סכמ"ש חורפי

veredmp

New member
../images/Emo183.gifסכמ"ש חורפי../images/Emo183.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):
תמונת/פליקס השבוע:
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:
ציטוט/י השבוע:
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח:
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו:
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:
שאלת בונוס: לרגל החורף שנחת עלינו השבוע די במפתיע (בכל זאת, חורף בינואר?
) - האם אתם הולכים עם מטריה כשיורד גשם או מוותרים? סופ"ש מהמם לכולם ואל תשכחו להצביע http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1324&MessageId=137973806

sp400

New member
השבוע שלי:)

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): ילדה שהתבגרה שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): maby-kelly clarkson תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: רמזור איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: לא נראה לי שהיה כזה משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: ואואו המון שבוע מדכא במיוחד משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: שיהיה יותר טוב האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- לא סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא שאלת בונוס: לרגל החורף שנחת עלינו השבוע די במפתיע (בכל זאת, חורף בינואר? ) - האם אתם הולכים עם מטריה כשיורד גשם או מוותרים? אין על החורף הכי כיף ללכת בלי מטריה

ראיתי רק עכשיו כי רק עכשיו התפניתי מעבודה וכו

אזמין להרצליה ביום א מקווה שיש עדיין מקומות לשורה 1

שבת שלום

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):שני כוכבים, תמונה שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):אתמול השירים מהופעה באוזן בר של טום וויטס אבל ליתר דיוק השירים שאיה שרה, השירים החדשים של נורית גלרון וגם של יהודה פוליקר וגם של ערן צור תמונת/פליקס השבוע: תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:מונית הקצב הראו את מיקי כי הוא היה עם תמר אייזנמן. ידעת-י אבל ידעתי עכשיו כמה הוא יותר חכם. ציטוט/י השבוע:תודה (כל הזמן באים לאחל לי מזל טוב לרגל האירוסין, אז כיף) איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח:אתמול- חיבוק מדהים עם איה והיום קניות לבית (שופינג, גם של אוכל עושה לי מצב רוח) וכמובן לרכוש כרטיס להופעה של מירי. משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:לגלות שעוד לא הספקתי היום לקנות כרטיסים להופעה של הרצליה. מקווה שביום א' יהיו כרטיסים לשורה 1 משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:הופעה בביאליק. האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה-השבוע לא א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:חתונתי. שאלת בונוס: לרגל החורף שנחת עלינו השבוע די במפתיע (בכל זאת, חורף בינואר? ) - האם אתם הולכים עם מטריה כשיורד גשם או מוותרים?הולכת עם מטריה. יש לי מטריה מהממת בצבע סגול והיא ענקית ואני אוהבת אותה.

tomgirl21

New member
מסכמת...

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): אף אחת,באה אליכם,תן לי סימן...ושיר לשירה (חייבת להוסיף), אתמול דיברתי עם חברה שהכרתי מפורום של אביב גפן,על השיר הזה, כי מי שלא ידע,המילים של השיר כתב יונתן גפן (אבא של אביב גפן) המוכשר לא פחות ממנו:) אז היא שאלה אותי שהיא שמעה שמירי מסיקה מבצעת את השיר הזה,אמרתי לה שכן,שגם לה יש ביצוע מדהים לשיר המדהים הזה:) חפרתי קצת..אבל רציתי לספר לכם.. שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): מלח הדמעות-אביב גפן,חושך-אביב גפן,רגעים-אביב גפן,משוגע-אביב גפן (הרבה שירים אבל ממש קשה לי לבחור אחד חחחח).... תמונת/פליקס השבוע: הילדים שלי ואני:) תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: האח הגדול... ציטוט/י השבוע: אין לי... איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: וואי הרבה,קודם כל התוצאות של הבדיקות דם שעשיתי תקינות לגמרי! אפילו ברזל שהיה לי חוסר בעבר כבר אין לי! הכל תקין ואני בחורה בריאה (מסתבר), התופעות הבריאותיות שהיו לי לאחרונה כנראה היו מדכאונות למינהם שעברתי, ועכשיו שהחיים שלי יפים,כך גם בריאותי:) בנוסף,הסתפרתי!!! ושלשום קניתי ג'ינס... משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: שלא יוצא לי להיפגש עם חברות כי כשאני בבית הן עובדות ושאני בעבודה הן בבית..מקווה שבוע הבא לראות אותן:/ וחששות שיותר מידי טוב לי שפתאום כל הטוב יתפוצץ,התרגלתי לרע.. :/ משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: למלא את הזמן הפנוי שלי, ולהעסיק את עצמי, דבר מאוד חשוב גילתי על עצמי כשאני לא עושה עם עצמי כלום המצב רוח בהתאם.. האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: לא פגשתי... סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: מהמם מהמם מהמם מהמם מהמם.. שאלת בונוס: לרגל החורף שנחת עלינו השבוע די במפתיע (בכל זאת, חורף בינואר? ) - האם אתם הולכים עם מטריה כשיורד גשם או מוותרים? מטריה,אבל אתמול שכחתי את המטריה באוטובוס,חחח באסה:)

yafit1305

New member
מסכמשת

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):"פנינים בנהרות" שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):"אישה מהשמיים" - גלעד שגב תמונת/פליקס השבוע:המון צילומים שלי. מצ"ב רק אחד ציטוט/י השבוע:SMILE WITH YOUR EYES איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח:כל השבוע משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:בן דוד שלי (נתן בשבקין) מופיע בתוכנית ה"רווק" האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה-לאאאאאאאאאאא א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:שבוע של צילומים שאלת בונוס: לרגל החורף שנחת עלינו השבוע די במפתיע (בכל זאת, חורף בינואר? ) - האם אתם הולכים עם מטריה כשיורד גשם או מוותרים?לפעמים עם ולפעמים בלי

אריה31

Member
מנהל
בשבקין בן דוד שלך?!

איך הוא במציאות? דווקא לא אהבתי אותו בהישרדות

אריה31

Member
מנהל
קסם בהחלט לא חסר לו

לא אהבתי את השנאה לערבים ברור שאני אראה, גם ידעתי שהוא יופיע

אריה31

Member
מנהל
סיכום השבוע שלי

שיר השבוע של מירי: הוכחה שיר השבוע לא של מירי: טוט - שרון ליפשיץ סידרת השבוע: החלה העונה השמינית ב-24! הרים את מיפלס הרוח: ניחושים מוצלחים בתחום הספורט, בעיקר במוצ"ש וחמישי הוריד את מיפלס הרוח: מקורר חזק מאז יום שלישי לא פגשתי את מירי השבוע במילה אחת: אחלה! יש לי מטרייה, אבל ביום שני השארתי אותה במכונית, ועד שחזרתי נרטבתי כולי ואולי בגלל זה מאז אני חולה

ady18

Well-known member
...

שיר השבוע של מיר שם שיר השבוע לא של מירי קשה בלעדיך-שרון ליפשיץ סרט שנה מעוברת תחנת רדיו ספישל חצות שירי לאה גולדברג ימים הכי מוצלחים ראשון סרט עם חברים חמישי משחק כדוסרסל מצוין\סופ"ש האחרון אצל החבר+חברים משהו שמחכים לקנות מתנה לאמא\בילוי עם חברה במילה אחת שבוע מאוד מאושר לפעמים מטריה ולפעמים בלי תלוי

מסכמש"תת../images/Emo42.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): עכשיו אתה חוזר בחזרה שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): יוצא לאור תמונת/פליקס השבוע: קצת מוזרה אבל אני אוהבת אותה מאודד!
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: כלום ציטוט/י השבוע: "מקבלים השבוע תעודות? באמת? כבר עברה חצי שנה?" איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: יום רביעי היה ממש טובב!! הסתפרתי והייתי בחוג גיטרה אחרי שבועיים שפספסתי ונפגשנו כמה חברים בערב היה מצחיק!! וגם אתמול היתה מסיבת יומולדת לחברה טובה שלי והיה מזה כיף!! משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: עומסעומסעומסעומסלחץלחץלחץלחץ חחחחח משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: אירוע חשיפה של הפרויקט האם פגשתם את מירי השבוע? לא פגשתי... סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: מעייף שאלת בונוס: לרגל החורף שנחת עלינו השבוע די במפתיע (בכל זאת, חורף בינואר? ) - האם אתם הולכים עם מטריה כשיורד גשם או מוותרים? בעקרון מוותרים אבל עכשיו עשיתי פן אז זה קצת ברור מאליו

למעלה