|קרמבוהכר את חברי הפורום

Super Pumpkin

New member
../images/Emo183.gif|קרמבוהכר את חברי הפורום../images/Emo215.gif../images/Emo183.gif

אוקי כיוון שאף אחד לא שלח לי מסר שהוא רוצה להיחקר... וכיוון שהמון מכם רוצים לחקור אז הפעם תחקרו אותי
אז קדימה תתחילו לחפור

יאללה D:

מה השיר הראשון של דה יוזד ששמעת? מה הקליפ הראשון שלהם שראית? איך הכרת את דה יוזד? מי הפייבוריט שלך מהלהקה? איזה עוד להקות את שומעת? ומי הלהקה האהובה עליך? איזה שיר גורם לך לבכות? מה עשית בסופ"ש? ואמ.. איך החיים?:)

Super Pumpkin

New member
היי!

מה השיר הראשון של דה יוזד ששמעת? אני חושבת ש..take it away מה הקליפ הראשון שלהם שראית?the bird and the worm איך הכרת את דה יוזד?המ..כשראיתי את ה די.וי.די של MCR אז ראיתי שדיברו שמה על דה יוזד ושהם הייו חברים וכול זה..אז החלטתי לנסות. מי הפייבוריט שלך מהלהקה? ג'פה
איזה עוד להקות את שומעת? הווו הרבה..אין לי כוח לרשום את כולם XD ומי הלהקה האהובה עליך? המ..MCR ו THE USED איזה שיר גורם לך לבכות? של דה יוזד..? אז המ.. herd to say הוא מדהים..
מה עשית בסופ"ש?המ..אני וחברה טיילנו לנו ברחבי הארץ..XD ואמ.. איך החיים?:) אחלה...

היי D:../images/Emo185.gif

ואני בכיף מוכנה להיחקר , רק בשביל הפרוטוקול ^^ מה קורה? איך בשביתה( או בביצפר)? מה את שומעת עכשיו? D: איך קוראים לך? בת כמה את? באיזה כיתה? מה התחביבים שלך? :) מה הלהקות שאת אוהבת לשמוע? מה האלבום הכי טוב ששמעת? את מי את מעריצה? כמו מי את רוצה להיות שתהיי גדולה? מי הבנאדם הכי קרוב אליך? מה החלום שלך? מה היית רוצה שאלוהים יגיד לך בכניסה לגן עדן? האם אי פעם.. אכלת משהו מקולקל? טסת לחו"ל? פתחת אתר? בלוג? עשית באנג'י? עשית עגיל/פירסינג? התנשקת עם בת? ריכלת על מישהו מאחורי הגב? נו , מי לא ^^ ישנת יותר מ-16 שעות? היית במפגש ישרא? ראית שלג? הרבצת למישהו? נדלקת על בחורה? חלמת על מישהו מפורסם שאת אוהבת? היה נחמד לחפור לך

Super Pumpkin

New member
יאיי משתתפת!

מה קורה? הכול טוב..
איך בשביתה( או בביצפר)? דיי טוב..אני לא בדיוק לומדת יש לי רק שיעורי לשון אנגלית ושיעורים של המגמת מחול..XD מה את שומעת עכשיו? D: foo fighters-all my life
איך קוראים לך?ספיר:] בת כמה את?15 וחודשיים..XD באיזה כיתה? י' מה התחביבים שלך? :) לרכב על סוסים
לרקוד
ושמוע מוזיקה והמ..לנגן בגיטרה למרות שאני גרועה... מה הלהקות שאת אוהבת לשמוע? הרבה...אין לי כוח לכתוב ואני גם בטח אשכח הרבה..
מה האלבום הכי טוב ששמעת? לא יודעת...אני צריכה לחשוב על זה..
את מי את מעריצה? the used mcr ולאחרונה גםfoo fighters כמו מי את רוצה להיות שתהיי גדולה? אני לא כמו מי אני רוצה להיות אני יודעת כמו אני לא רוצה להיות.. מי הבנאדם הכי קרוב אליך?אני חושבת שההורים שלי. מה החלום שלך?שיום אחד אני אגור לי במושב נחמד ותהיה לי אורוות סוסים.
מה היית רוצה שאלוהים יגיד לך בכניסה לגן עדן? לא יודעת... האם אי פעם.. אכלת משהו מקולקל? כן..גבינה בעע...וגם שתיתי חלב מקולקל... טסת לחו"ל?יאפ פתחת אתר?המ..לא.. בלוג?כן.. והוא ננטש אחרי חודש...XD עשית באנג'י?יאפ.
עשית עגיל/פירסינג? יאפ. התנשקת עם בת?המ..נשיקה קטנה בפה.קצרה כזאת..
ריכלת על מישהו מאחורי הגב? נו , מי לא ^^ המ..כן.. ישנת יותר מ-16 שעות? נופ.. היית במפגש ישרא?נופ.. ראית שלג?יאפ. הרבצת למישהו? המ..כן.. נדלקת על בחורה? לא קרה לי... חלמת על מישהו מפורסם שאת אוהבת? כן..חלמתי שאמא שלי יוצאת עם ג'רארד ואיי..מפחיד..
היה מגניב..אני אוהבת שאלונים..

הזויה13

New member
מוחאחא../images/Emo103.gif

שלום לך
איך קוראים לך? מה את עושה בחייך? יש לך פירסינג? למה לא? יש לך קעקועים? פחח פריקית. סתםD: אני מאגניבה נכון? יאללה שיהיה לך בכיף. ביי^^

Super Pumpkin

New member
../images/Emo13.gif

שלום לך שלום גם לך.. איך קוראים לך? ספיר. מה את עושה בחייך? המ..בדרך כלל סתם מתבטלת...XD יש לך פירסינג?היה.. למה לא? יש לך קעקועים? לא.. פחח פריקית. XD סתםD: אני מאגניבה נכון?נההה...אני ממש לא מאגניבה..XD

Rose131

New member
קרדיט לסקרים ושאלונים וכזה^^

* פרטים אישיים- שם: גיל: ת. לידה: מזל: גובה: עיר מגורים: צבע שיער: צבעת פעם? לאיזה צבעים? אורך שיער: סוג שיער (מתולתל/גלי/חלק): צבע עיניים: אוהב אותו? צבע עור: אוהב אותו? כיתה: רוצה לסיים? מה תרצה לעשות בצבא? * האדם האחרון ש... חיבקת: מתי? נישקת: מתי? הצחקת: העתקת ממנו במבחן: עשית איתו ש"ב: ישן במיטה שלך: אמרת לו שאתה אוהב אותו: אמר לך שהוא אוהב אותך: התקשר אליך: שלח לך סמס: שלחת לו סמס: ראה אותך בוכה: שפך בפניך את ליבו: * ביצפר- איזה מגמה אתה? בין איזה מגמות התלבטת? איזה בגרויות אתה עושה השנה? כמה מהן בחורף? כמה יח"ל אנגלית? כמה יח"ל מתמטיקה? היית רוצה לפרוש מביצפר? * אהבה- יש חברה? כמה זמן? מאוהב? כמה פעמים בחייך היית מאוהב? בתול? עם כמה אנשים התנשקת? * ב24 שעות האחרונות- בכית? צחקת? הצחקת מישהו? חיבקת מישהו? דיברת בטלפון? שמעת מוזיקה? ראית טלויזיה? קראת? היית בביצפר? * הבנאדם הכי... מצחיק: נחמד: חכם: אוהב: נדיב: יפה: מכוער: טיפש: אדיש: ממורמר: אופטימי: פסימי: רע: אכפתי: * מי הבנאדם ש... יודע עליך כמעט הכל: תמיד מצחיק אותך: אתה הכי מתגעגע אליו: לא ראית המון זמן: הכי חסר לך: הכי מבין אותך: מחבק הכי חזק: מספר את הבדיחות הכי טובות: יש לו את הטעם הכי טוב במוזיקה: יש לו את הטעם הכי טוב בסרטים: תמיד יהיה שם בשבילך: אתה יכול לסמוך עליו בעיניים עצומות: שעשה לך הכי הרבה רע בחיים: תמיד יש לך על מה לדבר איתו: * מוזיקה- זמר אהוב: זמרת אהובה: להקה אהובה: שיר אהוב: סגנון מוזיקה אהוב: השיר האחרון ששמעת: השיר הראשון ששמעת הבוקר: * טלויזיה- סדרה אהובה: סרט אהוב: שחקנית אהובה: שחקן אהוב: * כללי- תחביבים: מספר אהוב: מאמין באלוהים? מאמין בשטן? מאמין בגן עדן? אוהב ללכת לביצפר? מאכל אהוב: אייסיקיו או מסנג'ר? אוסף: מעשן? שותה? סמים? אוהב להצטלם? אוהב חורף? אוהב גשם?

Super Pumpkin

New member
עונה.../images/Emo13.gif

* פרטים אישיים- שם: ספיר גיל: 15 ת. לידה: 22.9.92 מזל: בתולה גובה: 1.62 עיר מגורים: חור ששמו יבנה. צבע שיער: חום צבעת פעם? לאיזה צבעים? לא צבעתי..למרות שהייתי רוצה אורך שיער:משהו עד הקו של החזייה.. סוג שיער (מתולתל/גלי/חלק): המ..אני חושבת שמתולתל. צבע עיניים:חום אוהב אותו? את השיער? המ..לפעמים אם הוא מחליט להסתדר איתו אז אני מסתדרת איתו..
צבע עור: המ..אני דיי לבנה... אוהב אותו? המ..כן.. כיתה: י' רוצה לסיים? כן... מה תרצה לעשות בצבא? לא יודעת.. * האדם האחרון ש... חיבקת: חברה שלי עינת.
מתי? 4 שעות בערך.. נישקת: המ..חברה שלי קורל... מתי? לפני 6 שעות ככה. הצחקת: את עינת..XD העתקת ממנו במבחן: שוב עינת XD עשית איתו ש"ב בגלל הביתה הזאת אני כבר לא זוכרת מתי הייתה הפעם האחרונה שעשיתי ש"ב.. ישן במיטה שלך: המ..אחותי אמרת לו שאתה אוהב אותו: עינת..
אמר לך שהוא אוהב אותך: עינת XD התקשר אליך:אמא שלי. שלח לך סמס: ממ קורל שלחת לו סמס: קורל ראה אותך בוכה: סבתא שלי..
שפך בפניך את ליבו: קורל.. * ביצפר- איזה מגמה אתה? מחול
בין איזה מגמות התלבטת? עיצוב גרפי... איזה בגרויות אתה עושה השנה? לשון,היסטוריה,מטמתיקה כמה מהן בחורף? לא יודעת כמה יח"ל אנגלית?4 כמה יח"ל מתמטיקה? 3 היית רוצה לפרוש מביצפר? לא! * אהבה- יש חברה? המ..לא כמה זמן? כן..תזרי מלח על פצעיי! מאוהב?נההה כמה פעמים בחייך היית מאוהב? הרבה.. בתול?
המ..כן. עם כמה אנשים התנשקת?
2 * ב24 שעות האחרונות- בכית?לא צחקת?כן הצחקת מישהו?כן חיבקת מישהו?כן דיברת בטלפון?כן שמעת מוזיקה?כן ראית טלויזיה?כן קראת?כן היית בביצפר?כן * הבנאדם הכי... מצחיק: המ..רוס! או ג'ואו..(מחברים) נחמד: חברות שלי.
חכם: המ..איינשטיין אולי?... אוהב:ההורים שלי נראה לי.. נדיב: יש הרבה כאלה.. יפה: ג'רארד ואיי קווין ג'פה
ג''ייק גינלהול הית לדג'דר ג'רארד בטלר ועוד המון אנשים שלא עולים עכשיו בראש.. מכוער:בוראט XD טיפש:המ.. ג'ואי אולי..? אבל הוא חמוד
אדיש:לא יודעת.. ממורמר: המ.. אופטימי:עינת..XD פסימי:לא יודעת.. רע: לא מכירה כאלה.. אכפתי: לא יודעת.. * מי הבנאדם ש... יודע עליך כמעט הכל: אבא שלי.. תמיד מצחיק אותך: המ..גל.. אתה הכי מתגעגע אליו: כרגע..המ..לדוד שלי שבארה"ב.. לא ראית המון זמן: ידיד שלי שגר עכשיו באוסטרליה. הכי חסר לך: אבא שלי..לא ראיתי אותי משהו כמו 4 ימים.. הכי מבין אותך:אבא שלי..ועינת וקורל.. מחבק הכי חזק:עינת XD מספר את הבדיחות הכי טובות: אין כזה..חח אני לא מכירה אנשים עם בדיחות טובות... יש לו את הטעם הכי טוב במוזיקה: לא יודעת.. יש לו את הטעם הכי טוב בסרטים: אני חושבת שלכול אחד יש טעם שונה..ץאז לא מצאתי טעם כמו שלי...

Rose131

New member
אה ד"א,

נראה לי שתבחרי אנשים באקראיות אם אנשים לא שולחים..

למעלה