עונה.../images/Emo13.gif
* פרטים אישיים- שם: ספיר גיל: 15 ת. לידה: 22.9.92 מזל: בתולה גובה: 1.62 עיר מגורים: חור ששמו יבנה. צבע שיער: חום צבעת פעם? לאיזה צבעים? לא צבעתי..למרות שהייתי רוצה אורך שיער:משהו עד הקו של החזייה.. סוג שיער (מתולתל/גלי/חלק): המ..אני חושבת שמתולתל. צבע עיניים:חום אוהב אותו? את השיער? המ..לפעמים אם הוא מחליט להסתדר איתו אז אני מסתדרת איתו..
צבע עור: המ..אני דיי לבנה... אוהב אותו? המ..כן.. כיתה: י' רוצה לסיים? כן... מה תרצה לעשות בצבא? לא יודעת.. * האדם האחרון ש... חיבקת: חברה שלי עינת.
מתי? 4 שעות בערך.. נישקת: המ..חברה שלי קורל... מתי? לפני 6 שעות ככה. הצחקת: את עינת..XD העתקת ממנו במבחן: שוב עינת XD עשית איתו ש"ב בגלל הביתה הזאת אני כבר לא זוכרת מתי הייתה הפעם האחרונה שעשיתי ש"ב.. ישן במיטה שלך: המ..אחותי אמרת לו שאתה אוהב אותו: עינת..
אמר לך שהוא אוהב אותך: עינת XD התקשר אליך:אמא שלי. שלח לך סמס: ממ קורל שלחת לו סמס: קורל ראה אותך בוכה: סבתא שלי..
שפך בפניך את ליבו: קורל.. * ביצפר- איזה מגמה אתה? מחול
בין איזה מגמות התלבטת? עיצוב גרפי... איזה בגרויות אתה עושה השנה? לשון,היסטוריה,מטמתיקה כמה מהן בחורף? לא יודעת כמה יח"ל אנגלית?4 כמה יח"ל מתמטיקה? 3 היית רוצה לפרוש מביצפר? לא! * אהבה- יש חברה? המ..לא כמה זמן? כן..תזרי מלח על פצעיי! מאוהב?נההה כמה פעמים בחייך היית מאוהב? הרבה.. בתול?
המ..כן. עם כמה אנשים התנשקת?
2 * ב24 שעות האחרונות- בכית?לא צחקת?כן הצחקת מישהו?כן חיבקת מישהו?כן דיברת בטלפון?כן שמעת מוזיקה?כן ראית טלויזיה?כן קראת?כן היית בביצפר?כן * הבנאדם הכי... מצחיק: המ..רוס! או ג'ואו..(מחברים) נחמד: חברות שלי.
חכם: המ..איינשטיין אולי?... אוהב:ההורים שלי נראה לי.. נדיב: יש הרבה כאלה.. יפה: ג'רארד ואיי קווין ג'פה
ג''ייק גינלהול הית לדג'דר ג'רארד בטלר ועוד המון אנשים שלא עולים עכשיו בראש.. מכוער:בוראט XD טיפש:המ.. ג'ואי אולי..? אבל הוא חמוד
אדיש:לא יודעת.. ממורמר: המ.. אופטימי:עינת..XD פסימי:לא יודעת.. רע: לא מכירה כאלה.. אכפתי: לא יודעת.. * מי הבנאדם ש... יודע עליך כמעט הכל: אבא שלי.. תמיד מצחיק אותך: המ..גל.. אתה הכי מתגעגע אליו: כרגע..המ..לדוד שלי שבארה"ב.. לא ראית המון זמן: ידיד שלי שגר עכשיו באוסטרליה. הכי חסר לך: אבא שלי..לא ראיתי אותי משהו כמו 4 ימים.. הכי מבין אותך:אבא שלי..ועינת וקורל.. מחבק הכי חזק:עינת XD מספר את הבדיחות הכי טובות: אין כזה..חח אני לא מכירה אנשים עם בדיחות טובות... יש לו את הטעם הכי טוב במוזיקה: לא יודעת.. יש לו את הטעם הכי טוב בסרטים: אני חושבת שלכול אחד יש טעם שונה..ץאז לא מצאתי טעם כמו שלי...