שרשור הכרות

אושRתי

New member
../images/Emo183.gifשרשור הכרות../images/Emo70.gif

שם:
כיתה:
תאריך לידה:
להקה אהובה:
שיר אהוב:
סרט אהוב:
סדרה אהובה:
מאכל אהוב:
מסר כל שהוא לפורום:

בכריתוש

New member
עונה ../images/Emo9.gif

שם: נעם גיל: עוד שבועיים בערך 15
אזור מגורים: ת"א כיתה: ט' תאריך לידה: 2.11 להקה אהובה: ביטלס
חח לא אוהבת כ"כ להקות אחרות.. שיר אהוב: פרח, להיות כאן ילד, החול יזכור, ועכשיו פיקה
סרט אהוב: נודלל
סדרה אהובה: השמיניה, עדי אשכנזי, טרה נוסטרה מאכל אהוב: שניזלל אממ מסר כל שהוא לפורום: שיהיה בהצלחה

THE ILLEGAL ONE

New member
עונה

שם:חן גיל:15 אזור מגורים:השרון כיתה:י' תאריך לידה:15.8.92 להקה אהובה:cranberries שיר אהוב:יש כל כך הרבה.... סרט אהוב:הצעקה והצלצול סדרה אהובה:רוזוול,שנות ה-70,מתחילות מחדש ועוד ועוד מאכל אהוב:אייס קפה מסר כל שהוא לפורום:בלופ

BRANGELINA

New member
עונה=]

שם:קסם גיל:15 אזור מגורים:חולון כיתה:י' תאריך לידה:23.9.92 זמרת אהובה:קרן פלס ומירי מסיקה שיר אהוב:פיקה- קרן פלס סרט אהוב:מר וגברת סמית' סדרה אהובה:אקסטרים מייקאובר.סופר נני באמריקה. מאכל אהוב:
מסר כל שהוא לפורום:

טינקר12

New member
תשובות!

שם:אלונה גיל:12 אזור מגורים:תל אביב כיתה:ז תאריך לידה:4.3 להקה אהובה: יש הרבה.. :) שיר אהוב:הלילה יעבור סרט אהוב: נוטינג היל סדרה אהובה: השמיניה מאכל אהוב: קוסקוס מסר כל שהוא לפורום: ראיתי את הפרומו עם קרן פלס, וזאת נראית סדרה ממש ממש יפה!!

אושRתי

New member
עונה../images/Emo70.gif

שם:אושרת גיל:25 אזור מגורים:י-ם להקה אהובה:משינה, כנסיית השכל שיר אהוב:יש מלא, אבל בעיקר שירים ישראלים בסינגון של פופ ורוק. סדרה אהובהיש כמה,: אין משהוא ספציפי מאכל אהוב:כל דבר שיש בו
מסר כל שהוא לפורום:יאלה בלאגן
סופ"ש נעים לכולם.

adidasabc

New member
../images/Emo108.gifעונה../images/Emo13.gif

שם: עדי
אזור מגורים: צפון
כיתה: יק
תאריך לידה: 18.9
להקה אהובה: --
שיר אהוב: --
סרט אהוב: "שושלת שוורץ"
סדרה אהובה: "הנפילים"
מאכל אהוב: לזניה
מסר כל שהוא לפורום: מקווה שיהיה פעיל ושנהנה

eden83

New member
../images/Emo187.gifעונה../images/Emo9.gif

שם:עדן גיל:חטמי אזור מגורים:חולון כיתה:ט תאריך לידה:7.4.93 להקה אהובה: שיר אהוב: אם אלה החיים סרט אהוב: אביבה אהובתי סדרה אהובה: ארתור
מאכל אהוב: ספגטי בולונז
מסר כל שהוא לפורום:

dj salmix

New member
אני!

שם: אלחנדרו גיל: 17 אזור מגורים: רעננה כיתה: י"א תאריך לידה: 8.10.90 להקה אהובה: אוהב מוסיקה טובה, לא איכפת מה שיר אהוב: ^^^^^^^ סרט אהוב: גם כאן, סרטים טובים, אני לומד קולנוע אז... צריכים להיות טובים... סדרה אהובה: [כיום] "על טבעי" מאכל אהוב: אסאדו!!!!!!!!!!! [ארגנטינאי מה לעשות? מסר כל שהוא לפורום: תראו את הסידרה היא באמת הולכת להיות ענקית!!

shir92

New member
אני ../images/Emo13.gif

שם : שיר
)
כיתה : כיתה י'
תאריך לידה : 8.10.1992
להקה אהובה : אין אחת מועדפת
שיר אהוב : זה כל הזמן מתחלף... כרגע זה so far של הבנות נחמה
סרט אהוב : אמממ אין משהו מועדף
סדרה אהובה : כנ"ל , אין משהו מועדף
מאכל אהוב : קוסקוס
מסר כלשהו לפורום : בהצלחה

ילד רע 16

New member
עונה:

שם: עדן
אזור מגורים: שרון - מרכז
כיתה: יא
תאריך לידה: 12.7.1991
להקה אהובה: אין
שיר אהוב: "כשאתה כאן" \ נינט טייב
סרט אהוב: מינכן, אביבה אהובתי, תיכון בהיי, כרוניקה של אקדח
סדרה אהובה: "הנפילים", "השיר שלנו"
מאכל אהוב: תלוי
מסר כל שהוא לפורום: תצפו ב"משמורת", נראית סדרה טובה! ומוזמנים לבלוג שלי: http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=badboy16 (קישור גם בחתימה
.)
הודגש באמצעות מדגישומטיק

עונה

שם:מיטל גיל:13 וחצי אזור מגורים:דרום כיתה:ח' תאריך לידה:21.3 להקה אהובה:סינרגיה שיר אהוב:פיקה סרט אהוב:סיפור סינדרלה סדרה אהובה:הנפילים ומישמורת מאכל אהוב:סושי מסר כל שהוא לפורום:שלום אני מיטל וזהו לא צריכה יותר מדי

עונה

שם:יעל גיל:עוד מעט 16 איזור מגורים:נתניה כתה:י' תאריך לידה:31.12 להקה אהובה:מוניקה סקס שיר אהוב: זה מתחלף ברגע: מכה אפורה,אחריות,ובזמן האחרון פיקה(טוב לדעת שלא רק אני מכורה לשיר הזה..) סרט אהוב:הבופור,השטן לובשת פראדה,זכרונותיה של גיישה סדרה אהובה:אני מכורה רק ל"הלילה עם ליאור שליין" אבל זה לא בדיוק סדרה... מאכל אהוב:שניצל עם פירה מסר לפורום:אממ שהיה בהצלחה וגורי שליטה..

../images/Emo3.gif

שם:הדס גיל:17 אזור מגורים:צפון-חיפה כיתה:י"ב(אאאאאאהההההה) תאריך לידה:13.9.90 להקה אהובה: סימפל פלאן שיר אהוב:יש ה-מ-ו-ן. תלוי במצברוח סרט אהוב:כנ"ל סדרה אהובה:בנות גילמור מאכל אהוב:פיצה
מסר כל שהוא לפורום:ההההאאאאאייייייי

LOLI152

New member
עונה:)

שם: אלה (כמו העץ ובמלרע!) גיל: 15 אזור מגורים: ישוב קטן ליד כפר-סבא. כיתה: י'.. תאריך לידה:19.8.92! להקה אהובה: להקה? לא יודעת, המ.. משינה, כנסיית השכל, איפה הילד, נוער שוליים שיר אהוב: עכשיו אין ספציפי, אבל אני שומעת בעיקר ישראלי -רוק-, עכשיו ספציפית "מה את נושאת"דניאל סלומון. סרט אהוב: משתנה.. סדרה אהובה: משתנה... מאכל אהוב: מג'דרה!:) מסר כל שהוא לפורום: מקווה שתהיה סדרה מעולה ופורום מעולה. יצירה ישראלית זה חשוב!:)

נעה 124

New member
להלהלה../images/Emo113.gif

שם: נעה גיל: 13 אזור מגורים: 13, חודש ו-11 ימים כיתה: ח' תאריך לידה: 13.9 להקה אהובה: נממ.. אין.. הלהקה שתהיה כשקרן, יוני ומירי יתאחדו ויקימו להקה משלהם
שיר אהוב: אין סרט אהוב: סרטי דיסני
קליק שרק סרטי הארי פוטר ילדות רעות סדרה אהובה: הפיג'מות וחברים מאכל אהוב: אני אוכלת הכל
(חוץ מבשר..) מסר כל שהוא לפורום: היי!XD

dand22

New member
עונה :)

שם: דנה גיל: 16.3 אזור מגורים: ת"א כיתה: י"א תאריך לידה: 22.7.91 להקה אהובה: LifeHouse שיר אהוב: יש יותר מדי סרט אהוב: כנ"ל חח סדרה אהובה: מגרש ביתי, בנות גילמור, חברים.. מאכל אהוב: סלט מסר כל שהוא לפורום: חח אין משהו מיוחד :D

למעלה