סיכום שבועי

Robin Sparkles

New member
../images/Emo183.gifסיכום שבועי../images/Emo183.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: אכזבת השבוע: שיר שלא הפסקת לשמוע: התחדשות השבוע: תוכנית השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: יציאת השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אדם שעשה לך את השבוע: ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע: תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:

Robin Sparkles

New member
מסכמת

משהו טוב שקרה לך השבוע:לא למדתי כמעט..יום ראשון למדתי רגיל,שני התחלתי ב- וסיימתי ב-14:0012:30,שלישי לא למדתי,רביעי התחלתי ב-12:30,ואתמול עשיתי יום חופש
משהו רע שקרה לך השבוע:לא מדברים על זה.. אכזבת השבוע: שיר שלא הפסקת לשמוע:שירים של U2. וחבר של אותי יקבל 2 כרטיסים להופעה שלהם גם אני רוצההה Shy'm - Si Tu Savais התחדשות השבוע:נעליים תוכנית השבוע:גוסיפ גירל ועקרות בית נואשות סרט השבוע:חיים מסתובבים ספר השבוע: מאכל השבוע:הכנתי היום שורטברד
יציאת השבוע:מקס ברנר משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:יש לי יומהולדת חצי ביום ראשון
חחחח אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אדם שעשה לך את השבוע: ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע:המורה לאזרחות (הטיפש) החליט שהכיתה זו "נבחרת" והוא אמר למישהו באחד השיעורים "אתה כבר לא בנבחרת" ושיעור אח"כ הוא בא עם כרטיסים והוא אשכרה הוציא למישהו כרטיס צהוב!! והוא אמר למישהו "אתה רוצה להיות חבר בשיעור הזה?" ~~~~ תלמיד:"אני יכול לצאת לשירותים? אני צמא" חחחחחחחחח תלמיד אחר:"אתה שותה מהאסלה?" תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:

Galuush

New member
מסכמת../images/Emo183.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: יומיות
משהו רע שקרה לך השבוע: פספוס של אוטובוסים כי לא היה מקום
אכזבת השבוע: הממ... אין לי או לא זוכרה לי לפחות. שיר שלא הפסקת לשמוע: Wonderful Life - Lara Fabian התחדשות השבוע: עגילים
תוכנית השבוע: מועדון מסיבת הפיג'מות סרט השבוע: נערה אמיצה והחופשה
ספר השבוע: הגשרים של מחוז מדיסון מאכל השבוע: לזניה של אמא
וסיני יציאת השבוע: עזריאלי
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: הצבות!!!! אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אני מקווה פעם אחת להגיע לבצפר על מדים בשעה שהמחנכת שלי ומורה אחרת שאני אוהבת נמצאות, אבל לא נראה לי שזה יקרה. אהה ואת זה שיגיד לנו את ההצבות, ואת הקירייה! אדם שעשה לך את השבוע: חברות שלי כפרעליהן
והמפקדת לשעבר
ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע: אין
תמונת השבוע:
התוכניות שלי לשבוע הבא: צבא
. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סבבה אגוזים
ואני רוצה להוסיף- אני רוצה את הדיוידי של מאמא מיה ולאכול שוב סיני!!

linoy7

New member
שבוע טוב../images/Emo9.gif עונה../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע:אין משו מיוחד משהו רע שקרה לך השבוע:עזבו.. אכזבת השבוע:^^ שיר שלא הפסקת לשמוע:איזשהו שיר מפטיטו
|בושה|
התחדשות השבוע:שמלה וחולצות
תוכנית השבוע:חברים, פטיטו
סרט השבוע:אחוות הג'ינס ספר השבוע:אמא הביאה לי מהספרייה אבל לא התחלתי לקרוא עדיין חח מאכל השבוע:עוגה שהכנתי- לא אהבתי אבל כולם דווקא כן
יציאת השבוע:ראשון- יומולדת לחברה, חמישי- מסיבת גיוס לחברה, שישי- שופינג עם אמא, ותכף אני יוצאת לבית-קפה עם חברות
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:שיהיה טוב יותר אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:-- אדם שעשה לך את השבוע:בת דודה שלי ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע:-- תמונת השבוע:יש מלא בפייסבוק חח התוכניות שלי לשבוע הבא:אין משו מיוחד ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: אחלה בחלה

just adiki

New member
גם אני עונה../images/Emo13.gif:

משהו טוב שקרה לך השבוע:היה סד"ח ירושליים הכי מדהים בעולם
משהו רע שקרה לך השבוע:קבלתי 3 וחצי שעות ביציאה הכי בסטייל, אני אפילו לא יכולה להתלונן על זה
אבל עכשיו אני כבר בבית
. אכזבת השבוע:רק 2:2 להפועל נגד חיפה, אבל זה בטח לא מעניין אתכן. שיר שלא הפסקת לשמוע:"חלק ממך" עדיין... חח. אני לא שומעת מוזיקה וזה הצלצול לשי כך ש..
התחדשות השבוע:חוט אדום בכותל
תוכנית השבוע:אין סרט השבוע:אין ספר השבוע:אין
מאכל השבוע:עוגת שוקולד שאמא שלי עשתה יו יו יו יצאה מדהים
. יציאת השבוע:אתמול חברות באו אליי כי לא היה לי חשק להתלבש והן הגיעו במצב כפית חח.. אני עם כל העייפות שלי [ישנתי מ4 בצהריים עד 10 בערב שזה בעקרון כמו שנת לילה בצבא
] נכנסתי גם לכל הטירוף והיה אדיר. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:לחזור הביתה
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:יו, יש כ"כ הרבה... אדם שעשה לך את השבוע:המדריך שלנו בסד"ח ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע:"OMG OMG נפלה לי המגבת!!" בנות שמעו את אחת המפקדות צועקת מהמקלחת
תמונת השבוע:אני תכף אעלה תמונה מהסד"ח.... התוכניות שלי לשבוע הבא:צבא צבא צבא. מקווה שיהיה שבוע מעניין שיעבור מהר.... ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: היה שבוע מעולה

Galuush

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

למפקד שלי לשעבר יש בפייסבוק סרטונים של אחת המפקדות שלי לשעבר- זה ממש מצחיק. גם חברה שלי סיפרה על השטויות של אותה מפקדת, כי הן היו ביחד באותו קורס
. יהיה לכן מגניב בשבירת דיסטאנס. את עכשיו בקורס, נכון?!

just adiki

New member
כן..

ועוד שבוע וחצי אני מסיימת. אני כבר מתה שתהיה שבירת דיסטנס ורואים גם על המפקדות שהן כבר רוצות. הן כאלה מתוקות אנחנו מתות עליהן... את מכירה אולי מישהי שהיתה בקורס חינוך הקודם? זה שנגמר לפני חודשיים בערך.

Galuush

New member
וואי אין לי מושג... חחח

אין לי מושג אם בכלל היה כזה, לפחות אני לא ראיתי. אני יודעת על קמ"ת, עלינו ועוד כמה... ווואי שבירת דיסטאנס זה הכי כיף בעולם. הם ירצו שתחקו אותם
. כל המפקדים מתים לראות חיקויים שלהם. המפקדים שלנו, אחרי ששרנו להם שיר שחיברנו עליהם ואחרי קצת שיחות אומרים לנו כזה "טוב, מי מחקה אותנו?!"- נקרענו!! היה הכי כיף בארץ. הייתי מוכנה לחזור ליומיים האחרונים של הקורס- שבירת הדיסטאנס והיום האחרון שכבר היינו בלי דיסטאנס, היה הכי כיף בארץ!

למעלה