שבוע טוב לכולם גשום וחמים.

nina41

New member
../images/Emo183.gif שבוע טוב לכולם גשום וחמים.../images/Emo13.gif

עוד משהו שרציתי לומר...

אין לי מושג למה וממה קיבלתם את הורשם שזה לא שלומי שכותב את ההודעות... זה כן שלומי שכותב...אחרי הרבה הסברים בעיקר של אוריאן איך להיכנס והכל... ואם לא שלומי כותב אז זו או חני או דליה שכותבות בשמו מהמשרד שלו... לא מאמינים? לא לי ולא לאוריאן? אולי לאיתמר תאמינו הוא היה איתנו במשרד של שלומי כשאוריאן פתחה והסבירה להם.... חבל סתם לכלכלך....אומנם אני אומרת את זה באיחור ואני לא נכנסת או כותבת פה הרבה אבל אני מודעת לכל מה שקורה פה וזה זמיני עד שיגיע לי המחשב החדש........ תודה

nina41

New member
אני לא יודעת מה בקשר לאחרות כאן אבל אני יודעת

שלי אין שום בעיה עם העובדה שפתחתם לשלומי כאן שם משתמש והוא מודגש באדום כפי שאוריאן כבר אמרה לנו והסבירה שנית ברור לי גם ברמה האישית שמן הסתם כותבים עבורו כי הוא גם לא יודע להיכנס לפורומים וגם אין לו זמן לדברים כאלו אבל אני יודעת שמעדכנים אותי כל הזמן והוא עם תמיד מודע למה קורה ומה חדש ומה כותבים. וכן חני או דליה מהמשרד שלו עונות וכותבות כאן בשמו, וזה הכל באישורו של שלומי וזה עדפויי מכלום. ומי שלא רוצה להאמין שפשוט לא יאמין בעיה שלו וזהו. אני חושבת הובהרו הדברים של כולם בעיניין והדעות של כולם על הצד הטוב ביותר ואין טעם עוד להוסיף. אל תישכחו שאנחנו צריכים וצריכות להנות מהפורום הזה בסך הכל. בברכת שבוע טוב ומבורך לכולם/ן nina41

g o l d a 6

New member
אני חושבת כמו שנינה חושבת שהבהרתן את העיניין

מי שרוצה שיאמין לכם ומי שלא לא. ואני לא ממש מאמינה וזו זכותי אבל שיהיה. מגלית

nina41

New member
טוב ...... את תאמיני אם את לא רוצה להאמין ../images/Emo46.gif

חבל מאוד שאת לא מאמינה.. וכן זו

אכן זכותך לא להאמין...מעניין מה צריך כדי שכן תאמיני? פעם הבאה שניפגש עם שלומי נכתוב לו שלט שהוא אכן נכנס ומתעדכן בפורום ניתן לו להחזיק אותו ונצטלם איתו ביחד ואז נעלה את התמונה לפורום אולי אז תאמיני (=

nina41

New member
ממי זו לא אני שלא מאמינה לכן זו גלית לכן גם

עניתי לה כמו שצריך כניראה שענית כאן לאדם הלא נכון מאיה- nina41 אגב , הרעיון שהעלת מצויין בכדיי שאחת כמו גלית , (גולדה) תאמין שזה הוא או דליה/ חני מהמשרד ושהוא מכתיב להן

itamarmal

New member
אני לא הבנתי בכלל על מה המהומה...

מה כל הבלאגן .?? חברה זה הכבוד שאנו עושים לשלומי?? כל הפורום הזה נועד לכבודו.. של שלומי.. הוא הכוכב הגדול בשבילנו.. והתגובות שיש באדום בשמו של שלומי זה אכן קיים.. ודיי עם הקטנוניות חברים.. בואו נכבד ונמשיך הלאה.. "לפעמים אני נשבר ומתעצב.. לפעמים אני תלוי בך עד כאב.. לפעמים נשאר לבד בלילה ער אף פעם לא אומר שלא יהיה לך ערפל בלב" זה אחד השירים שמאוד התחברתי אליו.. איתמר.

nina41

New member
איתמר אין שום מהמומה פשוט עניתי לגלית

היא יותר מידיי יורדת על אוריאן ועל כמה היא לא מאמינה שמדובר בשלומי שמכתיב לדליה/חני את אשר פורסמם כאן בפורום אני לא רבה לא איתה ולא עם אף אחד/ת הכל בסדר , פשוט יש אנשים שצריך להבהיר להם את זה כמה פעמים עד שהם יבינו שאף אחד לא משקר אותם או עובד עליהם , זה הכל. לילה טוב לך ולכולם/ן ממאיה - nina41

itamarmal

New member
למה שקט פה??../images/Emo2.gif

מה קורה חברים??? אין על מה לדבר בואו נחיה את הפורום...... מאיזה שיר לקוחה המילה... "מפיל" ?? בבקשה תשובות בשירשור..

itamarmal

New member
אוריאנוש' נכון מאוד...

אבל למה לא המשכת בשרשור? מילה חדשה..."יאיר" בבקשה להמשיך.. כל מי שעונה תשובה נותן מילה נוספת.

למעלה