שרשור אוףףףף

צונית

New member
קניות כיפיות! ../images/Emo9.gif

קניתי היום תיק איפור מקסים!! ממש התאהבתי ממבט ראשון
! וכל כך קשה לרצות אותו בכל מה שקשור לתיקים (תיקים בכללי ותיקי איפור בפרט). עלה 17 שקלים, כל מוצרי האיפור הנחוצים שלי נכנסים לשם והוא יפה כל כך שזה ממלא את ליבי באושר
איזה כיף זה שעדיין יש דברים קטנים שעושים לי טוב על הלב
הקניה השניה היא משקפי שמש! אחרי שאיבדתי את משקפי השמש הקודמות שלי (ויש כנראה מוכרת מאוד מאושרת שמסתובבת עם משקפי השמש הקטלניות שלי
) הלכתי היום לאותה חנות כדי לקנות שוב את אותו המשקף. מפה לשם החלטתי על משקפיים אחרות, עצומות בדיוק כמו שאני אוהבת. ושדרגתי מאירוקה לארמני
רק איך שהגעתי הביתה החלו אצלי הרהורי חרטה כי היו שם משקפיים אחרות שגם ממש נראו טוב... איך להיפטר מהתחושה הזו שבא לי את המשקפיים השניות יותר?

edenable

New member
תתחדשי!

איפה קנית את תיק האיפור? אני רוצה גם! אין לי עצות לגבי משקפי שמש, אבל אם התלבטת בין 2 זוגות ובחרת את אלה כנראה שזה זה

צונית

New member
תודה ../images/Emo13.gif

קניתי אותו באיזה חנות קטנה ברחוב הרצל בנתניה, חנות קוסמטיקה זולה כזו עם כל מיני פיצ'יפקס נוספים... לא זוכרת את השם שלה אבל אני אוכל לבדוק אם תרצי. וצודקת בנוגע למשקפיים, אני מתחילה להשלים עם הבחירה שלי
תודה!

Osnatz1

New member
איזה כיף! תתחדשי!

אני חולה על משקפי שמש עצומות! במיוחד כאלו עם עדשות שחורות כמו המוות כדי שאני אוכל לבהות באנשים/להרדם בלי שישימו לב

צונית

New member
תודוש ../images/Emo9.gif

האמת שאני ממש בן אדם של משקפיים חומות\אדומות\יין וזו הפעם הראשונה שאני קונה משקפיים שחורות. קשה קצת להתרגל אבל החלטתי פשוט להפסיק להסתכל במראה. יותר חשוב איך אני מרגישה איתם ולא איך אני נראית איתם...

אני חדשה פה אז לא כ"כ יודעת..

היה כאן פעם שרשור שכל אחת העלתה תמונה של כל הלקים שלה? אם לא, אני פותחת שרשור כזה. מעניין לראות עד כמה אנחנו שרוטות..:)

sHiR TaDmOr

New member
היה!../images/Emo13.gif זו הייתה פינה שכל שבוע נבחרה מישהי

ע"י אחת חברות הפורום (סלחו לי שאני לא זוכרת מי זו הייתה
).

sHiR TaDmOr

New member
קורה....../images/Emo6.gif

לא יודעת האמת, בקושי יש לי זמן לכתוב בכ"כ הרבה פורומים מסתבר ... אבל זה לא אומר שאני לא קוראת !

RUTHIE1

New member
../images/Emo41.gif מישהי יודעת מה קרה לבלוג של בקבוקית?

לא מצליחה להיכנס אליו...

noash5

New member
היא פרסה בפייסבוק שפרצו/חסמו לה למיילים

אולי זה קשור...

רוני325

New member
נכנסתי עכשיו לבלוג שלה והוא עולה רגיל אבל

לא הגבתי למשהו סתם להסתכלות

למעלה