פינת השבוע

everynormal

New member
../images/Emo183.gifפינת השבוע../images/Emo183.gif

שיר השבוע של אליס: שיר השבוע לא של אליס: אלבום השבוע: אמן השבוע: סרט/סדרת השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: ציטוט השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: תוכניות לשבוע הבא עלינו לטובה: תמונת השבוע:

everynormal

New member
עונה

שיר השבוע של אליס: דירט, ד'ם בונז שיר השבוע לא של אליס: ג'ורג' בנסון ואל ג'ריו- ג'אסט דה טו אוף אס סנטנה וצ'אד קרוגר- אינטו דה נייט, בלק סבאת'- דה שיינינג, אוזי אוסבורן- דרימר, יאנגווי מאלמסטין- גימי גימי גימי (קאבר מפציץ לשיר של אבבא ממש מומלץ), ועוד מלא שירים של בצפר, ארץ' אנמי וסלייר אלבום השבוע: המיטב של הקרוסאיידרס (להקת ג'אז ממש טובה מומלץ גם) אמן השבוע: הקרוזאיידרס סרט/סדרת השבוע: אוצר לאומי עם ניקולס קייג' ה-שחקן ספר השבוע: טרטיף של מולייר (מחזה) מאכל השבוע: אין משהו ספציפי ציטוט השבוע: "- למה את צריכה להתקשר אליו אבל?" "- כי אני רוצה לאבד את בתולים ואני רוצה להגיד לו שיהיה הראשון שלי" XDXDXDXDXD משהו טוב שקרה השבוע: ההורים שלי טסו והיה לי בית לבד משהו רע שקרה השבוע: הרבה לימודים, הרבה עומס תוכניות לשבוע הבא עלינו לטובה: חזרות, פיתוח קול תמונת השבוע:--->

hitchhiker218

New member
גרגמל הוא הצדק

שיר השבוע של אליס: Sludge Factory גירסת אנפלדג
שיר השבוע לא של אליס: Killing In The Name Of של רייג'...(נזכרתי בו אחרי שלא שמעתי אותו כ"כ הרבה זמן...) אלבום השבוע: Out Of Exile של אודיוסלייב. חדש בביתינו אמן השבוע: אודיוסלייב סרט/סדרת השבוע: CSI (מיאמי,ניו יורק וכמובן וגאס), מופע שנות ה-70 והפמליה.. ספר השבוע: הארי פוטר 3
אללי... אפילו לא לשאול למה.חח מאכל השבוע: צ'יריוס ציטוט השבוע: שיעור מחשבת ישראל: חברה שלי:"נוו כל אחד בא לתפקיד מזורגג בעולם המחורבן הזה!!! המורה יש לך עוד משהו להוסיף?!?!" זה היה משעשע משהו טוב שקרה השבוע: ההורים טסו ובשובם אני הולכת לקבל סווטשירט של לד זפלין, פוסטר של פרל ג'אם, נו קוד של פרל ג'אם ודיסק של פיית' נו מור. איזה כיף
משהו רע שקרה השבוע: ההורים טסו! וזה אני ואחיות שלי יחד:| תוכניות לשבוע הבא עלינו לטובה: כל העולם נולד בסוף דצמבר אז אני מניחה שלחגוג לאנשים יום הולדת. תמונת השבוע:(התמונה היא השומר מסך הפלאפון שלי והעובד הזר של המורה שלי שאל אם זו אני!! חחחחחח)

She'd leave me but she won't forget..

שיר השבוע של אליס: Right turn. אין ספק. אז מה אם זה של אליס מדגארדן
שיר השבוע לא של אליס: right here in my arms-HIM. הכרתי את השיר הזה מלא זמן והשבוע הוא התחיל משום מה להתנגן לי בראש אלבום השבוע: Jar of flies אמן השבוע: סאונדגארדן, נראה לי סרט/סדרת השבוע: none ספר השבוע: לא קראתי מאכל השבוע: לא יודעת ציטוט השבוע: המפף.. משהו טוב שקרה השבוע: המפף.. אני די במצב רוח לא משהו כזה, אז לא עולה משהוXD משהו רע שקרה השבוע: חצי היום הזה? XD תוכניות לשבוע הבא עלינו לטובה: לישוןןןןןןןןןןןןןןןןןן תמונת השבוע: לא בא לי

shirbowie

New member
מארי כריסטמס אבריואן! ../images/Emo4.gif

שיר השבוע של אליס:bleed the freak שיר השבוע לא של אליס:לע אלבום השבוע: appetite foe destruction-gnr אמן השבוע:guns n' roses ורד הוט סרט/סדרת השבוע:איכשהו יצא שהחיים הפשוטים ספר השבוע:ספר מחזור מאכל השבוע:פיצה
ציטוט השבוע:(המורה שלי למתמטיקה):"אתם רואים,התרגיל הזה הוא בדיוק כמו התרגיל הקודם-במקום ימים יש שעות,ובמקום חומר רדיואקטיבי יש עופות.." :| משהו טוב שקרה השבוע:סתם שבוע נחמד.. :) משהו רע שקרה השבוע:החתולה שלי גילתה איך להכנס לתעלת אוורור של המזגן,מה שאומר שכל היום אני מסתובבת בבית עם פסטרמה ומנסה להוריד אותה
תוכניות לשבוע הבא עלינו לטובה:מחר יומולדת לאחותי וצילומים לספר מחזור
שבוע טוב!

brass monkey

New member
...........

שיר השבוע של אליס: לא שמעתי השבוע שיר השבוע לא של אליס: א פרפקט סירקל - אנלישן אלבום השבוע: אורפנד לנד - מבול אמן השבוע: איירון מיידן סרט/סדרת השבוע: תפוס אותי אם תוכל ספר השבוע: "הכוזרי" - מומלץ! מאכל השבוע:
ציטוט השבוע: "את העניין הסברתי לך, אבל אם השאלה שלך היא על פירוש המילים - אז אני לא מחוייב" - הרב, פששוט שפיץ לא נורמאלי...חחח 2: "אני לא יודע אם ללכת לחתונה" "אחי! רק מי שמקבל הזמנה אמור לבוא" "אה - כן???" משהו טוב שקרה השבוע: לימוד איכותי משהו רע שקרה השבוע: כלום, הכל לטובה. תוכניות לשבוע הבא עלינו לטובה: ישיבה! תמונת השבוע: המקום שלי בישיבה

Alice108

New member
אהא.

שיר השבוע של אליס: גריינד, אגיין שיר השבוע לא של אליס: Janis Jolin - Piece Of My Heart אלבום השבוע: סקצ'ס אמן השבוע: ג'ניס
סרט/סדרת השבוע: בלאק הוק דאון ספר השבוע: - מאכל השבוע: מיץ ענבים
ציטוט השבוע: We got a black hawk down, we got a black hawk down וזה לא מצחיק..
משהו טוב שקרה השבוע: שמחה וששון בבצפר כמעט משהו רע שקרה השבוע: מבחן
תוכניות לשבוע הבא עלינו לטובה: אולי סילבסטר.. תמונת השבוע: או יה!

למעלה