שיר השבוע.

../images/Emo183.gifשיר השבוע.

מהו שיר השבוע (של שייגעצ) שלכם
מהו שיר השבוע (לא שייגעצ) שלכם
למה בחרתם בשירים האלו
מהו אלבום השבוע שלכם
צרפו תמונה לבחירתכם. משהו שהרס לכם את השבוע
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא
מסר לאומה:

freaky cow

New member
בוקר טוב.

מנמ.. שנים לא שמעתי אותם. אבל...משקאות חריפים. מהו שיר השבוע (לא שייגעצ) שלכם
poison girl למה בחרתם בשירים האלו
כי אני כל היום מזמזמת אותם. מהו אלבום השבוע שלכם
זבל צרפו תמונה לבחירתכם. משהו שהרס לכם את השבוע
מישו מת -_- משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא
סופשבוע. מסר לאומה:
אל תמותו!!!

Dj SuNsHiNe

New member
../images/Emo42.gif בוקר אור ../images/Emo133.gif

מהו שיר השבוע (של שייגעצ) שלכם: לב מפלסטיק מהו שיר השבוע (לא שייגעצ) שלכם: Behind These Hazel Eyes - Kelly Clarkson למה בחרתם בשירים האלו: כי.. ככה. מהו אלבום השבוע שלכם:----- צרפו תמונה לבחירתכם: ---> משהו שהרס לכם את השבוע: מסתבר שיש אנשים חרא בעולם
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: שיהיה טוף. מסר לאומה: תקנו גם אתם את הספרים של נרניה, כי ספר זה יותר טוף מסרט

ManRed

New member
גוגוגוג'וב

מהו שיר השבוע (של שייגעצ) שלכם: דווקא כשרצית מהו שיר השבוע (לא שייגעצ) שלכם: תיסלם - תנו לי רוק'נ'רול למה בחרתם בשירים האלו - ככה מהו אלבום השבוע שלכם אין צרפו תמונה לבחירתכם. קיי משהו שהרס לכם את השבוע: אסיפת הורים משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: נופר
מסר לאומה: אין לי מאומה למסור לאומה

AvtipuS

New member
המפ

מהו שיר השבוע (של שייגעצ) שלכם -ערוץ הילדים מהו שיר השבוע (לא שייגעצ) שלכם - SOAD-כל האלבום החדש Hypnotize למה בחרתם בשירים האלו -אלבום מעולה. הכי טוב ששמעתי בזמן האחרון. מהו אלבום השבוע שלכם -המפ כבר כתבתי... צרפו תמונה לבחירתכם. המפ, תכירו, ישראל. משהו שהרס לכם את השבוע -שומדבר במיוחד. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא מסר לאומה: שיהיה יותר טוב.

LiLdon

New member
נרמ

מהו שיר השבוע (של שייגעצ) שלכם ---שזיף מהו שיר השבוע (לא שייגעצ) שלכם --- "ג'ורג'יה" של אפרת גוש למה בחרתם בשירים האלו --- כי אלו השירים שאהב מישהו מאוד חשוב לי. מהו אלבום השבוע שלכם --- שיי נובלמן,ביוטיפול לייף (קפצו לי,אין לי כוח לאנגלית) צרפו תמונה לבחירתכם.--> משהו שהרס לכם את השבוע ---אופנוע אחד בהרצליה. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא ---משדרים את ההופעה שבה הכרתי את אחת החברות הטובות שלי.אחחח....הנוסטלגיה :) מסר לאומה: נצלו כל רגע.ואני מתכוונת לזה בשיא הרצינות.

טררם

משקאות חריפים (ראו תמונה) מהו שיר השבוע (לא שייגעצ) שלכם
big city life למה בחרתם בשירים האלו 1.ראו תמונה 2. כי גלגל"צ דחפו לי אותו למוח :) מהו אלבום השבוע שלכם אינפקציה ככה מפנקים :) צרפו תמונה לבחירתכם|שמאלה|. משהו שהרס לכם את השבוע אממ 24 בספרות משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא
הופעהההה מסר לאומה: יש לי חיייםםםם

GalushGalush

New member
../images/Emo79.gifנמנמנמנמ...

"אינלי אוויר" מהו שיר השבוע (לא שייגעצ) שלכם
Coldplay - Talk דנה ברגר - לומדת לעוף דנה ברגר - חמש בבוקר פורטיסחרוף - חלום כחול מאיר אריאל - לא יכול להוריד ממך את העיניים The Cranberries - Linger ועוד.. למה בחרתם בשירים האלו?
ככה מהו אלבום השבוע שלכם?
אין צרפו תמונה לבחירתכם
טוב. אולסטאר שלי ושל חברים
משהו שהרס לכם את השבוע
שחודש הבא יש מבחן בהיסטוריה [כןכן, ביאס אותי רצח ;[] משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא?
חופש !!!!! חנוכההה!!! מסר לאומה:
הגעתי למסקנה שאני מבזבזת את חיי בביצפר!

B a m b o o o k

New member
חורף מזויףףף../images/Emo7.gif

מהו שיר השבוע (של שייגעצ) שלכם? משקאות חריפים מהו שיר השבוע (לא שייגעצ) שלכם? פרח של זבל למה בחרתם בשירים האלו? סתם כי יצא לי לשמוע אותם הרבה השבוע מהו אלבום השבוע שלכם? איבתר בנאי- עומד על נייר צרפו תמונה לבחירתכם.
(אנחנו עם עכבר ורוד...) משהו שהרס לכם את השבוע? אממ.. הבצפר אבל זה לא רק השבוע זה כל הזמן... משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא? הופעה של אינפקציההה
מסר לאומה: מי שמתחפש לעכבר ורוד הוא גיי שמקבל על זה כסף

keeeren

New member
../images/Emo13.gif

אלוף בלפשל.. מהו שיר השבוע (לא שייגעצ) שלכם
עברי לידר- חורף למה בחרתם בשירים האלו
שייגעצ לא יודעת ועברי כי הביצוע שלו בהופעה ממש ממש ממש ריגש, וכי אני רוצה חורף נורמלי!! מהו אלבום השבוע שלכם
אין צרפו תמונה לבחירתכם. טוב נו=]] משהו שהרס לכם את השבוע
אין משו.. אולי אסיפת הורים שהייתה..
היה שבוע מעולה עם הופעה מעולה
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא
אהמ אין שום דבר מסר לאומה: היו חזקים!! בקדוש ברוך הוא ישתבח שמו שומר עליכם.. חחחחחחחחחחחח מושפעת מוויכוח דתי מפגר בכיתה...

../images/Emo41.gifבלהבלהבלהבלה../images/Emo41.gif

מהו שיר השבוע (של שייגעצ) שלכם: קשה לי לחשוב מהו שיר השבוע (לא שייגעצ) שלכם: All Saints - Never Ever למה בחרתם בשירים האלו: תקראו את המילים ותבינו. או שלא תבינו. בעצם רק חלקכם יבינו. מהו אלבום השבוע שלכם: צרפו תמונה לבחירתכם. משהו שהרס לכם את השבוע: הרבה. בעיקר מבחנים. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: דני..
. מסר לאומה: אני רוצה את ידיד שלי בחזרה

ziljian 1234

New member
אני!@

מהו שיר השבוע (של שייגעצ) שלכם : קשה לי לחשוב מהו שיר השבוע (לא שייגעצ) שלכם : זבל- דברים למה בחרתם בשירים האלו אממ כי אני אוהבת אותם מהו אלבום השבוע שלכם : placebo-once more with feeling צרפו תמונה לבחירתכם. משהו שהרס לכם את השבוע: לא משנה... משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: הופעה של זבל בקולטורה+ חנוכה! מסר לאומה:רוח הקודש! אם את לא לוקחת אחריות על הבן שלך אני תובעת אותך בבית משפט!!!

למעלה