין ספר השבוע- אין לי כל כך...לא הספקתי לקרוא שום דבר חדש השבוע.. סרט השבוע- תא קטלני (ג'ניפר לופז) ויום בניו יורק (אשלי ומרי קייט אולסן) תוכנית השבוע- אופרה וינפרי תמונת השבוע (אתם מוזמנים לצרף)-
נועה, אחותי הקטנה משהו שהייתם מוותרים עליו השבוע- העבודה שלי משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא- יום ההולדת של אחותי הקטנה אתם מוזמנים להעניק למישהו בפורום שאתם חושבים שמגיע לו- אני מעניקה
לליבי שעזרתי לה קצת עם האלבום תמונות ולהדס שצילמה את התמונה האחרונה שלי עם ריטה.

pc girl

New member
../images/Emo163.gif

איך עבר עליכם השבוע? נחמד ^^ ספרו חוויות- נמנמנמנמ :) מפגש טוב עם חברים בשישי שבת אצלי בבית :) סיור חוף בפלמחים מטעם הרחבת ביולוגיה
לישון הרבה... ואיך לא... למידה למבחן שהיה היום במתמטיקה סינגל השבוע- למה לי לקחת ללב של אריק אינשטיין
אלבום השבוע- שבלול
ספר השבוע- next
סרט השבוע- next
תוכנית השבוע- השיר שלנו
תמונת השבוע (אתם מוזמנים לצרף)- משהו שהייתם מוותרים עליו השבוע- נמנמנמ... מבחן במתמטיקה?
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא- עוד סיור הדרכה בביולוגיה ביום רביעי
:) אתם מוזמנים להעניק
למישהו בפורום שאתם חושבים שמגיע לו- חחחח
לכולם כי כולם פה נחמדים
חחח ותודה על הפרח עודד

KING האחד1

New member
נצל"ש ההופעה בירושלים

למישהו יש פלייליסט של ההופעה? שמעתי שהיא שרה את "חמצן" ו"כנפיים לבנות".

sapirs1

New member
..

איך עבר עליכם השבוע?נחמד. ספרו חוויות- סינגל השבוע-ריטה -חברה. אלבום השבוע-אביב גפן -שוםמקום ספר השבוע-שלך באהבה. סרט השבוע-אמן האשליות תוכנית השבוע-ואי ראיתי מלא טלוזיה השבוע אין משהו מסיום . תמונת השבוע (אתם מוזמנים לצרף)- משהו שהייתם מוותרים עליו השבוע-הייתי חולה =/.מצד שני לא ללמוד זה נייס . משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא-אמ ידיד שלי חוזר מחו"ל.

פגית

New member
ואני..

השבוע עבר מהר ודיי סבבי כזה, לא היה משהו מיוחד.. סינגל השבוע: אין. אלבום השבוע: אהבה גדולה ספר השבוע: אישה יקרה\יהונן גפן סרט השבוע: אין תוכנית השבוע: במרחק נגיעה ונולד לרקוד תמונת השבוע: כי היא מלכה.. משהו שהייתם מוותרים עליו השבוע: בעיות פיקודיות של המפקד שלי אוף..

למעלה