שאלון לכל הכתבים של הפורום.

B a r b i e1

New member
../images/Emo183.gif שאלון לכל הכתבים של הפורום. ../images/Emo13.gif

היי, אני רעות ואני חדשה, מה שלומכם? באתי לשאול את הכתבים כאן כמה שאלות, גם מתוך סקרנות וגם כדי לעורר חיים.
בן/ת כמה את/ה?
כמה זמן את/ה כתב ב'מעריב לנוער'?
איך הגעת למעמד כזה? שלחת סיפור? הציעו לך? וכו'..
כמה כתבות בערך כתבת והן נכנסו לעיתון?
מתי פורסמה הכתבה הראשונה שלך? מחכה לתשובות, רעות.

mor000

New member
כל הכבוד על היוזמה [=

בן/ת כמה את/ה? 16 וחצי כמה זמן את/ה כתב ב'מעריב לנוער'? מ2006 איך הגעת למעמד כזה? שלחת סיפור? הציעו לך? וכו'.. חיפשו כתבים ב2006 במודעה בעיתון, שלחתי קטע שכתבתי והתקבלתי. כמה כתבות בערך כתבת והן נכנסו לעיתון? ממש לא ספרתי... מתי פורסמה הכתבה הראשונה שלך? ממממ וואי אני גם לא זוכרת אבל נראה לי שזה היה על הנערים שניסו להתאבד.

B a r b i e1

New member
פשש.. 2006, המון זמן. ../images/Emo13.gif

אתה מכירים אחד את השני אישית? יש לכם פגישות וכאלה?

יעל פלג

New member
../images/Emo3.gif

וול, אני בת 15 (ואם תהיו קטנונים אז לפי הלועזי אני בת 15 רק ברביעי הקרוב) אני כתבת במעריב לנוער בערך חודשיים אני במעמד "כזה" מירושה, פחות או יותר- יעל ויא, שכתבה את המדור לפני, היא חברה שלי והיא שכנעה אותי לנסות להתקבל לתפקיד במקומה כשהיא התגייסה. ניסיתי והתקבלתי. לא כתבתי עוד אף כתבה, אבל יש לי מדור קבוע המדור הראשון שלי פורסם ב4.12

B a r b i e1

New member
../images/Emo94.gif אחלה מדור!! מאוד מעניין.. ../images/Emo13.gif ../images/Emo45.gif

עונה...../images/Emo40.gif

בן/ת כמה את/ה? לפני שבוע ויום חגגתי 15...
כמה זמן את/ה כתב ב'מעריב לנוער'? שלושה חודשים בערך
איך הגעת למעמד כזה? שלחת סיפור? הציעו לך? וכו'.. היה מבצע של גיוס כתבים צעירים, שלחתי סיפור ואחרי מלאאאא זמן שהייתי בטוחה שכבר לא התקבלתי, הסתבר שכן
כמה כתבות בערך כתבת והן נכנסו לעיתון? ראיינתי את ג'קו ואת אבי דיכטר (אמור להתפרסם עוד כמה גיליונת)
מתי פורסמה הכתבה הראשונה שלך? ב-8 לינואר

B a r b i e1

New member
אוקיי.. ../images/Emo13.gif איך ראיינתם אותם?

פנים מול פנים או בטלפון?
מי זה אבי דיכטר, סליחה על הבורות..

SofyTofy

New member
עונה....:]

בן/ת כמה את/ה? עוד חודש בת 18 כמה זמן את/ה כתב ב'מעריב לנוער'? 3 וחצי שנים.. איך הגעת למעמד כזה? שלחת סיפור? הציעו לך? וכו'.. ב2004 חיפשו כתבים חדשים - כתבתי בעיתו ןערוץ הילדים באותו זמן, שלחתי כתבות והתקבלתי כמה כתבות בערך כתבת והן נכנסו לעיתון? הרבה חחח לא ספרתי מתי פורסמה הכתבה הראשונה שלך? בסביבות דצמבר 2004

B a r b i e1

New member
יש לך מדור? ../images/Emo13.gif

מה את כותבת בדר"כ? סיפורים? ראיונות?

amit678

New member
עונהה ../images/Emo13.gif

בן/ת כמה את/ה? 15 כמה זמן את/ה כתב ב'מעריב לנוער'? שלושה חודשים בערך... איך הגעת למעמד כזה? שלחת סיפור? הציעו לך? וכו'.. אם את מנויה את אולי יודעת שלפני כמה חודשים פורסם בעיתון "מבצע גיוס" לכתבי נוער חדשים, אז החלטתי לשלוח כתבה ואחרי חודשיים (זה לקח קצת זמן
) הודיעו לי שהתקבלתי... כמה כתבות בערך כתבת והן נכנסו לעיתון? כתבתי מספר כתבות, בינתיים פורסמה אחת בגיליון השבוע (הראיון עם לירז דרור) מתי פורסמה הכתבה הראשונה שלך? השבוע (עניתי על זה בשאלה הקודמת
) דרך אגב, אמרת שאת חדשה אז ברוכה הבאה לפורום

nofarhyafa

New member
עונה=]

בן/ת כמה את/ה? 16.5 כמה זמן את/ה כתב ב'מעריב לנוער'? אממ חודשיים שלושה בערך איך הגעת למעמד כזה? שלחת סיפור? הציעו לך? זכיתי שנה שעברה בתחרות של "כותב נולד" (תחרות שירים עם כוכב נולד)... במסגרת כל הטירוף סביב זה הציעו לי להיות כתבת בעיתון.. אח"כ שלחתי גם כתבה-מאמר כזה כמו כולם ואחרי כמה זמן הודיעו לי שהתקבלתי.. כמה כתבות בערך כתבת והן נכנסו לעיתון? כתבתי עד עכשיו שני טורים קצרים כאלה.. עוד לא כתבה רצינית.. מקווה שגם זה יגיע בקרוב... מתי פורסמה הכתבה הראשונה שלך? בתחילת שנה היה את הפורויקט של "עוד 20 שנה", ואז פרסמו קטע שלי... אבל בעיקרון הקטע הבאמת ראשון שפרסמו שלי זה השיר בסוף שנה שעברה, וזה היה הכי מרגש שיש =]

../images/Emo3.gif

בן/ת כמה את/ה?15 וחודשיים
כמה זמן את/ה כתב ב'מעריב לנוער'?שנה וחצי..
איך הגעת למעמד כזה? שלחת סיפור? הציעו לך? וכו'..סיפור ארוך..שלחתי סיפור
כמה כתבות בערך כתבת והן נכנסו לעיתון?לא ספרתי חח, אבל פשוט או שביקשו או שאני הצעתי ופרסמו אותן אחרי כמה זמן..
מתי פורסמה הכתבה הראשונה שלך?לפני שנה וחצי בערך

^__^ ../images/Emo29.gif שכחת להוסיף קטגוריה של שם ואפילו אני לא בטוחה מי זה מי P= אני נעמה, בכל מקרה... בן/ת כמה את/ה? 17 כמה זמן את/ה כתב ב'מעריב לנוער'? כמעט שנתיים איך הגעת למעמד כזה? שלחת סיפור? הציעו לך? וכו'.. בתחרות שחיפשה מחליפ/ה לצליל, למרות שבסוף לא נתנו לי את הטור הזה כמה כתבות בערך כתבת והן נכנסו לעיתון? היו די הרבה...זה בכל זאת הרבה זמן מתי פורסמה הכתבה הראשונה שלך? קצת אחרי שהתקבלתי, משהו מפגר עם עבודות-קיץ במסגרת סדרת כתבות ז"ל

amit678

New member
אני זוכרת את התחרות הזו ../images/Emo13.gif

זה היה ממש מזמן...

אבלבושי

New member
לש שפ שפי שפירית...

אם אני שולחת לך היום סמס מפרסמים אותו שבוע הבא??? פלייייייז תעני לי!!!

mor000

New member
תשובה...

העיתון נסגר כמעט שבוע לפני שהוא יוצא לבתים שלכם ככה שאני משערת שזה לא מתפרסם כ"כ מהר.

yaelhr

New member
../images/Emo210.gif

בן/ת כמה את/ה? 16 כמה זמן את/ה כתב ב'מעריב לנוער'? קצת פחות מחודש :) אני טרייה. איך הגעת למעמד כזה? שלחת סיפור? הציעו לך? שלחתי כתבה לפני איזה חודש, ואז הם אמרו לי שהתקבלתי וכאלה. כמה כתבות בערך כתבת והן נכנסו לעיתון? עדיין שום דבר! אבל יש עוד זמן. מקווה להרבה בהמשך. מתי פורסמה הכתבה הראשונה שלך?

למעלה