פינת הטיפים
והפעם:

רוני325

New member
../images/Emo183.gifפינת הטיפים../images/Emo182.gif והפעם:

איך לשמור על הלק כדי שלא יירד מהר מהציפורניים

רוני325

New member
כשהייתי בהפנינג של נייל סטודיו בראשון לציון

הראתה מישהי איך אפשר לשמור על הלק למשך זמן ממושך (אני מודה שעדיין לא ניסיתי אבל זה נשמע מבטיח...) אז ככה: מעל הלק שמים סילר שנקרא "סילר קריסטל" הוא מתייבש באויר ואין צורך במנורת uv ,לאחר שהוא מעט מתייבש לשים טופ. נאמר לנו שהלק מחזיק זמן רב יותר, שווה לנסות....(כך אגב זה גם לגבי קישוטים).

את קראת את המחשבות שלי

חחחח, אני חשבתי השבוע לקנות סילר ללא מנורה (בביוטי קולג עולה במחיר די סביר, בערך 20 ומשו), אני ניסיתי עד כה סילר עם מנורה וזה די קשה להוריד אותו (רק על ידי שיוף), השאלה אם סילר ללא מנורה זה משו שניתן להורדה?

רוני325

New member
את האמת אני לא יודעת אבל אשמח אם תבררי

זאת...אף פעם לא השתמשתי עם סילר ..האם הסילר עם המנורה שמר על הלק לאורך זמן יותר מהרגיל?

סילר מנורה יורד רק ע"י שיוף

מה שאומר שאם את שמה אותו על ציפורן טבעית את פשוט הורסת אותה.. בעיקרון גם עדיף לא לשים סילר על לק מלא כי הוא מפוצץ את הלק..אלא אם כן את מחכה לייבוש מלא של הלק..וגם יש סיכוי שיתפוצץ..

אז זהו שאני אעשה סדר

לי הייתה בנייה, עד להיום, הורדתי אותה, מי שעושה בנייה יכולה להשתמש בסילר עם מנורה וזה יורד רק על ידי שיוף. סילר ללא מנורה זה גם אופציה לבנייה מלאכותית. טרם בדקתי בקשר לציפורניים טבעיות, צריך לבדוק את העניין לעומק, אגב אל תשכחי שבביוטי קולג' הם מתעסקות עם כל מה שנוגע לרוב עם בנייה מלאכותית (יש להם בית ספר ללימודי בניית ציפורניים), אני חושבת שמי שאמרה לך את זה (שצריך לשמר את הלק עם סילר כדי שהלק לא ירד או יהרס, דיברה על ציפורן מלאכותית). ובלי קשר עכשיו אני שומרת על הציפורניים שלי - נייל טאק ומעל זה לק, האמת שאני מפגרת שלא הורדתי אותם קודם, אני כ"כ מאושרת עכשיו חחחחח, אה וחסכתי גם כסף - משמע יותר לקים D:

הסילר קריסטל או סילר אחר ללא מנורה

יורד באציטון ולכן לא צריך לשייף אותו..

נופ ר

New member
קודם כל זה לא נכון

סילר ללא מנורה לא יורד עם אציטון סילר זה סילר- עם מנורה או בלי, לא אמור לרדת עם אציטון לא שמים סילר על לק לעולם זה גורם לפיצוצים והורס את הלק, חבל

הסילר קריסטל יורד באציטון מנסיון..

ועקרונית כל מה שהוא דמוי סילר (ללא מנורה) אמור לרדת עם אציטון..

נופ ר

New member
אז כנראה מה שיש אצלך לא הכי טוב

כי יש לי 2 סוגים של סילרים ללא מנורה ואף אחד מהם לא יורד עם האציטון

צונית

New member
כמה טיפים בנושא

לשייף עם באפר את הציפורן - הציפורן מפרישה שומניות שדוחה את הלק וגורמת לו להתקלף מהר. העברת באפר על הציפורן מנטרלת במעט את השומניות הזו ותורמת לעמידות הלק.
להשתמש בלק בסיס - שימוש בלק בסיס (בעיקר רידג' פילר, שכבה חלבית שהופכת להיות חלק מהציפורן ולא נראית כמו עוד שכבת לק) לדעתי תורם גם לעמידות. הרידג' פילר גם ממלא סדקים והופך את שטח הציפורן ל"בסיס הנחה" טוב יותר, הוא גם יוצר שכבת מאט שמפרידה בין הלק לציפורן ולשומניות שלה, ובכך הלק נשמר ליותר זמן.
להשתמש בטופ - שגם גורם ללק להיראות יותר טוב וגם מגן עליו.
לעשות עבודות בית עם כפפות - ולהמנע ממגע ממושך עם מים.

צונית

New member
אני ספציפית

משתמשת בנייל טק כבר שנים, ולא מחליפה אותו בעד שום הון שבעולם. אבל שמעתי הרבה המלצות על אחרים, כמו OPI, ESSIE, רבלון וכו'...

sHiR TaDmOr

New member
גמאני משתמשת בנייל טק, שאלה ../images/Emo3.gif

השלב הראשון של הנייל טק שלי (הרידג' פילר) התייבש לי, למרות שהוא רק בחצי... יש לך רעיון להחיות אותו או שאני פשוט צריכה לקנות חדש ? תודה

iefrat

New member
../images/Emo193.gifובכן...

עבודות בית כלים וכו' (למי שעושה) - רק עם כפפות. לא לקלף חפצים, לפתוח דברים חדים, וכדומה (לדוגמא - להוציא סים מהנייד) בשימוש בציפורנים- למצוא חפץ שיעשה את העבודה. לא לשים מידי הרבה שכבות של לק. לק איכותי יועיל גם הוא בד"כ TOP מועיל (יש שכתבו פה שלפעמים ה TOP מכווץ) והכי מוצלח - להחליף לק כל יומיים

edenable

New member
../images/Emo262.gif עונה..

* מסכימה לגמרי עם אפרת וצונית לגבי עבודות הבית, כמו שטיפת כלים וכו' - רק עם כפפות. אחרת המגע עם כל מיני חומרים כימיים מאוד מייבש את העור (במקרה הטוב) ועלול גם לגרום לתגובות אלרגיות וגירודים וכו' (חוויתי את זה פעם אחת עם נוזל לשטיפת רצפה - הספיק לי). בנוסף, ברגע שיש מגע ממושך עם מים - הלק "נפרד" מהציפורן ומתקלף בחתיכות גדולות (וזה לא קשור לאיכות שלו) * מסכימה לגמרי עם מה שאפרת כתבה לגבי שימוש בציפורניים לקילוף או פתיחה של חפצים וכו'. באנגלית אומרים: Treat your nails like a jewel - not like a tool * שכבת בסיס: אצלי זה חובה. היא "מדביקה" את הלק לציפורן ומאריכה את "זמן החיים" שלו. וגם - מגנה מהכתמה אם שמים לק כהה. *לק איכותי: אני מעדיפה לק 1 יקר וטוב מאשר 10 לקים זולים. התוצאות מדברות בעד עצמן. * TOP COAT: אני תמיד משתמשת במייבש לק בתור טופ. זה גורם לעמידות טובה יותר וגם נותן מראה יותר יפה וגלוסי.

../images/Emo262.gif../images/Emo264.gifמנצלש"ת לשאלה .....

בדיוק רציתי לכתוב שאלה לגבי מגן לק - על כל מה שהמלצתן פה - האם ניתן לרכוש בכל סופרפארם? אני די מיואשת - כי בערך כל יומיים אני אמורה לחדש את הלק שעל הציפורניים (בעיקר בקצוות) כי הוא יורד. בכל מקרה, אני אשתדל לשטוף כלים עם כפפות, וגם ההקדלה כל היום לא עוזרת...(אולי נקליד עם כפפות???)

Ultra marine

New member
שני הטופים המנצחים שלי -

מגה שיין של סאלי הנסון, ניתן לרכוש בסופר פארם והמייבש של פושה שניתן להזמין באינטרנט (במחיר זול משמעותית, כ 4$ לבקבוק לפני משלוח)

נופ ר

New member
יש לי טיפ

לפני מריחת הציפורניים בלק- לעשות מניקור יבש. מה זה אומר? דחיפת הקיוטיקלס ושיוף פני הציפורן ועל ידי כך מתקבלת ציפורן נקייה משומן אפשר אפילו עם אלכוהול לנטרל את השומן אבל זה לא חובה ולאחר השיוף למרוח את הלק על ציפורן יבשה לחלוטין השומן שעל הציפורן גורם לדחיה של הלק ולכן זה לא מחזיק מעמד יש לשייף עם משייף עדין ביותר (לא באפר) ולמרוח לק בסיס- כדי למנוע הצהבה. וככה תוכלו להשיג עמידות גבוהה יותר של הלק

למעלה