משחקקקקקקים פה...

tairon

New member
../images/Emo183.gifמשחקקקקקקים פה...

כולכם מכירים משחק אסוטציות נכון???? מישו זורק מילה והאחר כותב מילה שמתקשרת לו למילה הקודמת נכון עד כאן??? טוב קצת נעשה לזה שינוי... אני כותב מיני סיפור ממש קצר... זה שאחרי יקח את זה למה שזה מעלה לו וכן הלאה... בואו ננסה לראות אייך זה יתפוס.. יכול לצאת מצחיק .. ***** בבוקר אחרי לילה סוער בשילוב לילה גשום יצאנו אני ואת תחת מטריה אחת לדלג בין השלוליות... את קפצת כמו ילדה קטנה בשלוליות ואני אחריך... **** מי מנסה את כוחו????????

המשך,,,

פתאום רוח חזקה תלשה את המיטריה מהיד התחלנו לרוץ לעבר מחסה עד שהגענו למחסה יבש נרטבנו לגמריי, רכב שעבר על פנינו השפריץ עלינו ואז הגענו, רטובים אך מאושרים למחסה

המשך..

בבוקר אחרי לילה סוער בשילוב לילה גשום יצאנו אני ואת תחת מטריה אחת לדלג בין השלוליות... את קפצת כמו ילדה קטנה בשלוליות ואני אחריך... פתאום רוח חזקה תלשה את המיטריה מהיד התחלנו לרוץ לעבר מחסה עד שהגענו למחסה יבש נרטבנו לגמריי, רכב שעבר על פנינו השפריץ עלינו ואז הגענו, רטובים אך מאושרים למחסה ואתה מנער את בגדיי מהרטיבות מוריד את מעילך ומלביש אותו עליי.. שואל:" את בסדר? נעים לך"?" ואני עונה כן כן לפתע שנינו מביטים סביב, ואו איזה מקום מעניין...

ואז...

אתה מתקרב אלי.. מחזיק אותי בשתי ידייך.. מחבק ומחבק... מלטף ומנשק... נשיקות רכות.. נשיקות מתוקות.. כמו שרק אתה יודע... ואז... אתה יורד על ברכך... ושולף קופסא מכיסך... מביט בי וטובע בתוך עיניי... ושואל...

חחחחחחחחחחחחחחחחחח

קרעת אותי עם החתימה שלך!!! ענק ענק!!!!!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!!!! ראיתי את המפחידה הזאת! מזעזע... (ואגב... הרסת!!... הוא מציע לה נישואים!! לא אונס!
)

ואז היא אמרה לו

מה אתה הולך להוציא אותו מהקופסא הזאת????????????. אמאל´ההההההההההההההה.....

tairon

New member
ואז הוא ..

יורד על ברכיו.. עם מין מבט ממזרי.. ושואל אותה תרצי לשחק יו יו פינג פונג אולי שש בש.. והיא ממש התייבשה מביטה בו מזועזעת עד עמקי נשמתה הטבעתתתתת???? איפו הטבעת???? והוא עונה לה בשלווה קור(י)ן אלאל הטבעת נפלה??????

Mוניk

New member
אני לא מתערבת!

מה פינג פונג עממה או סס בס אני רציתי להיות אחרי סוטר עם
ונדחפו לי שוב אופפפפפפ גנבו לית´תורררררררררר אני פוס מוניק

איך איך הרסתם סיפור עממות../images/Emo8.gif

בבוקר אחרי לילה סוער בשילוב לילה גשום יצאנו אני ואת תחת מטריה אחת לדלג בין השלוליות... את קפצת כמו ילדה קטנה בשלוליות ואני אחריך... פתאום רוח חזקה תלשה את המיטריה מהיד התחלנו לרוץ לעבר מחסה עד שהגענו למחסה יבש נרטבנו לגמריי, רכב שעבר על פנינו השפריץ עלינו ואז הגענו, רטובים אך מאושרים למחסה ואתה מנער את בגדיי מהרטיבות מוריד את מעילך ומלביש אותו עליי.. שואל:" את בסדר? נעים לך"?" ואני עונה כן כן לפתע שנינו מביטים סביב, ואו איזה מקום מעניין... ואז אתה מתקרב אלי.. מחזיק אותי בשתי ידייך.. מחבק ומחבק... מלטף ומנשק... נשיקות רכות.. נשיקות מתוקות.. כמו שרק אתה יודע... ואז... אתה יורד על ברכך... ושולף קופסא מכיסך... מביט בי וטובע בתוך עיניי... ושואל... בא לך לאנוס אותי? אז היא שאלה מה אתה הולך להוציא אותו מהקופסא הזאת????????????. אמאל´ההההההההההההההה..... ואז הוא יורד על ברכיו.. עם מין מבט ממזרי.. ושואל אותה תרצי לשחק יו יו פינג פונג אולי שש בש.. והיא ממש התייבשה מביטה בו מזועזעת עד עמקי נשמתה הטבעתתתתת???? איפו הטבעת???? והוא עונה לה בשלווה קור(י)ן אלאל הטבעת נפלה??????

עממה

בבוקר אחרי לילה סוער בשילוב לילה גשום יצאנו אני ואת תחת מטריה אחת לדלג בין השלוליות... את קפצת כמו ילדה קטנה בשלוליות ואני אחריך... פתאום רוח חזקה תלשה את המיטריה מהיד התחלנו לרוץ לעבר מחסה עד שהגענו למחסה יבש נרטבנו לגמריי, רכב שעבר על פנינו השפריץ עלינו ואז הגענו, רטובים אך מאושרים למחסה ואתה מנער את בגדיי מהרטיבות מוריד את מעילך ומלביש אותו עליי.. שואל:" את בסדר? נעים לך"?" ואני עונה כן כן לפתע שנינו מביטים סביב, ואו איזה מקום מעניין... ואז אתה מתקרב אלי.. מחזיק אותי בשתי ידייך.. מחבק ומחבק... מלטף ומנשק... נשיקות רכות.. נשיקות מתוקות.. כמו שרק אתה יודע... ואז... אתה יורד על ברכך... ושולף קופסא מכיסך... מביט בי וטובע בתוך עיניי... ושואל... בא לך לאנוס אותי? אז היא שאלה מה אתה הולך להוציא אותו מהקופסא הזאת????????????. אמאל´ההההההההההההההה..... ואז הוא יורד על ברכיו.. עם מין מבט ממזרי.. ושואל אותה תרצי לשחק יו יו פינג פונג אולי שש בש.. והיא ממש התייבשה מביטה בו מזועזעת עד עמקי נשמתה הטבעתתתתת???? איפו הטבעת???? והוא עונה לה בשלווה קור(י)ן אלאל הטבעת נפלה?????? תשמעי יקירתי הוא אומר, אנחנו פה ואני רוצה להתוודות המצב גם ככה לא ברור, אנו במקום רחוק, אין נפש חייה, לא בטוח שנוכל להחלץ בכוחות עצמנו. אני חייב לספר לך לא יכול להעלים יותר, היה לי רומן עם נאווה, אני בטוח שאת לא תוכלי לעקל זאת אבל תדעי שזה הסתיים בשבוע שעבר.

טאKילה

New member
המשך ..../images/Emo20.gif

ו בבוקר אחרי לילה סוער בשילוב לילה גשום יצאנו אני ואת תחת מטריה אחת לדלג בין השלוליות... את קפצת כמו ילדה קטנה בשלוליות ואני אחריך... פתאום רוח חזקה תלשה את המיטריה מהיד התחלנו לרוץ לעבר מחסה עד שהגענו למחסה יבש נרטבנו לגמריי, רכב שעבר על פנינו השפריץ עלינו ואז הגענו, רטובים אך מאושרים למחסה ואתה מנער את בגדיי מהרטיבות מוריד את מעילך ומלביש אותו עליי.. שואל:" את בסדר? נעים לך"?" ואני עונה כן כן לפתע שנינו מביטים סביב, ואו איזה מקום מעניין... ואז אתה מתקרב אלי.. מחזיק אותי בשתי ידייך.. מחבק ומחבק... מלטף ומנשק... נשיקות רכות.. נשיקות מתוקות.. כמו שרק אתה יודע... ואז... אתה יורד על ברכך... ושולף קופסא מכיסך... מביט בי וטובע בתוך עיניי... ושואל... בא לך לאנוס אותי? אז היא שאלה מה אתה הולך להוציא אותו מהקופסא הזאת????????????. אמאל´ההההההההההההההה..... ואז הוא יורד על ברכיו.. עם מין מבט ממזרי.. ושואל אותה תרצי לשחק יו יו פינג פונג אולי שש בש.. והיא ממש התייבשה מביטה בו מזועזעת עד עמקי נשמתה הטבעתתתתת???? איפו הטבעת???? והוא עונה לה בשלווה קור(י)ן אלאל הטבעת נפלה?????? תשמעי יקירתי הוא אומר, אנחנו פה ואני רוצה להתוודות המצב גם ככה לא ברור, אנו במקום רחוק, אין נפש חייה, לא בטוח שנוכל להחלץ בכוחות עצמנו. אני חייב לספר לך לא יכול להעלים יותר, היה לי רומן עם נאווה, אני בטוח שאת לא תוכלי לעקל זאת אבל תדעי שזה הסתיים בשבוע שעבר היא מקשיבה ודימעה זגוגית נשרה על פניה,נאווה דווקא נאווה,ידעת שהיא חברה שלי,היא אמרה בקול שבור. איך יכולת לפגוע באהבה שלנו? ועוד עם נאווה חברתי.. ואתה מוכה סינוורים נסחפת לפרשה,זה הדבר הנוראי שיכולת לעשות לי,הפכת את אהבתינו למערבולת מאיימת,חווה תחפש להטביע אותי בתוכה,כדאי לזכות בך שוב. ידעת שהאהבה שלנו היא הדבר הניפלא ביותר שקרה לנו,אמרה לו,ופרצה בבכי מרורים. הוא הביט בה וניסה להסביר שזו היתה מעידה,נשבע שאין לו בלב מקום לאחרת,הוא אוהב רק אותה,חושק רק בה,ורוצה להינשא לה. היא הרימה את ראשה הביטה בפניו בנשימה עצורה ואמרה לו..ממ.. ההמשך יבוא...

danistar

New member
ההמשך שלי ..

בוחן היטב את צורת צעידתך , כיצד את נזהרת להתחמק מהשלולית שהמים העכורים שלהם נראו בעיני צלולים כמו מימייו של איזה נחל אוטופי שיצא מחלום , חלום שאני נמצא בו כרגע ... העולם נראה לי כל כך ורוד וריחו המשכר של הגשם באוויר שהתערבב בשובל הבושם שהפיץ את ריח גופך פשוט הביאו אותי להרגשה שאני לא רוצה לעזוב את הרגעים הללו לעולם למרות היום האפור הזה והעננים מעל שעשו רושם שהם מאוד כועסים ושהבכי הבא שלהם זה רק עניין של זמן . אחרי כמה דקות כאלו שבמהלכם אני עוקב אחרייך ממשיכה לעקוף שלוליות וחושב לעצמי איזו אחלה של רב חובל את שמופקדת על אוניית משא ענקית שליבי הוא המטען העיקרי בביטנה , הרמתי את ראשי לשמיים ושמתי לב לקשת הנפלאה שחתכה אותם . הבטתי לעברך ושנינו ביחד בחנו את אלפי הגוונים של הקשת ביחד וניסינו למנות ביחד את הצבעים אחד אחד , פתאום הרגשתי שאני מתקרב אלייך ולאחר שהיינו מספיק צמודים חיבקתי אותך אלי חיבוק של אהבה ככה סתם באמצע השלוליות מתחת לקשת ביום גשום .. דקות ארוכות ישבנו שם באמצע היום האפור הקר והרטוב הזה מחובקים ומאושרים , סופרים צבעים ומפיצים את חום אהבתנו המשוטפת לכל מי שנמצא באזור כמו תנור חימום באמצע השלג והבטנו מהופנטים על הקשת המושלמת ועל כמה קרני שמש בודדות שהצליחו לחדור מבעד לשחור של העננים . באיזשהוא שלב החלטנו לחזור חזרה לבית החם , שחום אהבתנו היה כמו אח שלהבה מחממת דולקת בתוכו ולהמשיך את תהליך בערת הלהבה . אני ידעתי באותם רגעים שאותך אני רוצה לנצח למרות שזמן זה היה הדבר האחרון שעניין אותי באותם רגעים .

ההמשך

איך אני דופק תראש בקיר- חשבתי וחשבתי ומצאתי מה מצב איך מצאתי אנה ערף לא מצאתי

Mוניk

New member
המשך שלי לאורו.....

ניכנסו הבייתה שנינו רטובים עד לשד עצמותינו הוא הפשיט אותי מבגדי הרטובים וכיסה אותי בשמיכת אנגורה רכה מלטפת וחמה עטף אותי ברכות הדליק תנור חימום הכין לי כוס תה צמחים והתיישב איתי על שטיח הצמר, השקה אותי בתה החם אחרי כמה לגימות חמות גופי החל להפשיר, הפשטתי אותו והתכרבלנו בתוך השמיכה חום גופינו והתנור שהאיר את על פנינו אמר הכל, העיד על תשוקה בעיניו שברקו. הוא ליטף אותי חשתי באש גופו הבוער הצמיד אותי אליו וסחף אותי לתוך התשוקה לתאוות בשרים לוהטת שהטריפה הכל סביבי עד הסוף עד שהאש מבפנים תכבה עד שתשוקה תלך ותידעך הגוף נסחף בזרם שקענו שוב לתשוקת חורף בוערת הכל סביב היה קר ורק גופינו בער, בער בתשוקה שכלום לא יעצור אותה, לא רעם, לא ברק וגם לא המבול. על השטיח לאורו של תנור קטן רק שנינו כגוף אחד בטרוף חושים כאילו אין מחר רק אורגזמות נהדרות ומופלאות זו תשוקת החורף מוניק

למעלה