שאלון שישי
_

שישיץ

New member
../images/Emo183.gifשאלון שישי../images/Emo183.gif_../images/Emo79.gif

קודם כל, תודה לנגה על השאלון שמודה לעומר
דבר שני, תודה אישיץ לנגה על הפאטרן השבוע
עשה לי חמים בלב
דבר שלישי- השאלוווון אדום
1- מי הם 5 האנשים החשובים לך ביותר?
2- אתה אהב עגבניות?
3- וגמבה?
4- ותותים?
5- אתה נגעל מדם?
6- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם?
7- יש לך בגדים באדום בארון?
8- מה הדבר האדום הקרוב אליך:
9- מה לדעתך מסמל הצבע האדום?
10- אוהב את הצבע? צהוב
1- מה דעתך על לימון?
2- אוהב חרדל?
3- וגבינ"צ?
4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור?
5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך?
6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה...
7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב?
8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך?
9- מה לדעתך צהוב מסמל?
10- אוהב את הצבע הזה? ירוק
1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע?
2- אתה אלרגי לדשא? (כי יש אנשים שכן)
3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם?
4- מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק?
5- מה עדיף: עלה או גבעול?
6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק:
7- נכון האיר פוטר 3 ירוק? הווא ספר מהמם?
8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך?
9- מה לדעתך ירוק מסמל?
10- אוהב את הצבע הזה? כחול
1- מה דעתך על הדרדסים?
2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול?
3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת?
4- אוהב ללכת לים?
5- אוהב את הבריכה יותר טאו פחות מהים?
6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד?
7- כמה תחתונים עם כחול יש לך?
8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך?
9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל?
10- אהב את הצבע הזה? ורוד
1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה?
2- פקאצות- סטיגמה, או אמת?
3- יש לך בגדים ורודים? כמה?
4- זה צבע רק לבנות?
5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו?
6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? (חוץ מעצמך, אם אתה כזה)
7- החיים ורודים?
8- מה הדבר הורוד הכי קורב אליך?
9- מה לדעתך צבע זה מסמל?
10- אוהב את הצבע? כתום ואחרון
1- אוהב תפוזים?
2- וקלמנטינות?
3- וגזר?
4- היית בעד או נגד ההתנתקות?
5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות?
6- אורנג' חברה טובה?
7- ומה עם "תפוז אנשים"?
8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך?
9- מה דעתך מסמל הצבע הזה?
10- אוהב אותו?

dsol

New member
ת-ש-ו-ב-ו-ת

אדום 1- מי הם 5 האנשים החשובים לך ביותר? משפחה וברחים (תבחרו 5 מהם זה לא משנה כרגע....) 2- אתה אהב עגבניות? מאווווווווד ! 3- וגמבה? לא ! 4- ותותים? כןןןן 5- אתה נגעל מדם? לא 6- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? אתמול 7- יש לך בגדים באדום בארון? לא 8- מה הדבר האדום הקרוב אליך: המחזה "מקבת" 9- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? דם, אהבה, כאב 10- אוהב את הצבע? סבבה צהוב 1- מה דעתך על לימון? טעים 2- אוהב חרדל? לא 3- וגבינ"צ? כן 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? כן קצת.. 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? לא יודע , לא בדקתי אבל אתמול קיבלנו אחד חדש 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? נו בסדר... וזה לא צהוב בפנים... זה יותר ירוק בהיר עם נטייה לצהבהב 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? פוסטר של להרקה NOVA 9- מה לדעתך צהוב מסמל? שמש, בלונד 10- אוהב את הצבע הזה? חביב ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? לא אוהב אבוקודו ! 2- אתה אלרגי לדשא? (כי יש אנשים שכן) לא 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? כן, בקיץ לצאת לגינה שלי ואז בסוף אני נרדם שם.... 4- מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? ואהה שנים ! 5- מה עדיף: עלה או גבעול? גבעול 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק:תפוז ? 7- נכון האיר פוטר 3 ירוק? הווא ספר מהמם? לא ! האמת לא קראתי.... 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? משחק של אחי הקטן 9- מה לדעתך ירוק מסמל? חופש 10- אוהב את הצבע הזה? נחמד [URL='http://']‏[URL='http://']כחול[/URL][/URL] 1- מה דעתך על הדרדסים? מגניבים, אבל גם סוטים 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? אחלה סרטים
3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? לא 4- אוהב ללכת לים? לא ממש.... 5- אוהב את הבריכה יותר טאו פחות מהים? יותר 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? לא, אבל אני לא אוכל ארטיקים , רק גלידות 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? רגילים ? 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? השרוך של הפלאפון שלי... הוא תכלת כזה עם דמויות מ"למצוא את נמו" 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? גם חופש... ושמים יענו אין גבול 10- אהב את הצבע הזה? כן למה לא.... ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? מגנייב ! 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? אמת... 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? היה, נעלמו לי.. 4- זה צבע רק לבנות? בעיקרון כן, אבל תלויי בגוון של הורוד 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? לא תמיד 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? (חוץ מעצמך, אם אתה כזה) לא, רק אני 7- החיים ורודים? כמו מסטיק 8- מה הדבר הורוד הכי קורב אליך?זה קשה
אבל מצאתי גם כן נייק פתקיות כזה ורוד 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? פאן, צעקנות 10- אוהב את הצבע? מחבב כתום ואחרון 1- אוהב תפוזים? מאודדדד 2- וקלמנטינות? כןןן 3- וגזר? לא כל כך 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? נמנע 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? כןף עם הכובע של תפוז 6- אורנג' חברה טובה? כן למה לא.. 7- ומה עם "תפוז אנשים"? הכי טוב ! 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? הכובע של תפוז אנשים ששוכב לי על המסך של המחשב 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? את ההתמכרות הכי גדולה שלי 10- אוהב אותו? כןןןןןןןן

A N I g M A

New member
אע שאלון מגניב../images/Emo9.gif

אדום 1- מי הם 5 האנשים החשובים לך ביותר? יש יותר מחמישה;[ 2- אתה אהב עגבניות? כן 3- וגמבה? כן! 4- ותותים? כן
5- אתה נגעל מדם? כן
6- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? הממממממ 7- יש לך בגדים באדום בארון? ברור 8- מה הדבר האדום הקרוב אליך: דיסק של הדורבנים. 9- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? תשוקה
10- אוהב את הצבע? כן! צהוב 1- מה דעתך על לימון? תלויה על מה. 2- אוהב חרדל? לא 3- וגבינ"צ? כן! 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? אני לא מסתכלת עליה 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? ... 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב?
8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? הנורה של הרמקול. 9- מה לדעתך צהוב מסמל? לאדעת 10- אוהב את הצבע הזה? לא מתה עליו
ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? כן! 2- אתה אלרגי לדשא? (כי יש אנשים שכן) לא 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? כן! 4- מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? אממ השבוע. 5- מה עדיף: עלה או גבעול? עלה 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: עגבניה 7- נכון האיר פוטר 3 ירוק? הווא ספר מהמם? נכון
8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? כלום 9- מה לדעתך ירוק מסמל? רוגע 10- אוהב את הצבע הזה? כן כחול 1- מה דעתך על הדרדסים?
הם סבבה לגמרי. 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? :| 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת?
יש מצב 4- אוהב ללכת לים? כן 5- אוהב את הבריכה יותר טאו פחות מהים? לא 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד?
7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? אני לא חושבת שיש. 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? ספר תאוריה. 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? שקט 10- אהב את הצבע הזה? כן! ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? פקאצות. 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? לאדעת 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? 2-3 4- זה צבע רק לבנות? לא 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? לא 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? (חוץ מעצמך, אם אתה כזה) ממ לאדעת. 7- החיים ורודים? כן
8- מה הדבר הורוד הכי קורב אליך? שומדבר נו, זה החדר של אח שלי. 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? מושיות? 10- אוהב את הצבע? כן כתום ואחרון 1- אוהב תפוזים? כן 2- וקלמנטינות? כן 3- וגזר? כן 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? :X 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? כן כי החולצת שכבה שלנו הייתה כתומה. 6- אורנג' חברה טובה? לא, שימותו. 7- ומה עם "תפוז אנשים"?
! 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? המסנג'ר מהבהב. 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? יום כתום
10- אוהב אותו? למה לא.

darling2

New member
"איזה יופי של יום יש מעבר לקשת."../images/Emo9.gif

אדום 1- מי הם 5 האנשים החשובים לך ביותר? משפחה וחברים..יותר מ-5
2- אתה אהב עגבניות? לא כל כך.. 3- וגמבה? לא 4- ותותים? לא..(די אני מוזרה..
אני לא אוכלת הרבה דברים..) 5- אתה נגעל מדם? זה לא הכי כיף..אבל לא נורא! 6- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם?
7- יש לך בגדים באדום בארון? הרבה
8- מה הדבר האדום הקרוב אליך: הארנק של אבא
9- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? תשוקה 10- אוהב את הצבע? מאוד
צהוב 1- מה דעתך על לימון? לימון מוסיף המון..
2- אוהב חרדל? לא 3- וגבינ"צ? כן!! יאמי
4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? השמש צהובה עגולה..
5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? צהוב זוהר
6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב?
8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? לימון 9- מה לדעתך צהוב מסמל? אור. 10- אוהב את הצבע הזה? לא ממש.. ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? אל תשאלו..ריקוד אקזוטי..
2- אתה אלרגי לדשא? (כי יש אנשים שכן) לא. 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? הכי בעולם...
4- מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? לא זוכרת.. 5- מה עדיף: עלה או גבעול? עלה 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: לימון 7- נכון האיר פוטר 3 ירוק? הווא ספר מהמם? הארי פוטר
8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? הארי פוטר החדש..(קנו אותו לאחותי
) 9- מה לדעתך ירוק מסמל? צמיחה. 10- אוהב את הצבע הזה? כן מאוד. כחול 1- מה דעתך על הדרדסים?
אני רוצה לראות את הכפר שלהם..
3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? כן!!!! קרה לי.. 4- אוהב ללכת לים? מאוד
5- אוהב את הבריכה יותר טאו פחות מהים? פחות 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד?זה טעים..
7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? לא ספרתי אבל יש. 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? הסוודר שעליי 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? שלווה..
"ושלווה גדולה תיפול עליי.."
10- אהב את הצבע הזה? כן! ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? שירלי קטש..
סתם..בערך כל הפקאצות שקיימות 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? אמת! (לא היית אף פעם בהופעה של עברי
הם שורצות שם..אפשר לכלוא אותן שם ולעשות בהן ניסויים..) 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? יש לי. 4- זה צבע רק לבנות? לא. 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? לא יש כאלה שזה יפה להם! 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? (חוץ מעצמך, אם אתה כזה) אני לא כזאת..אבל מכירה..! 7- החיים ורודים? מאוד! 8- מה הדבר הורוד הכי קורב אליך? הסוודר של ברית 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? מואיש! 10- אוהב את הצבע? ככה ככה כתום ואחרון 1- אוהב תפוזים? הו. מאוד! 2- וקלמנטינות? גם! 3- וגזר? לא. 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? בעד 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? כן! 6- אורנג' חברה טובה? לא יודעת 7- ומה עם "תפוז אנשים"?
8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? תפוזים 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? לא יודעת 10- אוהב אותו? הכי הכי!
הו. שירן תודה היה כיף.
נוגה ועומר גם לכם תודה..
סוף שבוע מעולה שיהיה..

darling2

New member
הו. שכחת..../images/Emo9.gif

שניצלים כאלה שנמסים בפה..או ההיפך? אפונהכליאוכלתכמהכסף! צביקה הדר הנשית! לסביוט. "למה לא אמרת שיש מבצע חדש בסלקום. למה לא אמרת זאת הזדמנות אחרונה.."

darling2

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אמאל'ה אחד ההזויים ביותר
העיקר שהיה עברי..

0mroosh

New member
פיונה אפל זו הדרך הטובה ביותר להו-

ציא אגרסיות. אדום 1- מי הם 5 האנשים החשובים לך ביותר?
,אמנע מלענות. :) 2- אתה אהב עגבניות?זה ברוסית, או פשוט לא מנוקד?
, אני אהב. 3- וגמבה?רק בגלידה. 4- ותותים?
5- אתה נגעל מדם?היום ג נכנסה לשירותי הנשים בבית הספר, וביקשה להחזיק לה את התפוז, באיזשהו שלב התייאשתי ונכנסתי להחזיר לה ואז מישהי צעקה:"איך אפשר לעשות פיפי עם כל הדם באסלה"
. הממ, כן. D: 6- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם?שלשום, מהפות. 7- יש לך בגדים באדום בארון?כן. 8- מה הדבר האדום הקרוב אליך:השפתיים של אורלי זילברשץ בנאי מהעטיפה של האלבום. 9- מה לדעתך מסמל הצבע האדום?שיאללה. 10- אוהב את הצבע?מוי. צהוב 1- מה דעתך על לימון? מתחרז עם קינמון ובכלל כיף. 2- אוהב חרדל? :( לא. 3- וגבינ"צ?בהחלט! 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? כנראה. 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך?סגול לילך. 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב?
8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך?"על מה הסרט הזה?", ספר ניתוחים של קובי ניב, הישמרו לכם ממנו.
הוא כה גרוע. 9- מה לדעתך צהוב מסמל?שיאללה. 10- אוהב את הצבע הזה?בתה. ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? הממ,לא. 2- אתה אלרגי לדשא? (כי יש אנשים שכן)אה, כן? אחלה. לא, אבל כשעבדתי בקומפוסט של הבי"ס, (כמה כיף זה משק חקלאי..
), אז לא הפסקתי להתעטש. במשך שלושה שבועות
3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? לעתים, ולא על דשא שמלכלך אותך בפיגמנטים הירוקים שלו. 4- מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק?עכשיו. 5- מה עדיף: עלה או גבעול? -חעחע. גבעול $: 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק:בננה. 7- נכון האיר פוטר 3 ירוק? הווא ספר מהמם? האיר?, התכוונתם למאיר? מאיר פוטר? הממ. 100מם. 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך?אורלי זילברשץ בנאי בעטיפת האלבום. 9- מה לדעתך ירוק מסמל?שיאללה. 10- אוהב את הצבע הזה?כן. כחול 1- מה דעתך על הדרדסים?כיף. 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול?אתם מתכוונים ל"כחול" מטריגוליית הצבעים של קזישטוף קישלובסקי-"כחול","אדום","לבן"?
. 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת?או אם מסתכלים על ציצם ארוכים עד הברכיים, של קשישה. 4- אוהב ללכת לים? מבלי להשתכשך במים. 5- אוהב את הבריכה יותר טאו פחות מהים? טאו! יותר. 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד?
7- כמה תחתונים עם כחול יש לך?ככה. 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך?כוּס. 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל?שיאללה. (עקביות?
) 10- אהב את הצבע הזה?אהב! ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה?הצעיף דיילות שעל צווארי כעת (מבית היוצר של דודה חנה
) 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת?כיף. 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? לצערי לא הרבה. אבל יש לי סריג ורוד-בהיר יפהפה
. 4- זה צבע רק לבנות? שיאללה, לא. 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו?
איכס. 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? פאן פאן לה טוליפ. 7- החיים ורודים? פוקסיה. 8- מה הדבר הורוד הכי קורב אליך?הצעיף מלמעלה. 9- מה לדעתך צבע זה מסמל?שיאללה. 10- אוהב את הצבע?fifififiifi! כתום ואחרון 1- אוהב תפוזים?הכי. 2- וקלמנטינות?קצת פחות, רק חמוצות. 3- וגזר?תלוי איפה. וכן, זה עושה רעש מגניב. 4- היית בעד או נגד ההתנתקות?בעד. 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות?כן, קוקיות כתומות ומגיני ביצים כתומים. 6- אורנג' חברה טובה?פוי. 7- ומה עם "תפוז אנשים"?מה זה?
8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך?הצעיף, (יש בו גווני כתום) 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה?שיאללה. 10- אוהב אותו?
גוד שאבס כולם!

שישיץ

New member
כמה ישנתי אללי! ../images/Emo10.gif_../images/Emo79.gif

אדום 1- מי הם 5 האנשים החשובים לך ביותר? הורים, אחי, ברק מור ואורטל. 2- אתה אהב עגבניות? כן מידי פעם 3- וגמבה? לא 4- ותותים? כן, מאוד 5- אתה נגעל מדם? כשלקוחים לי מיליון CC דם בחודש, מתרגלים
6- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? בבדיקת דם האחרונה.. אתמול.. 7- יש לך בגדים באדום בארון? פרחים אדומים נחשב? 8- מה הדבר האדום הקרוב אליך: HOT מודה להם על כל רגע של הפסקת שיעמום 9- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? קוקה קולה? 10- אוהב את הצבע? אין לי בעיה צהוב 1- מה דעתך על לימון? אוווווו
אני מתהההה על לימון!! שמה כמעט על כל דבר!! 2- אוהב חרדל? לא 3- וגבינ"צ? רק בטוסט 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? מן הסתם, אני לא ישו [מה הקשר אתם שואלים? גם אני] 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? חחחחח 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? יאפ 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? השמש 9- מה לדעתך צהוב מסמל? קנאה 10- אוהב את הצבע הזה? לא ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? לאאא
2- אתה אלרגי לדשא? (כי יש אנשים שכן) מגרד לי קצת בתחת אבל זהו 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? רעיון טוב
בעיה, אסור לי להחשף לשמש וכשאין שמש קר, וכשקר אני לא יוצאת ממבנים סגורים ומחוממים. 4- מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? המון המון.. אממ יום רביעי 5- מה עדיף: עלה או גבעול? עלה 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: אבטיח
7- נכון הארי פוטר 3 ירוק? הווא ספר מהמם? לא יודעת.. אראה את הסרט יום חמישי הקרוב.. 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? ברק 9- מה לדעתך ירוק מסמל? בגדים יפים 10- אוהב את הצבע הזה? מאוד כחול 1- מה דעתך על הדרדסים? נוסטלגים מידי 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? שחילקתי? מאוד טוב.. 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? חחח אני מכירה את זה 4- אוהב ללכת לים? מאוד 5- אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? פחות 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? תלוי על מי
7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? 2 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? הערכת צבעים בXP שלי ובקבוקי מים. 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? טוהר 10- אהב את הצבע הזה? אין לי בעיה איתו
רק שהוא לא יתחיל איתי... ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? פיג'מה 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? אמת לאמיתה 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? לא הרבה.. מהתקופה שהייתי פקצה ועוד כמה ורודים יפים עדכניים.. 4- זה צבע רק לבנות? כן! שונאת בנים בוורוד. חוץ מהקנדים
הם יכולים וזה לא יהיה מצחיק. 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? לא 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? אממ יש מישהי 7- החיים ורודים? לא תמיד 8- מה הדבר הורוד הכי קורב אליך? הפיג'מות שלי 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? אופטימיות? 10- אוהב את הצבע? בגווניו היפים.. כתום ואחרון 1- אוהב תפוזים? מאוד 2- וקלמנטינות? מאוד 3- וגזר? מאוד 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? בעד חחח 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? לא 6- אורנג' חברה טובה? אמממ כרגע לא 7- ומה עם "תפוז אנשים"? איייייי
8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? תפוז 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? מערכת פורומים וקומונות מסודרת 10- אוהב אותו? מאוד. כל החדר שלי כתום. סופשבוע נפלאאאא

AnGeLiNa JoNsOn

New member
חרוזים זים זים../images/Emo141.gif

אדום
1- מי הם 5 האנשים החשובים לך ביותר? משפחתי הקרובה (ובגלל שהיא מתוסבכת היא כוללת 12 נפשות
), כמובן החברות הטובות. 2- אתה אהב עגבניות? כן 3- וגמבה? כן 4- ותותים? כן
5- אתה נגעל מדם? לא 6- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? היום, מהשפתיים, אני אוהבת לנשוך תצמי
7- יש לך בגדים באדום בארון? ברור 8- מה הדבר האדום הקרוב אליך: חרוז אדום 9- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? אהבה 10- אוהב את הצבע? כן צהוב
1- מה דעתך על לימון? חמוץ? 2- אוהב חרדל? לא 3- וגבינ"צ? כן 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? לא 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? צהובים
6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה...- מתים מזה. 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? כן, צהוב פיפי 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? חרוז צהוב 9- מה לדעתך צהוב מסמל? שנאה 10- אוהב את הצבע הזה? לא ירוק
1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? אממ.....לא מדברים על זה. 2- אתה אלרגי לדשא? (כי יש אנשים שכן)- אני לא. 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם?תאמת, באמת באמת שכן, לפחות פעם ביום. 4- מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? אתמול 5- מה עדיף: עלה או גבעול? עלה 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: למה? נו, בננה 7- נכון האיר פוטר 3 ירוק? כן
הווא ספר מהמם? אני בטוחה, אבל עדיין לא התחלתי לקרוא, אף על פי שקניתי (עומדת בפיתוי) 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? חרוז ירוק 9- מה לדעתך ירוק מסמל? חיים 10- אוהב את הצבע הזה? מאוד כחול
1- מה דעתך על הדרדסים? יצורים טיפשיים וגרמנים 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? אחלה סרטים 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? בטירוף, ניסיתי, וזה בייחוד כשאתה בטיול על צוק 4- אוהב ללכת לים? ביתי השני
5- אוהב את הבריכה יותר טאו פחות מהים? פחות 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? לא, לא ממש 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? אולי 3 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? חרוז כחול
9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? רוגע 10- אהב את הצבע הזה? כן ורוד
1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? פאקצות 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? מי שפאקצה, היא באמת פאקצה 3- יש לך בגדים ורודים? אולי, בייבי כזה כמה? סווצ'רט וסריג ורוד עתיק מהמם מגולף
4- זה צבע רק לבנות? לא, יש חולצות צוארון ורוד בהיר שיפות לבנים 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? ממש לא 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? (חוץ מעצמך, אם אתה כזה)- לא אחד שאני גאה להכיר אותו.....חח
7- החיים ורודים? בטח, למה לא 8- מה הדבר הורוד הכי קורב אליך? חרוז ורוד
9- מה לדעתך צבע זה מסמל? טוב 10- אוהב את הצבע? לא כתום ואחרון
1- אוהב תפוזים? מאוד 2- וקלמנטינות? לא 3- וגזר? כן 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? בעד 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? כן, למה לא 6- אורנג' חברה טובה? אחלה חברה 7- ומה עם "תפוז אנשים"? אחלה תפוז 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? חרוז כתום 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? לאדעת תאמת 10- אוהב אותו? מסמפטת פלוס. תקשיבו, הייתה פה על השולחן שרשרת עם חרוזים צבעוניים, עזבו אותי

0mroosh

New member
את לא גאה להכיר אותי?../images/Emo7.gif

היום אילושה לימד אותי להפוך את התפריט בפלאפון לורוד! זה 100מם, כאילו.

tipeshet

New member
יו זה מגניב:)

אדום 1- מי הם 5 האנשים החשובים לך ביותר? חמשת האדומים שלי. לא אומר
2- אתה אהב עגבניות? אהא 3- וגמבה? יאפ 4- ותותים? בדיוק לפני שעתיים עשיתי סשן צילומים של תותים. מאד אוהבת. 5- אתה נגעל מדם? לא 6- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? לפני שבוע 7- יש לך בגדים באדום בארון? אני לובשת עכשיו אדום 8- מה הדבר האדום הקרוב אליך: החולצה. 9- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? חום. 10- אוהב את הצבע? אהא צהוב 1- מה דעתך על לימון? חמוץ 2- אוהב חרדל? בלאכס, לא. 3- וגבינ"צ? אוהבת. 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? כן 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? צהוב, מה אתם עמות? 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... חחחחח מהבת זה צהוב! 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? לא יודעת:X 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? קופה 9- מה לדעתך צהוב מסמל? אין לי מושג.. 10- אוהב את הצבע הזה? אין לי בעיה איתו ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? איכס, לא. 2- אתה אלרגי לדשא? (כי יש אנשים שכן) חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לאD: 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? ברור 4- מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? לפני כמה ימים 5- מה עדיף: עלה או גבעול? עלה 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: עגבנייה 7- נכון האיר פוטר 3 ירוק? הווא ספר מהמם? כן, לא:) 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? חולצה שזרוקה על הרצפה 9- מה לדעתך ירוק מסמל? חיים, צמיחה, טבע. 10- אוהב את הצבע הזה? מאדמאדמאדמאד כחול 1- מה דעתך על הדרדסים? הם קטנים 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? יש שם בטח בעיה ברוויה של הצבעים 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? אממ.. 4- אוהב ללכת לים? לא 5- אוהב את הבריכה יותר טאו פחות מהים? יותר 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? טיפה 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? לא זוכרת;( 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? הפאנל של הפלאפון 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? מתח, ועם זאת רוגע. 10- אהב את הצבע הזה? כן ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? בולט 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? הכללה 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? לא 4- זה צבע רק לבנות? לא 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? תלוי איך הוא הולך איתו
6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? (חוץ מעצמך, אם אתה כזה) יאעל 7- החיים ורודים? כמעט ולא, אבל יש יציאות.. 8- מה הדבר הורוד הכי קורב אליך? באמת שחיפשתי;( 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? משהו פלסטי, מצועצע, ילדותי. 10- אוהב את הצבע? לא כל כך כתום ואחרון 1- אוהב תפוזים? כן 2- וקלמנטינות? אהא 3- וגזר? גם כן 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? בעד 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? כן 6- אורנג' חברה טובה? יאפ 7- ומה עם "תפוז אנשים"? גם 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? כדורסל 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? חום, קרבה, מתיקות. 10- אוהב אותו? מאדמאדמאד אחלה שאלון

שוודה

New member
תורי ../images/Emo68.gif

אדום 1- מי הם 5 האנשים החשובים לך ביותר? אי אפשר רק 5. סורי. 2- אתה אהב עגבניות? כן 3- וגמבה? גם 4- ותותים? לא
5- אתה נגעל מדם? לא 6- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? נחתכתי מנייר לפני איזה שבועיים 7- יש לך בגדים באדום בארון? כמעט ולא 8- מה הדבר האדום הקרוב אליך: ספר "תנ"ך לקראת בגרות" של פלורה וינצקי... בלעעע מבחן ביום שני 9- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? אהבה 10- אוהב את הצבע? מסתדרת איתו צהוב 1- מה דעתך על לימון? טעים!! 2- אוהב חרדל? לא לבד 3- וגבינ"צ? כן אבל זה מלא כולסטרול 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? כן 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? צהבהב 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... לא אני לא חולה 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? לא יודעת... 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? שונאת צהוב!! אולי אפרוח? 9- מה לדעתך צהוב מסמל? מגעיל... משמרות זה"ב 10- אוהב את הצבע הזה? לא!! ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? כן. לסבא שלי יש עץ אבוקדו ויום אחד נפל עליי אבוקדו מהעץ. סתם. יש לו עץ אבל אף פעם לא התקרבתי אליו. 2- אתה אלרגי לדשא? (כי יש אנשים שכן) לא. מי שאלרגי לדשא סתם מפונק. אין דבר כזה אלרגיה לדשא. 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? בהחלט כן 4- מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? לא זוכרת 5- מה עדיף: עלה או גבעול? עלה ? 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: עגבניה 7- נכון האיר פוטר 3 ירוק? הווא ספר מהמם? מממ לא זוכרת. נראה לי שכן 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? הנזלת שלי (אני מצוננת) 9- מה לדעתך ירוק מסמל? חיידקים 10- אוהב את הצבע הזה? כן כחול 1- מה דעתך על הדרדסים? הם נאצים 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? רק עוד שבועיים יהיה לי מותר לראות אותו (אני אזרחית שומרת חוק) 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? אני מהמרת שכן 4- אוהב ללכת לים? כן. אבל עם הרבה קרם הגנה 5- אוהב את הבריכה יותר טאו פחות מהים? פחות 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? לא. 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? נראה לי שאחד 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? הסדין שלי 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? יופי 10- אהב את הצבע הזה? בהחלט כן ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? פקצות 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? אמת לאמיתה 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? מכנס אחד וחולצה אחת 4- זה צבע רק לבנות? לא 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? לא. אני אחשוב שהוא אמיץ. 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? (חוץ מעצמך, אם אתה כזה) בת דודה שלי בת ה4 7- החיים ורודים? לא ממש 8- מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך? הפנתר הורוד 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? פקציות 10- אוהב את הצבע? לא ממש כתום ואחרון 1- אוהב תפוזים? כן 2- וקלמנטינות? איכסה פיכסה 3- וגזר? כן. וזה גם בריא לעיניים 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? בעד 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? ע"ע שאלה קודמת 6- אורנג' חברה טובה? כן. אורנג' חיילים הכי זול!! 7- ומה עם "תפוז אנשים"? הם בסדר 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? הנייר טואלט 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? סתם צבע 10- אוהב אותו? מסתדרת איתו

bזוהר

New member
ותורי גם כן.

אדום 1- מי הם 5 האנשים החשובים לך ביותר? נעבור
2- אתה אהב עגבניות? מאודדדד
3- וגמבה? לא 4- ותותים? ברוררררר
5- אתה נגעל מדם? לא 6- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? שבוע וחצי בערך 7- יש לך בגדים באדום בארון? כן 8- מה הדבר האדום הקרוב אליך: עט 9- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? כל מיני דברים, אבל האסוציאציה שלי כרגע-תשוקה. 10- אוהב את הצבע? כן צהוב 1- מה דעתך על לימון? יאמי
2- אוהב חרדל? לא 3- וגבינ"צ? כן 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? כן 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? צהוב! 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה...
7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? יש מצב, אבל מי שותה את הקקה הזה?
8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? מסגרת של תמונה 9- מה לדעתך צהוב מסמל? קיץ 10- אוהב את הצבע הזה? כן ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? לא שזכור לי.
2- אתה אלרגי לדשא? (כי יש אנשים שכן) לא. 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? חחח. הממ. למה לא. 4- מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? מאיפה אני זוכרת?! 5- מה עדיף: עלה או גבעול? עלה 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק:
7- נכון האיר פוטר 3 ירוק? הווא ספר מהמם? לא קראתי אותו 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? העלים של העציץ 9- מה לדעתך ירוק מסמל? חופש 10- אוהב את הצבע הזה? כן כחול 1- מה דעתך על הדרדסים? מתוקים 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? חשובים
חחח. 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? כל מקום שמסתכלים עליו וקצת זזים או מסתובבים עושה סחרחורת
. סתם. כן. 4- אוהב ללכת לים? כן 5- אוהב את הבריכה יותר טאו פחות מהים? פחות 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? לא 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? אין לי מושג 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? סווצ'רט 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? עומק? 10- אהב את הצבע הזה? כן. אני אוהבת את כל הצבעים.
ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? מסטיק 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? סטיגמה 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? כן, לא יודעת כמה. 4- זה צבע רק לבנות? בימינו כן:) אין מה לעשות 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? לא 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? (חוץ מעצמך, אם אתה כזה) לא יודעת 7- החיים ורודים? לפעמים 8- מה הדבר הורוד הכי קורב אליך? הפיג'מה שאני לובשת עכשיו:) 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? מתיקות וחלום 10- אוהב את הצבע? כן כתום ואחרון 1- אוהב תפוזים? כן 2- וקלמנטינות? פחות 3- וגזר?כן 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? בעד 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? כן. חחח 6- אורנג' חברה טובה? כן 7- ומה עם "תפוז אנשים"? כן 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? השטיח של העכבר 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? קיץ 10- אוהב אותו? כן

קצת באיחור, אבל אני כאן.. ../images/Emo99.gif

אדום 1- מי הם 5 האנשים החשובים לך ביותר? אין לי רק 5..
2- אתה אהב עגבניות? כן 3- וגמבה? כן 4- ותותים? כן 5- אתה נגעל מדם? כן
אני גם מתעלפת כשאני רואה אותו..
6- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? היום..
7- יש לך בגדים באדום בארון? כן..
"והיא בשמלה האדומה, עומדת ליד החלון, הקול שלו, נוגע בה, אבל הוא רחוק כמו חלום.."
[ליצן רחוב/ מאיר בנאי] 8- מה הדבר האדום הקרוב אליך: האיגלו של בילי, הכלב שלי..
9- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? חושניות..
10- אוהב את הצבע? כן.. צהוב 1- מה דעתך על לימון?
2- אוהב חרדל? תלוי עם מה.. 3- וגבינ"צ? כן 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? לא, יש משקפי שמש...
5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? צהוב..
6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... למה לא ביקשת
היו לי שתי שאלות בונוס על זה באנתרופולוגיה שנה שעברה כי אחד האנתרופולוגים התמחה בצהבת..
[כן, המרצה מטורפת אבל עניתי נכון..
] 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? אולי..
תלוי של איזו חברה..
8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? הספא זוּטָא של לאה גולדברג 9- מה לדעתך צהוב מסמל? קינאה 10- אוהב את הצבע הזה? לא. ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? לא. 2- אתה אלרגי לדשא? (כי יש אנשים שכן) לא..
3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? לפעמים..
4- מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? לא זכורה לי פעם כזו, וטוב שכך.. 5- מה עדיף: עלה או גבעול? עלה 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק:
7- נכון האיר פוטר 3 ירוק? הווא ספר מהמם? לא. אבל אולי הארי פוטר כן..
|קטנונית| 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? הספר ארבעים שירים של אלתרמן והאלבום "דומינו" של מאיר וארקדי..
9- מה לדעתך ירוק מסמל? התחדשות 10- אוהב את הצבע הזה? תלוי באיזה הקשר.. כחול 1- מה דעתך על הדרדסים?
3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? כן
4- אוהב ללכת לים? כן, אבל רק בלילה..
5- אוהב את הבריכה יותר טאו פחות מהים? יותר.. 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? לא, זה משעשע..
7- כמה תחתונים עם כחול יש לך?
8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? ספר השירים של רחל [
נו מה אני אעשה
זה הכל במדף שמעל המחשב..], הסינגל מתנות של אביתר
, האלבום "הכחול האפור הזה" של סיוון שביט, הפח אשפה, הפוף שלי, המצעים של המיטה שלי, הקירות של החדר [תכלת בהיר], הרמקולים של המחשב והפינות של המחשב עצמו [לא המסך] הם אורות מנצנצים בכחול.. אהה כן, גם המיקלדת שאני מקישה עליה עכשיו..
פאק, אני נשמעת פקצע.. אני לא, זה יפה
9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? רוגע ושקט נפשי.. 10- אהב את הצבע הזה?
מאוד.. נכון שלא שמים לב
ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? איכס
2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? מה
3- יש לך בגדים ורודים? כמה? יש לי חגורה שאני מעיזה ללכת איתה רק כשכל השאר שחור... 4- זה צבע רק לבנות? לא.. 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? לא. 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? (חוץ מעצמך, אם אתה כזה) האחיינית שלי. 7- החיים ורודים? תלוי מאיזה צד מסתכלים..
8- מה הדבר הורוד הכי קורב אליך? טוש מרקר..
9- מה לדעתך צבע זה מסמל? ילדותיות.. 10- אוהב את הצבע? לא..
כתום ואחרון 1- אוהב תפוזים? לא, כי זה מסריח והריח לא יוצא אח"כ שעות..
2- וקלמנטינות? כנ"ל..
3- וגזר? כן.. 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? במקום טוב באמצע..
5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? לא, אבל גם לא עם כחול..
6- אורנג' חברה טובה? לא.. 7- ומה עם "תפוז אנשים"? זה ממכר..
8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? האלבום "הצבעים משתנים"
9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? שמחת חיים 10- אוהב אותו?כן..

ברררר

New member
אנייייייייי

אדום 1- מי הם 5 האנשים החשובים לך ביותר? המשפחה שלי 2- אתה אהב עגבניות?מאוד 3- וגמבה?
4- ותותים?כןןן 5- אתה נגעל מדם?לא לא מגעיל זה מלחיץ 6- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם?מממממממממ (מחזור :-|) 7- יש לך בגדים באדום בארון?כן 8- מה הדבר האדום הקרוב אליך:מרק העגבניות של אמא
9- מה לדעתך מסמל הצבע האדום?נועזות 10- אוהב את הצבע?לא ממש צהוב 1- מה דעתך על לימון?אחלה 2- אוהב חרדל?לא 3- וגבינ"צ?כן 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור?כה 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך?צהוב
6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב?כה 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך?הכלבה שלי
9- מה לדעתך צהוב מסמל?ערמומיות 10- אוהב את הצבע הזה?כן ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע?לאאאאאאאא אנחנו ביחסים טובים 2- אתה אלרגי לדשא? (כי יש אנשים שכן)לא 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם?לא זה מגרד! 4- מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק?אתמול 5- מה עדיף: עלה או גבעול?עלה 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק:עגבניה
7- נכון האיר פוטר 3 ירוק? הווא ספר מהמם?נכון והוא באמת מהמם. גם הארי פוטר 6 ירוק! 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך?העיניים שלי
9- מה לדעתך ירוק מסמל?פתיחות 10- אוהב את הצבע הזה?כה כחול 1- מה דעתך על הדרדסים?מה איתם? 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול?חחחחחחחחח 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת?כה 4- אוהב ללכת לים?ככה ככה 5- אוהב את הבריכה יותר טאו פחות מהים?פחות 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד?לא זה אדיר 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך?איזה 3 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך?השמיים
9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל?אהבה 10- אהב את הצבע הזה?כן ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה?יאמיי 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת?אמת 3- יש לך בגדים ורודים? כמה?חחח כן והרבה
4- זה צבע רק לבנות?כן! 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו?לא אבל בכל זאת זה לא משו מתאים לבנים כי זה כבר נהפך להיות מותג של בנות... 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? (חוץ מעצמך, אם אתה כזה)כן הרבה חברות שלי
7- החיים ורודים?לא 8- מה הדבר הורוד הכי קורב אליך?הלב שלי
9- מה לדעתך צבע זה מסמל?אופטימיות 10- אוהב את הצבע?כן כתום ואחרון 1- אוהב תפוזים?כן 2- וקלמנטינות?כן 3- וגזר?ככה ככה 4- היית בעד או נגד ההתנתקות?בעד 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות?לא 6- אורנג' חברה טובה?כן 7- ומה עם "תפוז אנשים"?אחלה 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך?חברה שלי 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה?שובבות 10- אוהב אותו?הוא בסדר חג שמייחחחחחחחחחחחחחחחחחח
.

למעלה