שאלון מושאל לכבוד החורף

../images/Emo183.gifשאלון מושאל לכבוד החורף../images/Emo183.gif

דנית, שימי
, הוא מיוחד בשבילך
אוהבים חורף?
אם כן, למה? (ותנסו תשובות יותר מקוריות מלהתכרבל מתחת לפוך עם שוקו וספר)?
אם לא, איזה עונה אחרת אתה אוהב?
יש לכם מעיל?
אוהבים אותו?
יש מטריות בבית או שכולן שבורות?
נשברה לכם פעם מטרייה באמצע גשם?
פותחים מטריה בבית או פוחדים שזה 'מביא' מזל רע?
אוהבים קרמבו?
וניל או מוקה?
עכשיו לשאלה שעוסקת את כולם - איך אתם אוכלים את הקרמבו?
מכינים שוקו חם?
יש לכם מתכון מנצח או סתם אבקת שוקולית?
ניסיתם פעם להכניס לשוקו מרשמלו קטנים?
רעמים או ברקים?
קופצים לתוך השלוליות?
מכוניות השפריצו עליכם מים?
אם כן, קללתם את הנהג?
אם לא, יש לכם אסטרטגיה טובה לברוח מהשפריץ של המים?
יש לכם דיכאון במהלך החורף?
מתקלחים כל יום במשך החורף או שמתעצלים להדליק את הדוד?
הייתם רוצים עוד חורף בישראל? תהנו

i love you boy

New member
:) יאלה עונה

אוהבים חורף? ללללא , :\ אם כן, למה? (ותנסו תשובות יותר מקוריות מלהתכרבל מתחת לפוך עם שוקו וספר)? טוב אולי קצת כי אז מתכרבלים עם מי שאוהבים מתחת לפוך =] אם לא, איזה עונה אחרת אתה אוהב? ק=י=ץ !! 3> יש לכם מעיל? 3 נראלי.. אוהבים אותו?לא ,אני לא שמה אף פעם מעיל..סווודרים הם המעילים שלי יש מטריות בבית או שכולן שבורות? יש יש D: נשברה לכם פעם מטרייה באמצע גשם? כן =\ פותחים מטריה בבית או פוחדים שזה 'מביא' מזל רע? פותחת חח אוהבים קרמבו? כן וניל או מוקה?וניל ! עכשיו לשאלה שעוסקת את כולם - איך אתם אוכלים את הקרמבו?מקלפת את השוקולד,אוכלת..וז אוכלת את הוניל...ואז את העוגיה D: מכינים שוקו חם? כן יש לכם מתכון מנצח או סתם אבקת שוקולית? חח אין מתכון מנצח D: ניסיתם פעם להכניס לשוקו מרשמלו קטנים? לא O: רעמים או ברקים? כלוםכלום,חח.. קופצים לתוך השלוליות? לללא איכ מכוניות השפריצו עליכם מים?כןן אם כן, קללתם את הנהג? חח לא. אם לא, יש לכם אסטרטגיה טובה לברוח מהשפריץ של המים? לא יש לכם דיכאון במהלך החורף? כן.. :| מתקלחים כל יום במשך החורף או שמתעצלים להדליק את הדוד? מתקלחת כל יום. הייתם רוצים עוד חורף בישראל? לא!!!!!

דנית כ

New member
הופהההה..כבר בא לי לענות על השאלון הזה, אבל..

לצערי זה לא יהיה כרגע

shanny1606

New member
חורף..

אוהבים חורף? לא! אם כן, למה? (ותנסו תשובות יותר מקוריות מלהתכרבל מתחת לפוך עם שוקו וספר)? - אם לא, איזה עונה אחרת אתה אוהב? קיץץץץ! יש לכם מעיל? כן אוהבים אותו? הוא חמוד יש מטריות בבית או שכולן שבורות? יש יש.. . נשברה לכם פעם מטרייה באמצע גשם? הוא כן... פותחים מטריה בבית או פוחדים שזה 'מביא' מזל רע? הא? אוהבים קרמבו? יאמי! וניל או מוקה? וניל עכשיו לשאלה שעוסקת את כולם - איך אתם אוכלים את הקרמבו? עוגיה בסוף! מכינים שוקו חם? :) יש לכם מתכון מנצח או סתם אבקת שוקולית? שוקלית + מקופלת בפנים או כל שוקולד חלב אחר ניסיתם פעם להכניס לשוקו מרשמלו קטנים? לא רעמים או ברקים? ברקים! שונאת רעמיים.. וחורף בכללי קופצים לתוך השלוליות? ממש לא! מכוניות השפריצו עליכם מים? לסירוגין אם כן, קללתם את הנהג? חראות.. אם לא, יש לכם אסטרטגיה טובה לברוח מהשפריץ של המים? שיטה שפיתרתי עם השנים האחרונות: ברגע שרואים מכונית עם פוטנציאל להשפצה והרטבה כללית להגן על עצמך עם המטריה - עדיף להירטב לכמה שניות בראש מאשר להיות רטוב כל הדרך בכול הגוף!! יש לכם דיכאון במהלך החורף? כן.. שמש שמש צאי החוצה!!! פליזזז אני אקנה לך עוגגגגהההה!! מהשתית רב"ט!!! טעימה!! רק תצאי!!! מתקלחים כל יום במשך החורף או שמתעצלים להדליק את הדוד? כל יום מה אני פראיירית?! הייתם רוצים עוד חורף בישראל? לא!! ממש ממש לא!! זה שיש זה די ויותר אפילו.. שיהיה חורף רק בכינרת!!

עכשיו אני.. כי ההוא הלך../images/Emo183.gif

אוהבים חורף? מאוד
חולה (ב)/(על) החורף
אם כן, למה? (ותנסו תשובות יותר מקוריות מלהתכרבל מתחת לפוך עם שוקו וספר)? כי לא מזיעים
אם לא, איזה עונה אחרת אתה אוהב? סתיו
יש לכם מעיל? כן, בזכות שני
[זוכרת, שנשן
]
אוהבים אותו? יאפ..
יש מטריות בבית או שכולן שבורות? יש 1
נשברה לכם פעם מטרייה באמצע גשם? למי לא
פותחים מטריה בבית או פוחדים שזה 'מביא' מזל רע? פוחדתפוחדת
אוהבים קרמבו? הוו מאמא
וניל או מוקה? רק וניל
עכשיו לשאלה שעוסקת את כולם - איך אתם אוכלים את הקרמבו? מלמעלה, אח"כ מתלכלכים
מכינים שוקו חם? הכנתי שבוע שעבר
יש לכם מתכון מנצח או סתם אבקת שוקולית? לחמם את השוקו [יוטבתה] הקר
ניסיתם פעם להכניס לשוקו מרשמלו קטנים? כן,
חמה ממני
רעמים או ברקים? ...בליל חורף קר, לא נשמעים תמיד, אותו הדבר..
קופצים לתוך השלוליות? רק עם דנית
מכוניות השפריצו עליכם מים? קרה פעם-פעמיים-שלוש..
אם כן, קללתם את הנהג? "סעמאק.."
אם לא, יש לכם אסטרטגיה טובה לברוח מהשפריץ של המים? לא
יש לכם דיכאון במהלך החורף? דיכאון
ממש לא.. תנו לי חורף כל הזמן
מתקלחים כל יום במשך החורף או שמתעצלים להדליק את הדוד? כל יום
מה שמזכיר לי לקנות מפזר חום למקלחת
הייתם רוצים עוד חורף בישראל? yessssssss
let it be
הודגש באמצעות מדגישומטיק
חוזרת לעבודה
יום טוב, חברים

איזה קטע הזוי../images/Emo178.gif../images/Emo6.gif

בשנייה ששלחתי את ההודעה התחיל ברדיו השיר "עכשיו אני כי ההוא הלך.."

דנית כ

New member
איפה הפוך שלי איפהההההההההה ../images/Emo3.gif

אוהבים חורף? בטח אוהבים, כל הקיץ אני מפנטזת על החורף
אם כן, למה? (ותנסו תשובות יותר מקוריות מלהתכרבל מתחת לפוך עם שוקו וספר)? למה? 1. באוטובוס אני יריח פחות בתי שחי של כל מיני אנשים ששכחו להתקלח
2. אני לא צריכה להסתובב עם מייקאפ בתיק
3. אולי לא מקורי אבל באמת שבא לי להתכרבל מתחת לפוךךךךךךךךךךךךךך עם שוקו ובלי ספר
4. משום מה בחורף אני תמיד ישנה יותרררררררר
אם לא, איזה עונה אחרת אתה אוהב? מה זה אם לא?! פה אוהבים רק חורף
יש לכם מעיל? לא, זה משמין אותי..אבל אולי החורף הזה יהיה לי
אוהבים אותו?
החבר יתחיל לקנא... יש מטריות בבית או שכולן שבורות? חחח עד לפני שבועיים כולן היו שבורות, אמא קנתה חדשות (אני את הכחולההההההה!) נשברה לכם פעם מטרייה באמצע גשם? ברור
פותחים מטריה בבית או פוחדים שזה 'מביא' מזל רע? האמת..רק לא מזמן שמעתי על האמונה הזו...מעניין איך אני אתנהג מעכשיו
אוהבים קרמבו? אוף כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן!!!!!!!!! למרות שזה הורס דיאטות
וניל או מוקה? מוקה מוקה מוקהההההההההההה
עכשיו לשאלה שעוסקת את כולם - איך אתם אוכלים את הקרמבו? בגלל שאני לא מתה על הביסקוייט אני מתחילה ממנו ואז מתענגת על הקרםםםםםםםםםםםםם
מכינים שוקו חם? בטח, שוקולית מתעשרים רק בזכותי
יש לכם מתכון מנצח או סתם אבקת שוקולית? אבקה אבקה (שוקולית של עלית) ניסיתם פעם להכניס לשוקו מרשמלו קטנים? לא אבל זה נחמד עם במבה אוסם) רעמים או ברקים? ברקים בכביש מהיר איפה שיש מצלמות זה אחלההההההההה
קופצים לתוך השלוליות? כשהייתי ילדה כןןןןןןןןןןן (מתגעגעת לזהההה) מכוניות השפריצו עליכם מים?
לא טפו טפו טפו
אם כן, קללתם את הנהג? אני יקלל אותו שהוא לא ידע מאיפה זה בא לו
אם לא, יש לכם אסטרטגיה טובה לברוח מהשפריץ של המים? אממ..לנסות להתרחק משולי הכביש כשיש מים..ולהתפלל
יש לכם דיכאון במהלך החורף? כן...אבל רק כשאני חושבת מה יקרה אם החורף יגמר
מתקלחים כל יום במשך החורף או שמתעצלים להדליק את הדוד? כל יום..אין על מקלחת חמהההה ואז לראות את כל המקלחת עם מלא אדים ולנגב את המראה
הייתם רוצים עוד חורף בישראל? נו באמת........(בואי נעלים את הקיץ
) הודגש באמצעות מדגישומטיק
זה היה הההההההההשאלון

איזה כיף לקרוא אותך ולצחוק באמצע העבודה../images/Emo6.gif

תני לי רק לחדש משהו קטן.. גם בחורף אני נתקלת בבתי שחי שלא התקלחו
אבל אין ספק שזה פחות חמור משבקיץ
איך הולך שוקו עם במבה??? שוקולד עם במבה אני עוד איכשהו מבינה, אבל שוקו? זה לא עושה לי יבש כזה בפה?
ונסיים באמירה חשובה: להעלים את הקיץץץץץץץץץץץץ
=

דנית כ

New member
האמת היא...

השוקו הורס את הבמבה אבל מוסיף לשוקו
ואת לא מחדשת לי בקשר לבתי שחי

האמת היא...

שלא ממש הבנתי
אבל עזבי, ככל שנעמיק בזה, כך ניחשב למפגרות יותר
["למי קראת מפגר? אני שמעתי את השורש פגר!"
]