פותחת בשרשור חורף

שישיץ

New member
../images/Emo183.gifפותחת בשרשור חורף ../images/Emo182.gif

מה הדבר שהכי כיף לכם לעשות בחורף? אני הכי אוהבת לשתות שוקו חם על בסיס חלב אני ממש מכורה! לא עובר יום בלי שאני שותה לפחות 3 כוסות

שישיץ

New member
חחח כן ואני עד לכך, אני אוהב...

אני פשוט אוהב את הקיץ אני כל-כך מתכחש לזה שיש בכלל חורף שבשיא החורף אני הולך עם חולצות קצרות...אוף איכסה חורף ... אבל אני חייב להודודת שיש כמה רגעים שיכולים לעשות לי את החורף ...כמו להישאר בבית כשממש קר והקמין דולק ולשבת ליד...כן אני מודה שזה יכול להיות נחמד...אממ אני גם אוהב את מזג-האויר שאחרי הגשם הכל כזה נראה נקי והריח כל כך טוב....אז בסדר אני מחבבב את החורף ...
שיהיה לכולם חורף קסום ונפלא
ושיעבור כברררררר

abarak88

New member
אופס רשמתי בתור שישץ...

היא פשוט הייתה אצלי והיא נשארה עם השם משתמש...אופס... אז כל מה שאמרתי נכון לגביי..

morito

New member
אין כמו חורףףף../images/Emo182.gif

לשבת בסלון לראות סרט טוב שההסקה דולקת והבית חם :) זאת עונה כל כך רומנטית שכמו שאומר עברי לידר בשירו "חורף" "...ואז נהיה חורף, הביא לי כמה מחשבות על אהבה על אנשים ועל שמחה.." כן אין כמו חורף, להביט בגשם שיורד ולהרהר על החיים שלנו להרגע קצת מכל הרעש ההמולה הזיעה והחום, לשמוע רונה קינן שיש לה דיסק נורא חורפי לדעתי.. :) אחח אני לא חושב שיש יותר מספק מחורף.. חוצמזה בלי חורף היינו מתייבשים, כמה גשם יורד ורטוב :)

שישיץ

New member
אני גם אוהבת את השיר חורף של עברי

במיוחד את השורה "ואז נהיה חורף הביא איתו תשוקה למכשירי חשמל..." שורה מדהימה.. ויפה לברק שמתחזה לי חחחח

morito

New member
חח לא לכולם יש מכונות בביית

אלה עם הכוסות החומות חח אבל כן יש מיןנס קפה בטעם פרנץ' ונילה בצנצנות קטנות כאלה משהו חלומי מומלץ בחום רב לימי הקור

lonely TearDrop

New member
אהאה

אני לא מתה על חורף בגלל הרוח נראה לי, היא מחריבה מטריות ואז כשאתה רץ לבית ספר כי אתה מאחר ונדפקת לך המטריה וכל הבגדים והספרים שלך ספוגים ואתה לא משוכנע שבאמת חורף אז אין עלייך מאתיים שכבות ואתה קופא ואתה מצונן והגרון שלך מת ואז בשלב מסויים גם אתה מת. חח האופטימיות. אני אוהבת גשם כשלילה. אני שונאת את תל אביב מהבחינה שכשיש גשם אז ת"א לא רק מלאה בחרא, היא גם מלאה בשלוליות ענק שאי אפשר לעבור דרכן כי מישהו תיכנן את ת"א בצורה מפוקפקת.. חח אבל חורף זה בהחלט שוקו חם עם שמיכת פוך ענקית ורונה קינן ברקע. שזה מזכיר לי שזה עתה חזרתי מטיול של שלושה ימים, שהיה אמור להיות 4 אבל נאלצנו לעזוב לפניי בגלל הגשם רר, בכל אופן במהלך הטיול כל הזמן זימזמתי את רונה קינן.. זה לא קורה הרבה, היא פשוט נורא חורפית, היא עושה את העונה הזאת ליותר מרגיעה.. להלה

למעלה