שונות

MikMercury

New member
פוסט מעניין לעיונכם - "פסנתר, אתה ממש לא חסר"

http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-1721-288,00.html יפה, לדעתי. יש לא מעט אמת במה שנכתב כאן. שלומי עושה המון, עובד ללא הפסקה, צובר קרדיטים ושבחים מפה ועד להודעה חדשה ובדיוק כשחשבנו שכבר לא נותרו אמנים שהוא לא שיתף איתם פעולה, צצים להם עוד ועוד. גם אותי זה התחיל טיפונת להדאיג, מכל מני סיבות. אבל כמו הכותב, אני חושבת ומקווה שכל זה לא יפריע לשלומי להשאר רלוונטי ומעניין לאורך זמן רב ולהמשיך להתחדש ולהתקדם. [ובכל אופן, כל מקום שבו מצוטט השיר האהוב עליי של שלומי שווה קישור
]

ivis

New member
אני קצת חושש ממשהו...

ששלומי יתחיל (כמו בתקופה שבין האלבום הראשון לשני) להופיע עם כל יוצר שקיים במדינה, לקצור שבחים מקומיים, אבל לאבד את הפוקוס מהדבר החשוב באמת, להקליט עוד אלבום! (לא רק ''ספר השירים שלי'' אלא ממש אלבום נוסף). לדעתי צריך להכות בברזל כשהוא חם, כיוון שאחרת, כשייצא האלבום החדש, הוא יצטרך לעבוד הרבה יותר קשה כדי לזכות באותה הכרה (במידה ושוב יעברו 7 שנים, או משהו בסגנון). הסחות דעת זה דבר טוב במידה מסויימת, אבל אני מקווה שלא ישקע בהן. אהה.. ולינק ישיר לפוסט אפשר למצוא כאן למטה..

../images/Emo45.gifבדיוק מה שרציתי לומר.

צריך לתת לנו קצת זמן לעכל את האלבום הקודם, זה ברור ולתת לנו לחכות בקוצר רוח אבל גם להוציא אלבום מתישהוא! בנתיים אני אסתפק ב"ספר השירים שלי" [שיצא כבר!], אבל אני כל כך מחכה לעוד אלבום שיש בו שלומי.

MikMercury

New member
שלומי ב"השרשרת" בוואלה

מדור חדש בוואלה בשם "השרשרת" חוגג 100 שנים לתל אביב ע"י גיחה קצרה לתוך עולמם של תל אביבים שונים בזה אחר זה כאשר כל מרואיין נבחר ע"י זה שבא לפניו. שלומי נבחר לפתוח את הפרוייקט, כנראה בתור התל אביבי לעילא שהוא.. הקדמה לפרוייקט שלומי משתרשר

ivis

New member
זה מגניב ולא מעיק.. חשבתי שדבר כזה יהיה מעיק.

אבל הופתעתי לטובה. (לא מעיק בגלל שלומי, אלא מעיק בכללי).

זה נורא שעשע אותי,

אבל דווקא לא אהבתי. יש בזה משהו... כמו שהמורה שלי לתקשורת אומרת.. "לספק את יצר החטטנות שלנו". לא יודעת, לא מתחברת. אני יכולה להכיר את שלומי הרבה יותר טוב דרך המוזיקה, ההופעות, המילים. בכל אופן, משעשע. :)

MikMercury

New member
יש בזה משהו..

אבל חשבתי שיש בזה קצת יותר עניין עבור אוהבי שלומי מאשר הידיעות עליו במדורי רכילות, נגיד. הוא מופיע שם לא מעט, אבל אני משתדלת לקשר אליהם כמה שפחות, בדיוק בגלל מה שכתבת, ההנחה שרובנו מעדיפים "לצרוך" את שלומי דרך העשייה שלו ולא דרך דברים טפלים שמסביב. אבל צריך להפעיל את הפורום איכשהו, לא? ולפחות שועשעת קצת

למעלה