מסלולי טיול באזור חיפה\יקנעם

michaelsh1

New member
../images/Emo183.gifמסלולי טיול באזור חיפה\יקנעם

משהו מכיר מסלולים נחמדים שאפשר לרכב גם בימים גשומים ובוציים אלו?????

רובן Z

New member
פארק יערות מנשה

כניסה מיוקנעם המושבה- בסוף המושבה מקיפים את הגדר של הזורע. מחנים את הרכב. וזורמים עם רשת של כבישים סלולים בתוך היער + אינסוף דרכי עפר בכל הרמות.

idan8383

New member
כניסה נוספת?

אפשר להכנס ליערות מנשה גם דרך מושב "מדרך עוז"? או שזה כבר לא האיזור שעליו אתה מדבר?כי הבנתי שהאיזור הזה יחסית ברמת בטיחות נמוכה בגלל ישובים ערביים באיזור.

shl17

New member
אין שום בעיה

כל הערבים צמודים לכביש 65 ואלו שתתקל בהם יהיו רועי צאן ובקר

idan8383

New member
וואלה תודה רק עוד שאלה על הדרך...

טיילתי שם רגלית ממש לא מזמן וזוג הגלגלים באמת היה לי מאד חסר (מחשבה שלא הניחה למוחי) רק פשוט לעלות לטפס לרדת ללכת לאיבוד בכיף ולמצוא את עצמי או שיש איזה מסלול שאני אמור לדעת עליו?

codec

New member
אני זוכייר...

וואיי, באמת יצא לי פעם "לטייל" שם באזור, וכשאני נזכר בזה אני באמת חושב שאופניים יכול להיות ממש נחמד שם... אני אומר "לטייל" כי זה היה יותר קרוב למסע של הצבא, בטירונות. זה היה מזמן. מעניין אם אני עדיין זוכר איך השטח נראה...

Arik000

New member
אם אקשן אז...

לאחר שעלית למוחרקה דרך מפעל "כתר" (שזו דרך די קשה גם פיזית וגם טכנית), רד דרך הסמ"ש האדום לכיוון צומת התישבי. שם תגלה שיפועים נאים, דרדרות, אבנים ופניות חדות (בתוך דרדרות של אבנים גדולות). בעצם איזה אקשן אתה מחפש? רוב הסינגלים של הכרמל בוציים מידי לטעמי בימי גשם.

g i l 1 7 8

New member
נחל ציפורי

אני וחבר עושים מחר את נחל ציפורי צור קשר 053569597

g i l 1 7 8

New member
נחל ציפורי

אני וחבר עושים מחר את נחל ציפורי צור קשר 053569597

ody cohen

New member
מסלולים חסיני בוץ

הר גחר (בפרק מנשה, דרומית לקיבוץ הזורע) נחל השופט, נחל גחר, הר טורען. גם העלייה למוחרקה מיוקנעם בסדר.

למעלה