סיכום שבועי

Orush the Best

New member
../images/Emo183.gifסיכום שבועי../images/Emo183.gif

משהו טוב שקרה השבוע:
משהו רע שקרה השבוע:
משהו מצחיק\פדחני\מוזר שקרה השבוע:
שיר השבוע:
להקה\זמר\ת השבוע:
משפט משיר שליווה אותך השבוע:
סדרת השבוע:
סרט השבוע:
סלב השבוע:
תמונת השבוע:
התחדשות השבוע:
תכנונים מיוחדים לשבוע הבא..: משו להוסיף?

yt2104

New member
עונה

משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: משהו מצחיק\\פדחני\\מוזר שקרה השבוע: שיר השבוע: "Beth" בביצוע של GLEE להקה\\זמר\\ת השבוע: GLEE משפט משיר שליווה אותך השבוע: Keep holding on 'Cause you know we'll make it through, we'll make it through Just stay strong 'Cause you know I'm here for you, I'm here for you אני תמיד נזכרת בגלעד שליט שאני שומעת את השיר . סדרת השבוע: אבודים סרט השבוע: טרון סלב השבוע: מארק סלינג GLEE תמונת השבוע: לפניכם..... משו להוסיף? שיהיה שבוע רגוע לכולם.

מסמכשת...

משהו טוב שקרה השבוע: הטיול בברלין!!היה מדהים!!אווירת חג המולד שכללה עצי אשוח מטורפים, מלא שופינג, ושווקי חג המולד טעימים במיוחד עם קרמבואים ענקיים ועוגות מרציפן! משהו רע שקרה השבוע: החזרה לארץ...חחח מצד אחד התגעגעתי מצד שני אין כוח לחזור ללימודים באונ'...ועוד שניה המבחנים... משהו מצחיק\פדחני\מוזר שקרה השבוע: הולנדי הזוי לא האמין לי שאני מישראל בטענה-"אבל את לא דומה ליהודייה!" WTF שיר השבוע: ANGELS ON THE MOON-THRIVING IVORY,שהתאהבתי בו בעקבות צפייה בסרטון דלנה בYT...אין,מגלים מלא שירים יפים ככה! להקה\זמר\ת השבוע:THE SCRIPT...אני מתה לטוס להופעה שלהם משפט משיר שליווה אותך השבוע:LAST CHRISTMAS I GAVE U MY HEART...סתם כי חרשו עליו! סדרת השבוע: TVD סרט השבוע:FIGHT CLUB...אף פעם לא נמאס סלב השבוע: איאן אלה מה! תמונת השבוע: התחדשות השבוע:שיט יותר מדי....בגדים ואקססוריז באיזה 1500 שח... תכנונים מיוחדים לשבוע הבא..: סילבסטר מטורףףףף!

Ayelet 363

New member
שמחה שנהנת... ובהצלחה במבחנים!

באמת WTF... הציטוט מהשיר
והסדרה, כמובן.

../images/Emo60.gif

משהו טוב שקרה השבוע: יום כייף עם חברות ! משהו רע שקרה השבוע: אכזבה ממישהו...
משהו מצחיק\פדחני\מוזר שקרה השבוע: אמא שלי נכנסת לקסטרו מן מסתכלת על חולצה ושואלת אם יש בגדים לגברים XDD שיר השבוע: Bruno Mars - Grenade ללא ספק! להקה\זמר\ת השבוע:הורייקן משפט משיר שליווה אותך השבוע:Tell the devil I said "Hey" when you get back to where you're from... סדרת השבוע:אבודים!! הגעתי היום לעונה השלישית
תמונת השבוע: התחדשות השבוע:מכנס :) תכנונים מיוחדים לשבוע הבא..:להמשיך בחיפושים אחר עבודה

Karma Police3

New member
../images/Emo79.gifאבודיםםםםם ../images/Emo99.gif

אני כבר בתחילת עונה 4! העונה ה-3 פשוט מדהימה, תתכונני לבלות שעות מול המחשב

עוננה

משהו טוב שקרה השבוע:המון דברים :) משהו רע שקרה השבוע:רבתיעם אמא O: משהו מצחיק\פדחני\מוזר שקרה השבוע:אני לא יודעת מה לספר מרוב שיש הרבה שיר השבוע: Always להקה\זמר\ת השבוע:בון גו'בי משפט משיר שליווה אותך השבוע: waht do you got if ypu aint got love? סדרת השבוע:חברים סרט השבוע: קזינו רויאל סלב השבוע: איאן כמובן תמונת השבוע: התמונה הכייפה בעולם התחדשות השבוע: לא נראלי שיש תכנונים מיוחדים לשבוע הבא..:לפתוח תשנה החדשה בחיוך :)

Ayelet 363

New member
סיכום!! ^^

משהו טוב שקרה השבוע: אלייזה דושקו כתבה לי בטוויטר! פרסמתי קישור ל-פרוייקט של אלייזה דושקו (באפי קוטלת הערפדים, דולהאוס...) http://www.tonic.com/campaigns/lets-help-eliza-dus... אז פירסמתי לקישור לזה בטוויטר... ואז לפני מעט מאוד זמן אני רואה שקיבלתי הודעה: elizadushku Eliza Dushku @ @AltheaVestrit u rock! x (למי שתוהה- AltheaVestrit@ זו אני- טוב, ברור שאני לא אלייזה, אבל בכל זאת- כדיי להבהיר מה כל כך הדהים אותי): העניין הוא שאת הטוויטר שלה השגתי דרך טוויטר שאחותי בטוחה שהוא האמיתי של אליסון האניגן- מה שרומז שזה האמיתי של אלייזה דושקו. אני חושבת שהלב שלי החסיר פעימה!! משהו רע שקרה השבוע: קשה אנשים העליבו אותי... משהו מצחיק\פדחני\מוזר שקרה השבוע: שיר השבוע: שירים של גלי. והרבה מהם. להקה\זמר\ת השבוע: גלי. משפט משיר שליווה אותך השבוע: נא לבחור כל ציטוט אפשרי מ-Defying Gravity. סדרת השבוע: דולהאוס, בונז ואחת שיודעת. סרט השבוע: החופשה ו-Ghostbusters סלב השבוע: אלייזה דושקו וג'וס ווידון. תמונת השבוע: - התחדשות השבוע: - תכנונים מיוחדים לשבוע הבא..: - משו להוסיף? שני סרטונים שממש אהבתי: באפי- סרטון חמוד עם קטעים מהעונה הראשונה: http://www.youtube.com/watch?v=TN-yp7ub1LQ&feature... סרטון נוסף, שמכיל לסוף באפי: http://buffythevampireslayer.4cq.net/buffy-the-vam... אני מצטערת על כמה שאני חופרת על הסדרה הזן... מאז שראיתי אותה לקראת סוף אוגוסט האחרון אין לי חיים... רק באפי
. XDD- אז סליחה אם זה מעצבן מישהו מכם. אני יודעת שאני חופרת עלזה עד אין קץ .

Ayelet 363

New member
../images/Emo6.gif

אני אישית אומרת תודה שראיתי את הסדרה אחרי בית הספר אבל לפני הצבא, כשגם לא הייתה לי עבודה (לא שאי פעם הייתה לי XD)... כי כל כך התמכרתי שעסקתי איזה 99% מהזמן בזה. מה שכן, כשיש זמן (ובכל מקרה אני מראש נוטה להתמכר לסדרות ולעסוק בהן באובססיביות)- לדעתי זו סדרה פשוט נהדרת, ומאוד מאוד מומלצת.

למעלה