תראו מה כתבו על שאקירה ועל הקליפ החדש בנענע
P perrinat New member 19/2/03 #1 ../images/Emo183.gifתראו מה כתבו../images/Emo103.gif על שאקירה ועל הקליפ החדש בנענע
P perrinat New member 19/2/03 #2 עם מפורסמים נוספים...../images/Emo103.gif בערב הדיוות עם: שר, סלין דיון, מרי ג'י בליג ואנסטסיה
P perrinat New member 19/2/03 #6 עם ג'ון סקדה../images/Emo103.gif קרלוס פונסה, גלוריה אסטפן, אנג'לה קראסקו, חואן לואיס גרה, קרלוס ויוס ואמיליו אסטפן
עם ג'ון סקדה../images/Emo103.gif קרלוס פונסה, גלוריה אסטפן, אנג'לה קראסקו, חואן לואיס גרה, קרלוס ויוס ואמיליו אסטפן
S smgfan New member 19/2/03 #7 מרגיז אותי שבכוונה מזכירים את המשפט שלה מהשיר שבו היא מגלחת את הרגליים! רק כדי שלאנשים רדודים וששונאים אותה יהיה על מה לצחוק עליה ולהגיד שזה משפט מטומטם! וזה לאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אל תתייחסו, סבלתי ירידות על השיר מדוד שלי בגלל המשםט הזה....
מרגיז אותי שבכוונה מזכירים את המשפט שלה מהשיר שבו היא מגלחת את הרגליים! רק כדי שלאנשים רדודים וששונאים אותה יהיה על מה לצחוק עליה ולהגיד שזה משפט מטומטם! וזה לאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אל תתייחסו, סבלתי ירידות על השיר מדוד שלי בגלל המשםט הזה....
P perrinat New member 19/2/03 #9 ../images/Emo45.gifאחלה משפט../images/Emo103.gif תגידי לבן דוד שלך שינסה פעם אחת לעשות שעווה, ואז נראה אותו........ זה משפט שרק בנות יבינו. ~בנות רולזזזזזזזזזזז ~ ואני גם אוהבת את המשפט: To Buy More Thong - לקנות עוד חוטיני....
../images/Emo45.gifאחלה משפט../images/Emo103.gif תגידי לבן דוד שלך שינסה פעם אחת לעשות שעווה, ואז נראה אותו........ זה משפט שרק בנות יבינו. ~בנות רולזזזזזזזזזזז ~ ואני גם אוהבת את המשפט: To Buy More Thong - לקנות עוד חוטיני....