מצטרף חדש.

nir 406

New member
../images/Emo183.gif מצטרף חדש.

אם רק תטרחו להראות לי את הידיים שלכם על מנת לבצע כריתת ידיים. נו. מי מצביע? אני בן 17. אובססיבי לגבי מוות. אובססיבי לגבי רציחות אובססיבי לגבי סקס אובססיבי לגבי טלנובלות ו... מה כבר נגמר
?

M.Z

New member
ואני אובססיבי להומור

להזכירך, הפורום שבו אתה גולש הוא פורום "הומורשחור". רק נכנסת וכבר אתה כועס על הודעות שלא תואמות את ההומור שלך? לפני שהנשיא מכניס אותך לאיזה צינון של יומיים בעזרת סילוק שלג מהכניסה למחנה, בעירום, תוך כדי זה שהוא משפריץ עליך מים שטמפרטותם אינה גבוהה במיוחד מהשלג שאותו אתה מפנה, כדאי שנרגע קצת ונתחיל לקחת את הפורום הזה בהומור. הבנת אותי, או שאני אמור להסביר את זה תוך כדי צעקות במבטא חד ואירופאי תוך עידוד של "שנל"?

M.Z

New member
רק עוד רגע מותק, רק עוד רגע קט

תן לו להבין מי נגד מי במחנה הזה, ומה זה הגדרות האלו ולמה הם מחוברות לחשמל, ולמה יש כאלו שיש להם בגדים חמים כובע וצעיף ויש את אלה שמסתובבים עם פיג'מה שבאמצע החמסין עדיין קר איתה. תכין את הצינור בכל מקרה, שלא נצטרך אחרי זה ללכת שוב פעם עד הברז וחזרה, אני עייף היום, היה לי יום קשה בעבודה, ההספק לא השביע את רצוני, ואין לי כח לתזז בשביל פוחז שגנב פעם בחיים שלו כיכר לחם ושני תפוחי אדמה וחושב שפה הוא מינימום אחראי ביתן 3 .

M.Z

New member
שניה נשיאנו האהוב והנערץ

תוריד רגע את הקסדה הזאת שמכסה לך את האוזניים, ולא תצטרך לצעוק כל הזמן. אמרתי..תכין-את-הצינור-עוד-מעט-תבוא-שעתך. תן עוד קצת זמן, אפשר לחשוב שכל דקה שעוברת בלי איזה צווחה באיזור היא דקה מבוזבזת שבה יכולנו לעבוד על עוד הספק.

M.Z

New member
נו, מה יהיה איתך?

תעשה לי טובה, תניח בבקשה את הצינור יפה על הרצפה, אתה כנראה עבדת עד מאוחר ליד מקור אש ומהחום כושר השמיעה שלך נפגם מעט. אני משחרר אותך מהמשמרת עכשיו, לך לך למגורים ותנוח מעט, אם מישהו ישאל אותך למה אתה לא עובד תגיד לו שזה בסדר שאני שיחררתי אותך, או שפשוט תגיד לו ש"העבודה משחררת".

el presidente

New member
אשכרה איזה קטע.....MZ..תחזיק אותי

עוד שניה אני חוטף פה התקף אפילפטי.... יאלה "דק רורי"...תצדיק את שהותך כאן... תתחיל לשדר...ובוא ניראה אותך גבר..בלי בדיחות על שואה ופיגועים.. תיהיה יצירתי..תן בראש....

M.Z

New member
וואלה מפגש חברים מהסדיר הא?

כיפים דאחקות צחוקים וסתלבט, הוא כנראה לא רואה שכולנו פה נמצאים במעמקי השאול והוא בא לנו כמו איזה חבר מושב שלא ראה את רעהו במשך שנה. יאללה חבוב, שנס מותניים וחרוק שיניים - הראה לנו מיכולתך האמיתית.

למעלה