סיכום השבוע!

בכריתוש

New member
../images/Emo183.gifסיכום השבוע!../images/Emo188.gif

סוריי שלקחתי את זה למישהו.. פשוט כבר יום שישי
איך היה השבוע?
משהו שגרם לי לחייך השבוע:
משהו שביאס אותי השבוע:
משהו שאני מצפה לו בשבוע הבא:
שיר השבוע הישראלי שלי:
שיר השבוע הלועזי שלי:
משהו חדש שקניתי/קיבלתי/וכו' השבוע:
סרט/סדרת השבוע שלי:
בילוי השבוע:
פדיחת השבוע:
בנאדם שעשה לי את השבוע:
איך היה השבוע הראשון אחרי השביתה?
על כמה מבחנים הודיעו לכם?
מסר לפורום? שבת שלום!

בכריתוש

New member
סופשבוע רגוע

איך היה השבוע? חביב ביותר
משהו שגרם לי לחייך השבוע: היה נחמד עם חברה שלי במכון כושר וקיבלנו קפוצ'ונים לטיול! משהו שביאס אותי השבוע: מקבלים חיסונים
משהו שאני מצפה לו בשבוע הבא: ימי עבודה וטיול תפיחת קורס (בצופים!) שיר השבוע הישראלי שלי: טיפה טיפה- מירי מסיקה (שומעת עכשיו חח ) שיר השבוע הלועזי שלי: לר משתעי כ"כ שירים.. משהו חדש שקניתי/קיבלתי/וכו' השבוע: קיבלתי קפוצ'ון מדהים שאני כתבתי עליו
סרט/סדרת השבוע שלי: בובות. משמורת. בילוי השבוע: בית בפר, מכון.. פדיחת השבוע: הלכתי בכיתה ונתקעתי בקיר חח נראיתי מוזר
בנאדם שעשה לי את השבוע: אמא שלי
איך היה השבוע הראשון אחרי השביתה? אהמ חוץ מזה שאני שונאת אלגברה ויש מלאא שיעורים סביר! על כמה מבחנים הודיעו לכם? עוד לא!
מסר לפורום? שבת שבלוםם ואני לא אהיה פה כ"כ שבוע הבא.. חח אני תמיד כותבת את זה ובסוף אני חורשת
שבוע טוב!

עדיב4

New member
אוווו../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif../images/Emo203.gif../images/Emo205.gif../images/Emo108.gif../images/Emo107.gif../images/Emo110.gif../images/Emo210.gif

כל היום אני מחכה לזה:) איך היה השבוע? מגניב לגמרי:) משהו שגרם לי לחייך השבוע: חברים, נבחרתי למועצה
משהו שביאס אותי השבוע: מחסור בצומי
משהו שאני מצפה לו בשבוע הבא: חזרות ואימונים
שיר השבוע הישראלי שלי: כמה של יוסי בנאי
שיר השבוע הלועזי שלי: משהו של כולדפליי משהו חדש שקניתי/קיבלתי/וכו' השבוע: הממ כלום נראה לי
סרט/סדרת השבוע שלי: משמורת כמובן בילוי השבוע: אולי היום
פדיחת השבוע: אין בנאדם שעשה לי את השבוע: אחותי:] איך היה השבוע הראשון אחרי השביתה? בקושי שבתתי
על כמה מבחנים הודיעו לכם? אחד מסר לפורום? שיהיה סופשבוע נעים!

אושRתי

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo41.gif../images/Emo70.gif../images/Emo79.gif../images/Emo110.gif../images/Emo221.gif../images/Emo41.gif../images/Emo70.gif../images/Emo79.gif|תמנ

איך היה השבוע? עבר מהר מידי ! משהו שגרם לי לחייך השבוע: כל מיני משהו שביאס אותי השבוע: הגשם משהו שאני מצפה לו בשבוע הבא: הופעות וסינגל חדש שיוצא לאיה כורם!!!!!!!!!!!!! שיר השבוע הישראלי שלי: כל השבוע מרגיש כמו חדש וילד טוב של איתי פרל שיר השבוע הלועזי שלי: לא שומעת לועזית משהו חדש שקניתי/קיבלתי/וכו' השבוע: האלבום של יעל נחשון החדש. סרט/סדרת השבוע שלי: משמורת כמובן! בילוי השבוע: כל מיני פדיחת השבוע: לא היתה בנאדם שעשה לי את השבוע: כל מיני איך היה השבוע הראשון אחרי השביתה? לא היתה שביתה כלל
על כמה מבחנים הודיעו לכם? כנל מסר לפורום?יאלה בלאגןןןןן סופ"ש נעים לכלום!!

בכריתוש

New member
האמת גם אני יותר אוהבת שירים בעברית..

אני כמעט ולא שומעת שירים באנגלית.. ואני גם אוהבת שירים של ימי זיכרון
הכי יפים שיש

אושRתי

New member
../images/Emo79.gif

שירים באנגלית זה רק שיש גלגלצ ברקע אבל אין כמו השירים בעברית, שירים של ימי זיכרון יפים אבל רק בימים שמתאימים לזה. לא שומעת אותם ככה סתם...

אני גם אוהבת ישראלי

וחוץ מזה למה לא לפרגן לאמנים שבאים מהארץ לאלה בחו"ל יש כבר מספיק מעריצים. וחוץ מזה שירים בשפת הקודש הם הכי יפים!,לדעתי לפחות

בכריתוש

New member
../images/Emo45.gif

יש גם זמרים וגם משוררים וסופרים בארץ שלפי דעתי עולים על אלה שבחו"ל!

עדיב4

New member
אז תשלחו לי!!!!!!!!!!

נו, אני מנסה להרחיב את אופקי במוזיקה הישראלית.. בדקתי את התקיה אצלי של העברית והאנגלית וההבדל הוא מטורף.. כמות השירים שיש לי באנגלית לעומת העברית
תשלחו לי בבקשה
אגב, אין לי אף אחת מכן (כל מי ששרשרה לאושרת) אז תוסיפו:) [email protected]

הגיע הזמן לתת לך חינוך!

חח אני אוסיף אותך ברגע שאני אתחבר כי אני לא על המחשב שלי עכשיו ואז אני אשלח לך שירים טובים!

שבת שלום לכולם!

איך היה השבוע? היה אחלה שלא לומר אפילו מעולה! משהו שגרם לי לחייך השבוע:שאמרו שגורי יהיה אצל שליין השבוע, שנשארו כרטיסים לזה ואני יכולה ללכת, שהיומולדת היא ביום שני שאחרי הבא, שיעור תיאטרון מעשי ראשון מתחילת השנה וזה שאני כנראה אוכל לעשות את הבגרויות בעל"פ במקום לכתוב. משהו שביאס אותי השבוע: כלום היה לי שבוע מעולה לא הייתי מדוכדכת אפילו פעם אחת! משהו שאני מצפה לו בשבוע הבא:לראות את גורי אלפי וליאור שליין. שיר השבוע הישראלי שלי: "אינטואיציה" של שלומי שבן ו"איש השקיות" של עמית פרידמן. שיר השבוע הלועזי שלי: אני לא שומעת לועזי כמעט בכלל אבל בגלל שהשבוע ראיתי שיקאגו אז חרשתי על: "Cell Block Tango" שזה אחלה שיר משהו חדש שקניתי/קיבלתי/וכו' השבוע: קיבלתי השבוע בליצנות נשיקה מאיזה ילדה קטנה אחרי ששימחתי אותה וזה הדבר שהכי כייף לקבל סרט/סדרת השבוע שלי: סרט:שיקאגו סדרה:משמורת/המקום בילוי השבוע: האמת שלא היו לי חיים השבוע הייתי בבית בבהי"ס ובמחלקה פדיחת השבוע: שאלתי את חברה שלי מה היו השיעורים בסוציולוגיה ואז היא כזה חכי שנייה ואני כזה נו די תגידי לי כמו שאני מכירה אותו זה היה בטח המון ואז היא נתנה לי מכה והרמתי את הראש וראיתי אותו עומד ומסתכל עלי והיה לי קצת לא נעים.. בנאדם שעשה לי את השבוע: ליאור שליין כי הוא אמר שגורי יתארח אצלו בתוכנית. איך היה השבוע הראשון אחרי השביתה? קשה בטירוף אחרי חודשייים שלא דרכתי בבהי"ס היה קשה לחזור לשגרה. על כמה מבחנים הודיעו לכם? 12 ובטוח שיהיו עוד מסר לפורום?חזרתי ואני כאן כדי להישאר (לפחות עד העבודת הגשה הבאה) שבת שלום ושבוע נפלא! יעל

BRANGELINA

New member
../images/Emo11.gif

הפינה שלי אבל זה בסדר כי לא היהי לי זמן בכלל להיות על המחשב השבוע... איך היה השבוע?חביב++ משהו שגרם לי לחייך השבוע:הופעה של נאור ציון-הוא גדול!!!(אבל גמד!!) משהו שביאס אותי השבוע:קבעו לנו מלא תאריכים למבחנים.. משהו שאני מצפה לו בשבוע הבא: מבחנים..לימודים מרתון סטנדאפ.. שיר השבוע הישראלי שלי: מבול,רצה הביתהקרןפלס,פחית בראש
הפיג'מות בפסטיגל שיר השבוע הלועזי שלי: אממ...cat stevens-sad lisa משהו חדש שקניתי/קיבלתי/וכו' השבוע:אממ..צעיף סרט/סדרת השבוע שלי:הלוחשת לרוחות,משמורת-היה גדול!! בילוי השבוע:סטנדאפ של נאור ציון ועוד מעט הופעה של הראל מויאל פדיחת השבוע:חח לא שלי אבל... חחח מאחורי הקלעים בפסטיגל-פאדיחה לא שלי...רינת"מלכת הילדים"כביכול היתה עם בגדים לבנים אחריי ההופעה..היא התכופפה להרים משהו וכל החוטיני שלה היה בחוץ..חחח הזדעזעתי!! בנאדם שעשה לי את השבוע:נאור ציון-הוא הסכים להתראיין לסרט שלי בעבודה בתקשורת.. איך היה השבוע הראשון אחרי השביתה?היה ממש נחד לחזור ללימודים על כמה מבחנים הודיעו לכם? יותר מדי!!! מסר לפורום?התחנפות למורה זה המפתח לציון טוב!!

eden83

New member
../images/Emo187.gifנגמרה השבת../images/Emo10.gif

איך היה השבוע? טוב- משהו שגרם לי לחייך השבוע: לא יודע משהו שביאס אותי השבוע: כל המבחנים והשיעורים משהו שאני מצפה לו בשבוע הבא: טיול
שיר השבוע הישראלי שלי: אין לי מקום-מטרופולין שיר השבוע הלועזי שלי:כמעט ולא שומע משהו חדש שקניתי/קיבלתי/וכו' השבוע: חוברת! חח סרט/סדרת השבוע שלי: הנפילים בילוי השבוע: לישון!
פדיחת השבוע: אוו היו הרבה בנאדם שעשה לי את השבוע: איך היה השבוע הראשון אחרי השביתה? לא הייתי בשביתה
על כמה מבחנים הודיעו לכם? 1243'85638654895684 מסר לפורום? ורוד זה לא צבע זה דרך חיים חחחחחחחח

oriti7

New member
עונה למרות שהשבת נגמרה חחח../images/Emo8.gif

איך היה השבוע? היה סבבה,היה פרק טוב של משמורת
משהו שגרם לי לחייך השבוע: החברה הכי טובה שלי שהיא הכי מצחיקה שיש
. משהו שביאס אותי השבוע: חברה טובה שרבתי איתה כל השבוע והיום השלמנו.
משהו שאני מצפה לו בשבוע הבא: לפרק הבא של משמורת חחח ולעבור את המבחנים שיש לי בסבבה. שיר השבוע הישראלי שלי: אייל גולן - האהבה הישנה-איזה שיר יפה של שלמה ארצי אבל גם אייל גולן שר אותו. שיר השבוע הלועזי שלי: Bebe - Ella -שיר בספרדית שאני אוהבת. משהו חדש שקניתי/קיבלתי/וכו' השבוע: אין משהו כזה
סרט/סדרת השבוע שלי: משמורת כמו תמיד
בילוי השבוע: סתם להיות עם חברים. פדיחת השבוע: לא היתה לי. בנאדם שעשה לי את השבוע: גם החברה שלי
איך היה השבוע הראשון אחרי השביתה? היה טוב יותר ממה שחשבתי.
על כמה מבחנים הודיעו לכם? על 6. מסר לפורום? שתמיד תחייכו כי הכול לטובה

למעלה