רונית תירוש

../images/Emo183.gifרונית תירוש

אני מקווה שלא יבחרו ברונית תירוש לשרת החינוך.

../images/Emo140.gif :) ברוכה הבאה לפורום

לא משנה במי תבחרי.. את מוזמנת להיות שותפה כשווה בין שווים :) אינני יודע מה התפקיד המיועד לרונית תירוש. את תפקיד שר החינוך, כנראה שיקבל אוריאל רייכמן. חשוב לציין כי אני אינני נביא.. :) ראוי לציין רעיון מבורך, לדעתי, להפרדה בין משרד החינוך ולספורט - ייתכן שתמצאי את הגברת תירוש עסוקה בעניין זה :)

bhnadav

New member
../images/Emo45.gif

אשמח מאוד לראות את רונית תירוש כשרת ספורט. כמו בכל מדינת מתוקנת, גם בישראל צריך להיות שר ספורט במשרה מלאה, שבאמת ישקיע ויעשה למען הספורט לכל תחומיו. במדינה שעסוקה כל כך בבעיות כלכליות, חברתיות, בטחוניות - הספורט הוא מקום בו יכולים למצוא אזרחי ישראל מעין "מפלט" מהבעיות היום-יומיות, וכמעט כל אחד יכול למצוא תחום שמעניין אותו. אם יהיה שר שיתעסק בספורט במשרה מלאה, אני מקווה שההשקעה בנושא תהיה גדולה הרבה יותר, ונראה התפתחות חשובה בענפים השונים. מי ייתן והדבר ייצא לפועל

yaelh8

New member
מסכימה איתך חלקית

אני גם חושבת שצריך לעשות הפרדה ולמנות שר/ה ספורט אבל לדעתי תירוש לא מתאימה

bhnadav

New member
ראש הממשלה אריאל שרון,

פנה מספר ימים לאחר שהוקמה תנועת קדימה לנשיא המרכז הבינתחומי הרצליה, פרופ' אוריאל רייכמן, בהצעה שיהיה שר החינוך בממשלה הבאה בראשותו. פרופ' רייכמן נענה לבקשה, עזב את המרכז הבינתחומי והצטרף לתנועת קדימה, ויש האומרים שהוא היחיד שבעצם קיבל הבטחה מפורשת וגלוייה לגבי תפקידו בממשלה הבאה, באם קדימה תרכיבה. בימים אלה שוקד פרופ' רייכמן על כתיבת מצע קדימה בנושא החינוך. מספר ימים לאחר האירוע המצער שקרה לשרון היה אמור רייכמן להיפגש עימו בנושא טיוטת המצע בתחום החינוך, אך בשל מה שקרה - לצערנו הפגישה לא התקיימה. כעת, לאחר שהמדינה כולה וקדימה גם כן התאוששו מהאירוע המצער, רייכמן ושאר מומחי קדימה בתחומים השונים עוסקים בכתיבת המצע. ואם ברצונך ללמוד על השקפתו של פרופ' רייכמן, הנך מוזמנת לקרוא כאן: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3204040,00.html

טלמ

New member
זה לא התפקיד אליו מיועדת תירוש

למרות שאני מעריך שתכהן כשרה בלי תיק או סגנית שר בתחום הנוגע בחינוך אם לא, אז בועדת החינוך בכנסת דווקט תחום החינוך הוא הדבר היחיד שמפריע לי בקדימה אני חושב שדו"ח דברת הוא טעות ומרה וחבל שזה היה כתם בעתידה של קדימה... אבל אני מאמין שארגוני המורים לא יוותרו ודו"ח דברת יידחה על הסף

לדעתי תירוש מועמדת להיות סגנית שר

החינוך של רייכמן. אבל זה רק במידה שקדימה תרכיב את הממשלה הבאה, מה שעל אף הסקרים המגמתיים, לא בטוח כלל, בעיקר עכשיו שקדימה גם מתחילה לרדת בסקרים והעבודה מתחילה להתחזק על חשבונה.

ElvisAlive

New member
איפה אתה רואה ירידה בסקרים?

מאז הפריימריז בעבודה, שהבטחת שיההיו שיוניים גדולים בסקרים, העבודה עלתה ב2-3 מנדטיםוקדימה נשארה מעל ה-40. פעם מנדט יותר מנדט פחות אבל הכל יציב. גם אחרי עמונה.

לא שאני מאמין בסקרים

אבל על פי כל הסקרים האחרונים ניכרת מגמת ירידה בסקרים לקדימה. רק אתמול היה על זה סקר באתר וואלה ששאל האם הירידה בסקרים לקדימה? 1. הבועה מתפוצצת 2.קדימה תנצח בכל זאת.

ElvisAlive

New member
זה סקר של גולשי אינטרנט

מה גם שלא בעיה ליצור איזה תוכנית קטנה שתצביע מלא פעמים. יש סקרים שהם מדמים מייצגים של האוכלסיה. הם אלה שקרובים למציאות.

אמרת שאתה לא מאמין בסקרים ../images/Emo6.gif

אתה עושה מעצמך צחוק... פעם אחר פעם... כשהסקרים מתאימים לך - הם בסדר, אה?

yaelh8

New member
גם לי נראה שסגנית שר החינוך

קשה לי להאמין שמקום 25 ברשימה תכהן כשרת חינוך

למעלה