שאלון חמוד.

Mrs Kaulitz 89

New member
../images/Emo183.gif שאלון חמוד. ../images/Emo105.gif../images/Emo39.gif../images/Emo23.gif

קיבצתי כמה שאלונים שמצאתי בישרא, חמודים דווקא. יאללה, תענו D: 1. איך העולם רואה אותי? 2. איך החברים שלי רואים אותי? 3.איך אני רואה את עצמי? 4. איך אני רואה את החברים שלי? 5. האם יהיו לי חיים מאושרים? 6. מה אנשים באמת חושבים עלי? 7. האם אנשים חושקים בי בסתר? 8. איך אני עם בני\בנות המין השני? 9. איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? 10. מה אני צריך לעשות עם חיי? 11. עצה טובה בשבילי: 12. העצה שאני ממליץ לחברים? 13. מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? 14. מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? 15. איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? 16. איזה שיר יתנגן בהלוויה שלי? 17. ובברית של הבן שלי? 18. איזה שיר אני אקדיש לאהבת חיי? 19. איזה סוג גבר/אישה אני אוהב/ת? 20. איך יהיה לי מחר? 21. למה אני כאן? 22. איך אנשים מבינים אותי? 23. מה הדבר שאני הכי מצטער\ת עליו? 24. בתור מה אנשים יזכרו אותי? 25. איזה שיר יתקע לי בראש מחר? 26 מה יהיו המילים האחרונות שלי? 27. איך תהיה השנה הזו? 28. מתי אני אשמח? 29. איפה אני אחגוג את יום ההולדת שלי? 30. מהי התקופה הכי טובה שהייתה לי? 31. לאיזו תקופה אני הכי מחכה? 32. מה אני הכי אוהב\ת? 33. על מה אני חושב\ת עכשיו? 34. איך החיים נכון לעכשיו? 35. מה חשבתי על החיים לפני 5 שנים? 36. ומה אני אחשוב עליהם עוד 5 שנים? 37. מה יהיה כתוב על המצבה שלי? 38. מה עשיתי אתמול? 39. מה אני אעשה מחר? 40. מה מרגיז אותי? 41. מה אני עושה כשאני מרוגז\ת? 42. מה אני הכי שונא\ת? 43. מה הגיע קודם? הביצה או התרנגולת? 44. כשאשר חבריכם אומר לכם שהוא שקרן, הוא משקר או דובר אמת? 45. אתם בדרך-כלל מתחילים לאכול קרמבו מהעוגייה או מהקצפת? 46. כשאתם סוגרים את המקרר איך יודעים שהאור באמת כבה? 47. כשאתם מדליקים את האור בחדר חשוך - לאן נעלם החושך? 48. אם עכבר קטן הוא עכברון, ומחשב קטן זה מחשבון - איך אומרים סבא קטן? סבון? 49. האם אתם באמת מאמינים שניתן ליצור שעון מתפוחי אדמה? 50. האם בובספוג יצליח לדעתכם ללמוד לנהוג לפני שהמורה לנהיגה תעבור לאיגוסלביה? 51. כלב או חתול? 52. yes או hot? 53. מה דעתך על פירסינג וקעקועים? 54. האם יש לך? 55. אם כן איזה? 56. האם היית רוצה? 57. האם עשית בסטודיו מקצועי? 58. עם אישור הורים? 59. אם כן האם ההורים הסכימו בקלות? 60. אם לא, למה הם לא הסכימו? 61. האם את\ה מודע\ת לסכנות בפירסינג וקעקועים? 62. למה בחרת לעשות? 63. איזה פירסינג / קעקוע הכי יפה לדעתך? 64. מה דעתך על עישון? 65. האם את\ה מעשנ\ת? 66. האם חברייך מעשנים? 67. למה לדעתך נערים מתחילים לעשן? 68. האם את\ה מודע\ת לפגיעות העישון? 69. אם את מעשנ\ת, האם היית רוצה להפסיק? 70. האם את מנסה להספיק ולא יכול\ה? 71. אם לא, האם את\ה מנסה לגרום לחברייך להפסיק? 72. האם העישון מפריע לך? 73. האם ניסו לשכנע אותך פעם לעשן? 74. משהו חמוד וקטן שהיית רוצה לספר, לא משנה על מה? 75. ולסיום, איך היה השאלון?

Pardon Me

New member
../images/Emo15.gif עונה ../images/Emo9.gif

1. איך העולם רואה אותי? לא יודעת... 2. איך החברים שלי רואים אותי? לא יודעת... S: 3.איך אני רואה את עצמי? כאדם שמשתדל לעשות טוב לעצמי ולאחרים.. 4. איך אני רואה את החברים שלי? אנשים מדהימים. 5. האם יהיו לי חיים מאושרים? אני חושבת שכן... :) 6. מה אנשים באמת חושבים עלי? אני לא יודעת, אף פעם לא באמת שאלתי אותם.. 7. האם אנשים חושקים בי בסתר? אני יודעת על אחד...
8. איך אני עם בני\\בנות המין השני? זורמת, מאוד פתוחה, כמו עם בנות. :) 9. איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? להקיף את עצמי באנשים שאני אוהבת וחשובים לי 10. מה אני צריך לעשות עם חיי? להגיע למצב שבו אני אהיה מרוצה מהדברים שאני עוסקת בהם, לממש את עצמי. 11. עצה טובה בשבילי: להוריד את הפרפקציוניזם... 12. העצה שאני ממליץ לחברים? בנוגע למה? 13. מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? וואו, לא יודעת... S: 14. מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? אני חושבת so happy together 15. איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? מאיפה לי לדעת?
16. איזה שיר יתנגן בהלוויה שלי? אותו הדבר
17. ובברית של הבן שלי? שיר הנושא של "האלופה"... נו מאיפה לי לדעת גם את זה? XDDD 18. איזה שיר אני אקדיש לאהבת חיי? תנו לי לחשוב על זה... 19. איזה סוג גבר/אישה אני אוהב/ת? גבר עמוק, שמתחבר למוסיקה, בעל אותם תחומי העיניין כמו שלי. מישהו שיודע להקשיב אבל גם לספר. 20. איך יהיה לי מחר? אני חושבת שנחמד :) 21. למה אני כאן? כאן? בפורום או בבית? בפורום כי אני מנסה לעשות קאמבק, בבית כי אני צריכה להכין שיעורים... 22. איך אנשים מבינים אותי? אני אתן לדמיון שלי להתפרע. הם מבינים אותי כשאני מתארת את כל הסיטואציה, וכשאני מדברת לאט, כי לרוב אני מדברת מאודדד מהר. 23. מה הדבר שאני הכי מצטער\\ת עליו? שלא סיפרתי לזה שאהבתי שאהבתי אותו XD 24. בתור מה אנשים יזכרו אותי? בתור הילדה המצחיקה, אבל גם זאת שיודעת להקשיב, ולא שופטת אנשים. 25. איזה שיר יתקע לי בראש מחר? so happy together XDDDDD 26 מה יהיו המילים האחרונות שלי?לא יודעת.... 27. איך תהיה השנה הזו? אני מקווה שטובה. 28. מתי אני אשמח? ראו שאלה 9 XD 29. איפה אני אחגוג את יום ההולדת שלי? בים *-* 30. מהי התקופה הכי טובה שהייתה לי? שנה שעברה. 31. לאיזו תקופה אני הכי מחכה? לכיתה י', בחירת מגמות *-* 32. מה אני הכי אוהב\\ת? זה יותר מידי כללי, אני הכי אוהבת מלא דברים... 33. על מה אני חושב\\ת עכשיו? על השאלה הזאת XDDD 34. איך החיים נכון לעכשיו? בסדר גמור, קצת מסובכים. 35. מה חשבתי על החיים לפני 5 שנים? "חיים זה דבר טוב, טוב טוב טוב טוב. הם לא טובים רק כשהולכים לרופא שיניים" או משהו כזה XDDDD 36. ומה אני אחשוב עליהם עוד 5 שנים? לא יודעת, אני לא יכולה לחשוב עכשיו איך שאני אחשוב בעוד 5 שנים, לכן אני לא יכולה לדעת. 37. מה יהיה כתוב על המצבה שלי? אין לי מושג
38. מה עשיתי אתמול? הייתי במפגש פורום ואחר כך אצל חברה שלי.
39. מה אני אעשה מחר? אכין עבודות ושיעורים X: 40. מה מרגיז אותי? חוסר צדק. 41. מה אני עושה כשאני מרוגז\\ת? או שותקת והולכת לצד, או צועקת. 42. מה אני הכי שונא\\ת? ראו שאלה 40 43. מה הגיע קודם? הביצה או התרנגולת? התרנגולת, למרות שזה בעיקרון מעגל אין סופי. 44. כשאשר חבריכם אומר לכם שהוא שקרן, הוא משקר או דובר אמת? עניתי כבר על השאלון עם השאלות האלה!! אני מכירה אותו!!! 45. אתם בדרך-כלל מתחילים לאכול קרמבו מהעוגייה או מהקצפת? מהקצפת כמובן
46. כשאתם סוגרים את המקרר איך יודעים שהאור באמת כבה? יש שם מתג קטן, חכמים.
47. כשאתם מדליקים את האור בחדר חשוך - לאן נעלם החושך? הוא מת D: 48. אם עכבר קטן הוא עכברון, ומחשב קטן זה מחשבון - איך אומרים סבא קטן? סבון? סבא קטן D: 49. האם אתם באמת מאמינים שניתן ליצור שעון מתפוחי אדמה? כן 50. האם בובספוג יצליח לדעתכם ללמוד לנהוג לפני שהמורה לנהיגה תעבור לאיגוסלביה? לא!!! 51. כלב או חתול? כלב! 52. yes או hot? יס!! 53. מה דעתך על פירסינג וקעקועים? פירסינג נחמד, קעקועים מוגזם.. 54. האם יש לך? לא, מתחננת פירסינג 55. אם כן איזה? X 56. האם היית רוצה? כן 57. האם עשית בסטודיו מקצועי? X 58. עם אישור הורים? מחכה שיאשרו לי X: 59. אם כן האם ההורים הסכימו בקלות? X 60. אם לא, למה הם לא הסכימו? אומרים שאני צעירה מידי בשביל זה ><" 61. האם את\\ה מודע\\ת לסכנות בפירסינג וקעקועים? כן 62. למה בחרת לעשות? לא עשיתי 63. איזה פירסינג / קעקוע הכי יפה לדעתך? ליפסייד D: 64. מה דעתך על עישון? בעע 65. האם את\\ה מעשנ\\ת? לא 66. האם חברייך מעשנים? לא 67. למה לדעתך נערים מתחילים לעשן? כל אחד מסיבה שונה 68. האם את\\ה מודע\\ת לפגיעות העישון? כן כמובן 69. אם את מעשנ\\ת, האם היית רוצה להפסיק? אני לא מעשנת 70. האם את מנסה להספיק ולא יכול\\ה? 71. אם לא, האם את\\ה מנסה לגרום לחברייך להפסיק? החברים שלי לא מעשנים... 72. האם העישון מפריע לך? מאוד 73. האם ניסו לשכנע אותך פעם לעשן? לא 74. משהו חמוד וקטן שהיית רוצה לספר, לא משנה על מה? אני מנסה לחזור לפורום D: מישהו זוכר אותי? 75. ולסיום, איך היה השאלון? חמוד ^-^

Tommy89

New member
../images/Emo210.gifשיווווששששש../images/Emo70.gif

אעה את פה D: ברור שזוכרים אותך. לייק דה פוק
יאללה תחזרי להיות פעילה בפורום, התגעגענו

Pardon Me

New member
../images/Emo15.gif תווווווומממממממממייי!

לייק דה פוק XDD אני אשתדל DD:

תמקי XP

New member
../images/Emo191.gif זתומרת,

ששמים את הפלייליסט על שאפל [אקראי] ועונים לפי השיר שיצא. נגיד: "איך העולם רואה אותי?" Ganja Bus [דמיאן מארלי] ומידי פעם ויצאות הברקות וזה. :)

Mrs Kaulitz 89

New member
../images/Emo105.gif אההההההה כןןןן

חחחח זה היה ככה, אבל אני מניחה שכמו שאת רואה, (חחחח אני) אנשים כאן לא כל כך מכירים כנראה. נחמד לענות על זה גם רגיל.

../images/Emo215.gif יאללה, עונה בפלייליסט D:

1. איך העולם רואה אותי? Death Cab For Cutie - Meet Me On The Equinox 2. איך החברים שלי רואים אותי? Moonlight Sonata - Bethoven 3.איך אני רואה את עצמי? Kiss The Rain - Yiruma 4. איך אני רואה את החברים שלי? The Fantasy - 30STM 5. האם יהיו לי חיים מאושרים? Californication - RHCP 6. מה אנשים באמת חושבים עלי? The Scientist - Coldplay 7. האם אנשים חושקים בי בסתר? Rain - mika 8. איך אני עם בני\בנות המין השני? Fix You - Coldplay 9. איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? Halo - Beyonce 10. מה אני צריך לעשות עם חיי? Time Of Your Life - Green Day 11. עצה טובה בשבילי: Under The Bridge - RHCP (
) 12. העצה שאני ממליץ לחברים? המכתב - אביב גפן 13. מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? Light up the sky - Yellowcard 14. מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? I Don't Care - Fall Out Boy 15. איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Zoom Into Me - TH (אוווו שייסה, זה כ"כ הולך להיות זה) 16. איזה שיר יתנגן בהלוויה שלי? Shadow of the day - Linkin park (הוווווווו *-*) 17. ובברית של הבן שלי? Bella's Lullaby - Carter Burwell 18. איזה שיר אני אקדיש לאהבת חיי? Here Without You - 3 Doors Down (יא איזה התרגשות אני עוד שניה בוכה פה *-*) 19. איזה סוג גבר/אישה אני אוהב/ת? Angels On the moon - Thriving Ivory 20. איך יהיה לי מחר? Fuck You - Lily Allen (חחחחחחחחחחחחח
) 21. למה אני כאן? Run This Town - Rihanna Ft. Jay-Z 22. איך אנשים מבינים אותי? Stan - Eminem Ft. Dido 23. מה הדבר שאני הכי מצטער\ת עליו? Kryptonite - 3 Doors Down 24. בתור מה אנשים יזכרו אותי? TH - In Your Shadow (הוווו איזה חמודימים *-*) 25. איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Road Trippinw - RHCP (יששששששששש D:) 26 מה יהיו המילים האחרונות שלי? Bring Me To Life - Evenascense (הוו קול :O) 27. איך תהיה השנה הזו? Hero - 30STM 28. מתי אני אשמח? Believe - Yellowcard 29. איפה אני אחגוג את יום ההולדת שלי? Piece Of Me - Britney Spears (XDDDDDDDDDDD) 30. מהי התקופה הכי טובה שהייתה לי? Hello - Evanescense 31. לאיזו תקופה אני הכי מחכה? Where Is The Love - Black Eyes Peas 32. מה אני הכי אוהב\ת? אור הירח - אביב גפן (ואוווו) 33. על מה אני חושב\ת עכשיו? Call Me When Your'e Sober - Evanescense 34. איך החיים נכון לעכשיו? A Modren Myth - 30STM 35. מה חשבתי על החיים לפני 5 שנים? Big Girls Don't Cry - Fergie 36. ומה אני אחשוב עליהם עוד 5 שנים? Listen To Your Heart 37. מה יהיה כתוב על המצבה שלי? Billie Jean - Michael Jackson (XD) 38. מה עשיתי אתמול? 1000 Oceans - TH 39. מה אני אעשה מחר? Stop & Stare - One Republic 40. מה מרגיז אותי? Snow - RHCP (כן, למה לבן מדרבן אותי בדיוק כמו שהאדום מדרבן את השוורים) 41. מה אני עושה כשאני מרוגז\ת? New Divide - Linkin Park 42. מה אני הכי שונא\ת? Don't Stop The Music - Rihanna (ווואי קול, בדיוק מה שמעצבן אותי :O) 43. מה הגיע קודם? הביצה או התרנגולת? Iris - The Goo Goo Dolls 44. כשאשר חבריכם אומר לכם שהוא שקרן, הוא משקר או דובר אמת? Viva La vida - Coldplay 45. אתם בדרך-כלל מתחילים לאכול קרמבו מהעוגייה או מהקצפת? Move Along - The All-American Rejects 46. כשאתם סוגרים את המקרר איך יודעים שהאור באמת כבה? Can't Stop - RHCP 47. כשאתם מדליקים את האור בחדר חשוך - לאן נעלם החושך? Underneath Your Clothes - Shakira 48. אם עכבר קטן הוא עכברון, ומחשב קטן זה מחשבון - איך אומרים סבא קטן? סבון? Rescue Me - TH 49. האם אתם באמת מאמינים שניתן ליצור שעון מתפוחי אדמה? We Made You - Eminem 50. האם בובספוג יצליח לדעתכם ללמוד לנהוג לפני שהמורה לנהיגה תעבור לאיגוסלביה? The Kill - 30STM 51. כלב או חתול? Unfaithful 52. yes או hot? Know Your Enemy - Green day 53. מה דעתך על פירסינג וקעקועים? In Die Nacht - TH 54. האם יש לך? Seventeen Forever - Metro Station 55. אם כן איזה? Durch Den Monsun - TH 56. האם היית רוצה? Sweet Dreams - Beyonce (חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח) 57. האם עשית בסטודיו מקצועי? Right Round - Flo Rida 58. עם אישור הורים? Just Dance - Lady GaGa 59. אם כן האם ההורים הסכימו בקלות? Dirty Diana - Michael Jackson 60. אם לא, למה הם לא הסכימו? Crazy In Love - Beyonce Ft. Jay-Z 61. האם את\ה מודע\ת לסכנות בפירסינג וקעקועים? My Heart - Paramore 62. למה בחרת לעשות? Situations - Escape The Fate 63. איזה פירסינג / קעקוע הכי יפה לדעתך? Attack - 30STM 64. מה דעתך על עישון? That's Not My Name - The Ting Tings 65. האם את\ה מעשנ\ת? Girls Just Wanna Have Fun (אבוי לי) 66. האם חברייך מעשנים? Alien - Tokio Hotel 67. למה לדעתך נערים מתחילים לעשן? Kapfe Der Liebe - TH (חחחחח) 68. האם את\ה מודע\ת לפגיעות העישון? ich kann auch ohne dich - Killerpilze 69. אם את מעשנ\ת, האם היית רוצה להפסיק? American Idiot - Green Day 70. האם את מנסה להספיק ולא יכול\ה? Beautiful Liar - Beyonce & Shakira 71. אם לא, האם את\ה מנסה לגרום לחברייך להפסיק? Away From The Sun - 3 Doors Down 72. האם העישון מפריע לך? Automatic - TH 73. האם ניסו לשכנע אותך פעם לעשן? Humanoid - TH 74. משהו חמוד וקטן שהיית רוצה לספר, לא משנה על מה? The Mission - 30STM 75. ולסיום, איך היה השאלון? Halleluja - Alexandra חחחחחחחחחח יצאו כמה נחמדים ומדליקים בהתחלה, אח"כ הכול יצא שטויות כאלה :X הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

Tommy89

New member
../images/Emo210.gifיאללה גמאני ../images/Emo13.gif

1. איך העולם רואה אותי? Meet Me on The Equinox 2. איך החברים שלי רואים אותי? Adam Lambert - Mad World 3.איך אני רואה את עצמי? James Morrison feat. Nelly Furtado - Broken Strings 4. איך אני רואה את החברים שלי? Crushcrushcrush - Paramore 5. האם יהיו לי חיים מאושרים? Echo - Incubus [
] 6. מה אנשים באמת חושבים עלי? G'n'R - Wild Horses 7. האם אנשים חושקים בי בסתר? Consequence - Incubus 8. איך אני עם בני\בנות המין השני? I'll Meet You There - Owl City 9. איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? Drive - Incubus [הוווו נשמע טוב
] 10. מה אני צריך לעשות עם חיי? Sunday Bloody Sunday - Paramore 11. עצה טובה בשבילי: Light Grenades - Incubus 12. העצה שאני ממליץ לחברים? זה כל הקסם - נמרוד לב [הווו :)] 13. מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? Rape me - Nirvana [חחחחחחח XD] 14. מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? For What It's Worth - Placebo 15. איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? 11am - Incubus 16. איזה שיר יתנגן בהלוויה שלי? Pendulous Threads - Incubus 17. ובברית של הבן שלי? Move Along - The AAR 18. איזה שיר אני אקדיש לאהבת חיי? Reden - TH ]
[ 19. איזה סוג גבר/אישה אני אוהב/ת? Paramore - Breathe 20. איך יהיה לי מחר? Jung Und Nicht Mehr Jugendfrei - TH 21. למה אני כאן? Unintended - Muse [כ'כ נכון
] 22. איך אנשים מבינים אותי? Love & Death - TH 23. מה הדבר שאני הכי מצטער\ת עליו? Don't Cry - G'n'R 24. בתור מה אנשים יזכרו אותי? מחכה לו - דנה ברגר 25. איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Battle of One - 30stm 26 מה יהיו המילים האחרונות שלי? A Kiss to Send Us Off - Incubus 27. איך תהיה השנה הזו? Your Guardian Angel - The RJA 28. מתי אני אשמח? שנים חסומות - מוניקה סקס [XD] 29. איפה אני אחגוג את יום ההולדת שלי? I'll Be Watching You - The Police 30. מהי התקופה הכי טובה שהייתה לי? We Say Summer - All Time Low 31. לאיזו תקופה אני הכי מחכה? Come As You Are - Nirvana 32. מה אני הכי אוהב\ת? Kiss - Prince [~גבות~
] 33. על מה אני חושב\ת עכשיו? For A Pessimist, I'm Pretty Optmistic - Paramore 34. איך החיים נכון לעכשיו? 4ever - The Veronicas 35. מה חשבתי על החיים לפני 5 שנים? Made For TV Movie - Incubus 36. ומה אני אחשוב עליהם עוד 5 שנים? Her Lies - אסף אבידן 37. מה יהיה כתוב על המצבה שלי? Can You Feel It - Jackson 5 38. מה עשיתי אתמול? A Beautiful Lie - 30STM 39. מה אני אעשה מחר? מי נהר - עידן רייכל [קיינדה טרו
] 40. מה מרגיז אותי? Single Ladies - Beyonce 41. מה אני עושה כשאני מרוגז\ת? Dude Looks Like A Lady - Aerosmith 42. מה אני הכי שונא\ת? The Kill - 30STM 43. מה הגיע קודם? הביצה או התרנגולת? Let The Flames Begin - Paramore 44. כשאשר חבריכם אומר לכם שהוא שקרן, הוא משקר או דובר אמת? Bad - MJ 45. אתם בדרך-כלל מתחילים לאכול קרמבו מהעוגייה או מהקצפת? Lala Land - Demi Lovato [יש הסבר הגיוני לזה שהשיר הזה מופיע בפלייליסט שלי |: ] 46. כשאתם סוגרים את המקרר איך יודעים שהאור באמת כבה? Punch Drunk - Incubus 47. כשאתם מדליקים את האור בחדר חשוך - לאן נעלם החושך? Bella's Lullaby 48. אם עכבר קטן הוא עכברון, ומחשב קטן זה מחשבון - איך אומרים סבא קטן? סבון? Dig - Incubus 49. האם אתם באמת מאמינים שניתן ליצור שעון מתפוחי אדמה? Until Tomorrow - Paramore 50. האם בובספוג יצליח לדעתכם ללמוד לנהוג לפני שהמורה לנהיגה תעבור לאיגוסלביה? Full Moon - Black Ghosts 51. כלב או חתול? Icky Thump - The White Stripes 52. yes או hot? שאפט - אינקיובוס 53. מה דעתך על פירסינג וקעקועים? Hey Ya - Outkast 54. האם יש לך? Rule The World - Take That 55. אם כן איזה? Meet Me Half Way - Black Eyed Peas 56. האם היית רוצה? On Call - Kings Of Leon 57. האם עשית בסטודיו מקצועי? Heart Shaped Box - Nirvana 58. עם אישור הורים? Falling Away With You - Muse 59. אם כן האם ההורים הסכימו בקלות? A Crow Left Of The Murder - Incubus 60. אם לא, למה הם לא הסכימו? Childhood - MJ [חחחח טו-אוב
] 61. האם את\ה מודע\ת לסכנות בפירסינג וקעקועים? Stellar - Incubus 62. למה בחרת לעשות? One Day In Your Life - MJ 63. איזה פירסינג / קעקוע הכי יפה לדעתך? על הרצפה - מוניקה סקס [XD] 64. מה דעתך על עישון? Ready, Set, Go! - TH 65. האם את\ה מעשנ\ת? Them Bones - Alice In Chains 66. האם חברייך מעשנים? Just Like Me - Paramore 67. למה לדעתך נערים מתחילים לעשן? בעושר ובעוני - שי עמר 68. האם את\ה מודע\ת לפגיעות העישון? Love is Dead - TH 69. אם את מעשנ\ת, האם היית רוצה להפסיק? Love Song - Sara Breilles 70. האם את מנסה להספיק ולא יכול\ה? Quicksand - Incubus 71. אם לא, האם את\ה מנסה לגרום לחברייך להפסיק? Allein Allein - Polarkreis 18 72. האם העישון מפריע לך? Fell In Love With A Girl - The White Stripes 73. האם ניסו לשכנע אותך פעם לעשן? Southern Girl - Incubus 74. משהו חמוד וקטן שהיית רוצה לספר, לא משנה על מה? Sweet Dreams - Beyonce 75. ולסיום, איך היה השאלון? Wir Sterben Niemals Aus היה חביב
ועכשיו, תודה לאל, לילה טוב >_>

למעלה