שבוע טוב.....

טומי*

New member
../images/Emo183.gif שבוע טוב......./images/Emo188.gif

צפוי לנו שבוע סגרירי סוף סוף קצת גשם. מאחל לכולן/ם שבוע טוב ושקט

אבי567

New member
עלות הוצאת אזרחות

האם מישהו מחברי הפורום הנכבדים ניסה להוציא אזרחות הונגרית , ויודע מהן העליות של הוצאת האזרחות. באילו אמצעי תשלום ניתן לשלם?( כרטיס אשראי,שיקים, או רק מזומן }כמה זמן לוקח התהליך?אודה לפורום הנכבד והמצוין.

vera2

New member
הוצאת אזרחות הונגרית.

לאבי שלום, זמן קבלת האזרחות לאחר הגשת כל המסמכים בשגרירות לוקח כשנה. העלות נקבעת לפי מספר המסמכים שהם מתרגמים, או/וצריכים להשלים במשרדים המתאימים בהונגריה המיחר יכול לנוע בין 500 ש"ח ל1000 ש"ח .מקבלים רק מזומן.בהצלחה.

הם היפסיקו לתרגם

ודורשים שתביא תרגום ממתרגם חיצוני. מניסיון מר - בגלל זה מתעכבת הבקשה שלי כבר חודשים. כי הפסדתי את התור, ותור חדש עוד אין

עב

New member
אנחנו אופטימיים

לא נשקה את הגינה היום. כבר מעונן ואולי סוף סוף יהיו
מהשמים.

evike

Well-known member
מנהל
../images/Emo54.gif../images/Emo108.gif אוי מחשבי היקר ../images/Emo15.gif

(תרתי משמע), שעושה לי צרות בזמן האחרון, ולמרות שבני המקסים, מביא חלקים במחיר עובד, ועבודות התקון כמובן לא עולות לי, עדיין הוא נהיה "פרה חולבת", ומנטרל אותי מהרגלי ה"מגונים" לגלוש! כרגע הוא מתפקד בין תקון לפרמוט ההכרחי, שיעשה מתישהו, כשהבן יתפנה מהלימודים, עבודות, והבחינות שבדרך. אז אם אעלם מדי פעם, לא לדאוג, אני בסדר, זו רק אשמתו של חברי המחשב. ובקשר למפגש, אני ממש "מתה" לפגוש ולהכיר אתכם, אבל, בבקשה לא ביום שישי ולא בצפת. אז אם זה יהיה באמצע השבוע, ובאזור המרכז, אני הראשונה שארוץ לפגוש אתכם. להתראות, evike.

למעלה