סיכום שבוע

einatit4

New member
../images/Emo183.gifסיכום שבוע../images/Emo199.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: שיר שלא הפסקת לשמוע: התחדשות השבוע: תוכנית השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: יציאת השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ציטוט\יציאת\מילת השבוע: תמונת השבוע: התוכניות שלך לשבוע הבא: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: שבוע טוב

ניניינינייננייניניניניD:::::::

משהו טוב שקרה לך השבוע: שביתה
,חברים.
משהו רע שקרה לך השבוע:הנגאובר שהיה יכול לגרום לפיל[!] להתאבד. לא יצאתי כל הסופשבוע. לא חסר דברים רעים
שיר שלא הפסקת לשמוע: לא יודעת
התחדשות השבוע: נעלי DC.
תוכנית השבוע: לא יודעת
סרט השבוע: סופרבאד/חרמן על הזמן[?] ספר השבוע:
מאכל השבוע: צ'יזבורגר?
יציאת השבוע:אואו,יום רביעי.D: אז השתכרתי תחת והקאתי הרבה וחזרתי עם מלא כחולים>< אבל היה כיף
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שהשביתה הזאת תמשיך:] אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: לא יודעת
ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "רחוב דויד רמז" אוי ליאתי ליאתיXD תמונת השבוע:
התוכניות שלך לשבוע הבא:עוד לא יודעת
. אולי ת"א עם ליאתי?
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:כיףףףףףףףףףףףףףףףD: ואורן חתיך נועזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז

einatit4

New member
../images/Emo183.gif../images/Emo199.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: חברות
, עבודה ועוד כל מיני שטויות. משהו רע שקרה לך השבוע: יש לי דלקת בעין.. נאבד לי הסווטש היפה שלי
ורציתי לטוס היום אבל לא יצא...
שבת הבאה.. שיר שלא הפסקת לשמוע:
התחדשות השבוע: גבות?
תוכנית השבוע: נמלטים
והאי:p סרט השבוע:
ספר השבוע: הנעלמים [חלי, הגעתי לקטעים המגעילים
] מאכל השבוע: שזיף יציאת השבוע: בית קפה עם חברות משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: בית ספר
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ציטוט\יציאת\מילת השבוע:
תמונת השבוע: התוכניות שלך לשבוע הבא: רופא עיניים!!! ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נחמד הודגש באמצעות מדגישומטיק

Xx MaayaN xX

New member
...I could put my arms around every boy I see

.....But they'd only remind me,remind me of you משהו טוב שקרה לך השבוע: הערב הווי! היה מצחיק רצח משהו רע שקרה לך השבוע: שלי ובר. שוב
שיר שלא הפסקת לשמוע: Me First and the Gimme Gimmes- Nothing Compares 2 U התחדשות השבוע: בנדנותתת חחח תוכנית השבוע: CRIBS סרט השבוע: מהומה בקולג'2 ספר השבוע: --- מאכל השבוע: כדורי שוקולד
יציאת השבוע: נט, רן, ערב הווי משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: יכול להיות שיהיה בצפר. אז לא מצפה לכלום ): אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: עידני ציטוט\יציאת\מילת השבוע: סתומי תמונת השבוע: >>> התוכניות שלך לשבוע הבא: לא יודעת ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סבבה שבוע טוב

Fucking Noff

New member
שלהלהלהל../images/Emo6.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: דני לורן ומרי ישנו אצלי
והקליפפ יצאא!!! משהו רע שקרה לך השבוע: מבחן בלשון =\ 57
שיר שלא הפסקת לשמוע:James Blunt - 1973 התחדשות השבוע: 2 חולצות מגניבות תוכנית השבוע: X סרט השבוע: X ספר השבוע: אל תגלה מאכל השבוע: X יציאת השבוע: מסיבהההה אצלי בבית D: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: עוד מסיבה ^^ אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: איתמר ולורן :) ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "לךךך לישון כברר שכל" תמונת השבוע: התוכניות שלך לשבוע הבא: מלא מלא מלא תוכניות ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: אחלה בחלהה

שבוע!!

משהו טוב שקרה לך השבוע: 4 ימים בלי בצפר! משהו רע שקרה לך השבוע: ילד קטן ומפגר צרח עליי בטירוף לפני מלא אנשים.. שיר שלא הפסקת לשמוע: 'סיפור אהבה', שיר נורא משעשע שאני ובת דודה שלי כתבנו ואני הלחנתי..(הקלטנו אותו..) התחדשות השבוע: מיתר לגיטרה.. תוכנית השבוע: האי. סרט השבוע: 'בתול בן 40' או משהו..אבל לא ראיתי הכל.. ספר השבוע: רציתי לקרוא משהו אבל לא היה זמן.. מאכל השבוע: כל דבר אכיל.. יציאת השבוע: כל השבוע בסניף כי זה שבוע אחרון של חודש אירגון! (אודש אירגון=חודש ענקי של התנועה שלי..) משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אם הלילה עד מחר בבוקר נקרא שבוע הבא אז..יש טיול ליילי לכל החבר'ה השווים של הסניף..מגניב לנו!! אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אבא.. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: ממ..לא זוכרת.. תמונת השבוע: שום תמונה.. התוכניות שלך לשבוע הבא: לנסות ולשכנע את בת דודתי החמודה לשיר את השיר שלי ושלה לפני קהל של 20 איש..ככה זה כשאתם אנשים נורא נחמדים ואתם רוצים לרחם על אנשים מסויימים ולא לגרום להם להתחרש..+מבחן בלשון..שונאת לשון!+טיול הלילה!!!! ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: אחלה..

חרא. וסמיילי.

משהו טוב שקרה לך השבוע: לא נראלי שהיה דבר כזה.. אה בעצם עשיתי סמיילי משהו רע שקרה לך השבוע: פרידה.. שיר שלא הפסקת לשמוע: לא יודעת.. התחדשות השבוע: סמיילי תוכנית השבוע: שנות ה-70 סרט השבוע: בוראט ספר השבוע: מאכל השבוע: - יציאת השבוע: בית קפה נידח במקום נידח משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שומדבר :| אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אף אחד :| ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "הופס, הופס" תמונת השבוע: התוכניות שלך לשבוע הבא: אין ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: חרא

Lukas8

New member
=]

משהו טוב שקרה לך השבוע: ת"א עם יערה וספיר [= משהו רע שקרה לך השבוע: ירד גשם בא"ש לילה =[ שיר שלא הפסקת לשמוע: Wonderwall- Oasis התחדשות השבוע: 2 סיכות וצמידים מתומר תוכנית השבוע: האי סרט השבוע:
ספר השבוע: "המוות והפינגווין" מאכל השבוע: שניצל במסעדה יציאת השבוע: היום עם כל המשפחה במסעדה בצפון. =] משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: מפגש קורס אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: כלמיני. הרבה. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: שיערה יצאה עם קולב מהחנות והסתובבה איתו על התיק שלה במשך כמעט חצי שעה... XD תמונת השבוע: - התוכניות שלך לשבוע הבא: קורס צילום, קן, שהשביתה תמשיך =] ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מצויין [=

helush716

New member
מסיבות תה זה ה-שיט ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: שני - רביעי עם רויתוש
, רביעי אצל ברבריטה
, אמא חוזרת מחו"ל
משהו רע שקרה לך השבוע: אחרי חודש של תיכנונים לא יצא לי להגיע להופעה
, היה מפחיד לבד בלילה
, לא יצא לי לראות את גאיה
שיר שלא הפסקת לשמוע: Ashley tisdale - not like that ו - Relient K חבריי לנפש
התחדשות השבוע: ממ.. קניות שעשיתי לבית [אחח אחח.. העצמאות
D תוכנית השבוע: סאות'פארק
סרט השבוע: אקווהמארין ספר השבוע: "היער" של הרלן קובן
[ואוו
] מאכל השבוע: פיצה יציאת השבוע: רביעי בערב
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: מומולדת לענתוש
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: כל הבנות
ציטוט\יציאת\מילת השבוע: ממ.. אני אף פעם לא זוכרת
תמונת השבוע: אין על המחשב הזה
התוכניות שלך לשבוע הבא: לצאת לכבוד המומולדת של ענת, אמא פה
וסתם עוד שטויות..
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: וורי נייס
שבוע טוב
גם לך עינתוש

יערולה13

New member
סיכום שבועי ../images/Emo122.gif../images/Emo3.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: גמרנו לשפץ את הבית
משהו רע שקרה לך השבוע: לא הלכתי להופעה של ביט
שיר שלא הפסקת לשמוע: our time now- plain white t's התחדשות השבוע:LCD בחדר
תוכנית השבוע: בילי
סרט השבוע:- ספר השבוע:- מאכל השבוע:- יציאת השבוע:- משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לחזור לביצפר
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:- ציטוט\יציאת\מילת השבוע:בת דודה שלי בת ה3 "כאן הרגליים שלו" אני: "ומה יש לו בין הרגליים?"XDDDDD תמונת השבוע:- התוכניות שלך לשבוע הבא:לחזור לביצפר
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מעולה

ברלץ

New member
סיכומושיין

משהו טוב שקרה לך השבוע: נסעתי לאילת וחברה שלי יצאה שישי שבת משהו רע שקרה לך השבוע: התקררתי שיר שלא הפסקת לשמוע: vanilla sky- umbrella התחדשות השבוע: כרטיס זיכרון (סוף סוף) תוכנית השבוע: פייראט מאסטר סרט השבוע: צ'אק ולארי ספר השבוע: -------- מאכל השבוע: פאנקייק יציאת השבוע: -------- משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שביתת דרום אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: חברה שלי ציטוט\יציאת\מילת השבוע: ----- תמונת השבוע: התוכניות שלך לשבוע הבא:חנוכה דרם או יותר נכון שביתת דרום ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נחמד

למעלה