פאדיחה - נוזל לי

ממה מיה

New member
../images/Emo183.gif פאדיחה - נוזל לי ../images/Emo182.gif

היום הלכתי לחפש לי בגד לארוע של התאומים. נכנסתי לחנות, מצאתי כמה חולצות נחמדות ופניתי לתא המדידה. כשהתחלתי להתפשט גיליתי למרבה הבושה שאחד הפדים לא היה מונח כמו שצריך והחזייה כולה רטובה (גם כתם על החולצה).. המוכרת לא הבינה למה נחפזתי לצאת מתא המדידה בלי למדוד כלום. אמרתי לכם שאני לא סובלת את הפדים החד פעמיים לא ? אגב, די קשה לי למצוא חולצה - מצד אחד אני לא רוצה שהפדים שמתחת לחזייה יבלטו, מצד שני שתהיה נוחה להרמה להנקה (לכן פסלתי שמלות) ושלא תהיה צמודה מדי..

אני לבשתי חולצה דקה מסריג שחור

גם נצמדה יפה, גם לא הייתי צריכה פדים כי לא רואים טפטופים.

צימעס

New member
שמלת הנקה

עוד ייתרון: יש שכבה נוספת - זו שמרימים/מזיזים כדי לגשת לשכבה עם הפתח, וכך אם יש טפטוף, יש לו יותר שכובת לעבור.

ממה מיה

New member
ביום יום אני לא הולכת עם שמלות

חבל לי "לזרוק" כסף על שמלת הנקה שתשמש אותי רק לארוע אחד..

דבורה1

New member
יש חולצות מקסימות

של חצאים. נמכרות בדיאדה בעירנו. הן בנויות משני חלקים ואפשר לשלב. אני מדדתי והן נראות מעולה על הגוף ניסית אותן? (מאוד יקרות אבל שוות בשלב שלך, עבורי זה היה מאוחר מדי).

ממה מיה

New member
בא לי ללבוש בגדים של ממש ../images/Emo68.gif

יש לי סטוקים של חולצות הנקה - חלק מלידה הקודמת וחלק ממתנות שקיבלתי עכשיו. חולצות יפות ואני טוחנת אותן כל הזמן. מחכה לארוע ולו רק כדי ללכת למספרה, להתאפר, להתלבש יפה ולהרגיש קצת חתיכה. במיוחד לאור הק"ג שנשרו בהריון, ממש בא לי להשוויץ לפני שהם יחזרו (והם מתחילים לחזור). בינתיים מצאתי חולצה חתיכית. ואני מחכה כבר להתלבש

כן../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

../images/Emo207.gif חולצות הנקה

יש מומלצות? אין לי עדיין... יש חברה טובה במיוחד? עם מחירים שפויים?

אני לא אוהבת חולצות הנקה

לא נוח לי להניק איתן. מבינה את היתרון בחורף כשקר ולא רוצים שהגב יחשף. גם אז אפשר להניק עם חולצה רגילה ומעליה עליונית פתוחה. חולצות הנקה הן בדרך כלל מאד יקרות. אם את נוסעת בסוף לארה"ב (מה החלטת?) שווה להביא משם - המבחר הרבה יותר גדול והמחירים יותר שפויים.

נוסעת, נוסעת... ../images/Emo4.gif

בחששות רבים. ולא יהיה לי יותר מדי זמן לקניות... אולי אוכל להזמין מראש באינטרנט למקום בו אהיה. מכירה שמות של פירמות?

ממה מיה

New member
פירמות - חולצות הנקה

בהריון הקודם שלי נהניתי מאד מחולצות הנקה של חברה שבדית בשם Boob אני יודעת שהם מייצאים לעוד מדינות. אני תוהה אם גם לישראל. יש להם חולצות מאד נוחות ופרקטיות וגם שמלות וכו'.. פה בארץ, קיבלתי מתנה חולצה של "תחושת בטן" יפיפיה מצרפת לך קישורים

ממה מיה

New member
בטח חולצות הנקה - בשביל להשוויץ../images/Emo3.gif

כי אז כשרואים את החולצה מייד שואלים אותי - את מניקה ? ואני ברב גאווה מהנהנת ןזוכה לשבחים. חוץ מזה אני מעדיפה חולצות הנקה כי אז אני יכולה להצניע את הבטנונה שלי ולא לחשוף אותה לכל הנשמות הטובות. עם חולצת הנקה בכלל לא רואים שאני מניקה - הכל מוצנע.

איג3

New member
גילית שהפתרון הטוב בשבילי הוא ללכת

עם גופיה ומעל איזו עליונית או חולצה עם כפתורים... ואז הרבה יותר קל ונוח .

למעלה