סקר פדיקור חורפי

Ultra marine

New member
../images/Emo183.gif../images/Emo182.gifסקר פדיקור חורפי../images/Emo182.gif../images/Emo183.gif

בתור האדומה החודשית החלטתי לפתוח בסקר שלדעתי זה תמיד כיף
פדיקור בגדול אמור להחזיק המון זמן. חוץ מאילו שעושות ספונצ'ה עם רגליים יחפות חחח (לא להיות מודאגים, אני לא מאילו! חחח) אבל בחורף אני 99% עם גרביים. נא לא להסביר לי כמה זה לא בריא לכפות הרגליים לא לנשום! הרבה יותר חשוב לי לא להיות מקוררת ושלא יהיה לי קר.. אי לכך ובהתאם לזאת, הפדיקור שלי במצב מזעזע אבל כיוון שאני כמעט ולא רואה את כפות הרגליים שלי יחפות (ליותר מדקותיים או במהלך מקלחת) הזנחתי את כל העניין לגמרי... בבריכה אני מסתכלת ומתבאסת אבל מסבירה לעצמי שלפני שניה הייתי בגרביים, וכשאצא מהמקלחת שוב אחזור לגרביים... ובכל זאת, מרגישה מזניחה ומוזנחת לכמה רגעים.. איך זה אצלכן?
איזה שוני יש בתחלופת הפדיקור בחורף לעומת הקיץ?
אילו צבעים אתן אוהבות לשים כפדיקור
יש צבעים שתשימו על הידיים ולא על הרגליים או להיפך? ואחרון חביב-
פדיקור עונתי או לא עונתי? הכוונה, האם תתאימו את הפדיקור לעונות השנה או לא

Ultra marine

New member
אתחיל

כי בעצם סתם ברברתי קודם חחח
כמובן שיש הבדל בתדירות. בקיץ כל שבועיים בערך אני מחליפה. בחורף כשיש לי סבלנות וכשאני נזכרת כי כמו שאמרתי, אני לא רואה הרבה את כפות הרגליים שלי..
אני אוהבת את כל הצבעים כפדיקור. גליטרים לא אשים בעיקר בגלל שזה יראה ממש מופרע אבל מעבר לזה, יקח מאתיים שנה להוריד... בכל מקרה אין לי גוונים קבועים.
כמו שכתבתי קודם, מלבד גליטרים לא חושבת שתהיה לי בעיה לשים על הרגליים כל צבע שאני שמה על הידיים ולהיפך.
אני משערת שיש עונתיות מסוימת בקיץ בגלל שאני הרבה בסנדלים אני אוהבת לשים הולוגרפיים או צבעים שמחים / ניאונים וכאלה. בחורף אשים יותר גוונים כהים. סגול כהה, כחול כהה, כאלה. אדום נראה לי בנאלי מידי אבל גם זה יכול לקרות לי, לרוב באביב-קיץ ולא בחורף.

עונה גם! ../images/Emo9.gif

אין שוני אצלי בתחלופת הפדיקור בין חורף לקיץ , בקיץ הצבעים יותר עליזים ובחורף אני יותר אוהבת כהים ברגליים ושחור מככב אצלי [כרגע מככב החדש של שיק עם הנצנוץ הכסוף]. על הידיים אין לי בעיה עם כל הצבעים למעט תכלת , צהוב ,זהב וירוקים מזעזעים . ברגליים איןלי בעיה למרוח הכל. אני עושה פדיקור לעצמי ומתאימה אותו למצב רוח שלי

נופ ר

New member
גם אני מזניחה

וזה גרוע מאוד כי אני סובלת מציפורן חודרנית בקיץ אני מחליפה גם כל שבועיים בערך, לפעמים יותר אולי חודשיים לא נגעתי בכפות הרגליים חוץ מלגזור... אני אוהבת צבעים כהים מאוד ברגליים או מנגד בהירים מאוד וניודים. על הידיים הכול הולך, על הרגליים לא אוהבת כתומים ואדומים למיניהם. לשאלה האם הפדיקור עונתי אז הפדיקור עונתי בהחלט, בקיץ לקים ובחורף ערום ומוזנח חחח אין מה לעשות זה בגלל הגרביים שמסתירות

noash5

New member
באמת תהיתי מה קורה עם הציפורניים ברגליים...

אני משקיעה בציפורניי הרגליים גם בחורף, אחרת הן נראות לי "ערומות" בקיץ אני מחליפה כל שבוע לפי המצב רוח. בחורף הלק מחזיק בין שבועיים לשבועיים וחצי, כשקר ואין לי כוח למרוח לק חדש, אני מנקה שאריות ומורחת למחרת. גם כשהן עמוק בתוך הגרביים קשה לי להשאר עם לק מתקלף או משו בסגנון... אין לדעת מתי אני אצטרך להוציא אותם!
אילו צבעים אתן אוהבות לשים כפדיקור?
אני נמשכת נורא לצבעים כהים ברגליים או לצבעים "מיוחדים" כחולים, ירוקים והנאונים של הקיץ.
יש צבעים שתשימו על הידיים ולא על הרגליים או להיפך?
כחול וירוד לא מסוגלת לשים בידיים.. זה יפה על אחרת אבל לא עליי. ברגליים זורם ה-כ-ל-!
פדיקור עונתי או לא עונתי? הכוונה, האם תתאימו את הפדיקור לעונות השנה או לא ?
הציפורניים שלי, גם בידיים וגם ברגליים, מותאמים לפי מצב הרוח ולא לפי עונות השנה... סקר נחמד ביותר!! =]

PeachGirl

New member
אתן תצחקו עליי

אני לא אוהבת לק ברגליים! לא שמה לא חורף ולא קיץ אוהבת את המראה הטבע=]

iefrat

New member
ידעתי שתאתגרי אותנו, נתת ש.ב יש ציון? סתאאאאם

ובכן: ראשית: לא מערבבת - צבעים לפדיקור לא יעלו על ציפרני ידיי. לא נראה לי. אני נוהגת לעשות פדיקור מקצועי פעמיים בשנה, תחילת קיץ, תחילת חורף. מביאה את הלק שלי איתי!!! בשאר הזמן אני מתחזקת. בקיץ אם בא לי להתרענן/פינוק אמיתי- זה פדיקור. -בקיץ מחליפה אחת לשבוע שבועיים, לפי חשק או צורך. בחורף - פעם החודש לערך ואפילו יותר. - בקיץ - אדום עגבניה, אפרסק ניוד וזהב. חורף - כהים- סגול, בורדו. - על הידיים - הכל. על הרגליים - לא אשים צהוב, כתום תכלת או גליטרים. זהב כן וכמה שיותר. - מתאימה לעונות השנה - חד משמעית - לא אלך עם סגול כהה בחורף ולא עם אפרסק או ניוד בקיץ למה? ככה

danra

New member
../images/Emo26.gif אז ככה...

אני כל חודש הולכת לפדיקוריסטית שלי ויהי מה! ההבדל היחיד אצלי בין העונות זה שבחורף אני לא שמה לק. כלומר, בערך מדצמבר ועד מרץ אין לק!

edenable

New member
אחלה סקר! תמשיכי! ../images/Emo41.gif עונה גם:

בחורף אני עושה פדיקור "קוסמטי" בבית שכולל הורדת עור "מת" מסביב לציפורניים, שיוף ולק. מידי פעם אם אני עושה אמבטיה חמה אני משתמשת בסוג של "פצירה" לכף הרגל. למרות שאני כל הזמן עם הגרביים אני תמיד עם לק. ביוגה אני בלי גרביים ותמיד כיף לי להתבונן בצבע שעשיתי :) כרגע אני מחליפה לק כל שבועיים. בקיץ - כל שבוע. אני אוהבת רק לקים קרמיים ברגליים. לא סובלת את המראה "המטלי" או השימרי. כרגע אני עם צבעים כהים. בקיץ - בדרך כלל עם ורוד/אדום בוהק, כתום, תכלת, גם בורדו כהה לפעמים. אין הבדל מבחינתי בצבעים של מניקור ופדיקור. בפדיקור יותר קל לי "להעיז" אני חושבת שהשנה אצלי זה עונתי כי שמתי בעיקר צבעים כהים, ובקיץ בטוח אחזור לצבעים בוהקים.

angell4

New member
../images/Emo205.gif

בקיץ אני יותר משקיעה כי הרגלים חשופות. קיץ- מקפידה פעם בשבוע/שבוע וחצי למרוח לק.גוזרת ומשייפת מתי שצריך. חורף- אין ספק שאני מזניחה... מחליפה לק פעם ב 3 שבועות. וגם לא מקפידה כל כך לגזור יפה וזה ממש מכוער. משתדלת פעמיים בשנה לעשות פדיקור אצל מישהי מקצועית כדי להסיר את העור המת.
אילו צבעים אתן אוהבות לשים כפדיקור
כמעט הכל זורם! אולי חוץ מנצנצים כי פשוט זה נראה מוזר על הרגליים וקשה מאוד להוריד.
יש צבעים שתשימו על הידיים ולא על הרגליים או להיפך?
ברגלים אני שמה כמעט הכל. בידיים תראו עלי בעיקר את האדומים, ורודים וסגולים
ואחרון חביב- פדיקור עונתי או לא עונתי? הכוונה, האם תתאימו את הפדיקור לעונות השנה או לא
לרוב אתאים. לא אמרח לק ניאוני בחורף ולא לק כהה מידי בקיץ

angell4

New member
הרסת אותי מצחוקק../images/Emo205.gif

נכון הוא שמן וחמוד????

אני רואה שאני לא לבד...../images/Emo6.gif

גם אני מהמזניחות בחורף...
בקיץ עושה לעצמי פדיקור מלא (שיוף עור גס, הסרת עור מסביב לציפורניים וכו') בערך כל 3 שבועות, הלקים בכפות הרגליים מתחלפים בקצב גבוה יותר, בערך אחת לשבועיים. בחורף, לעומת זאת, אני כמעט כל הזמן בלי לק, רק עוברת על הרגל עם אבן/פילינג במקלחת וגוזזת ציפורניים כשצריך.
מבחינת צבעים - ברגליים אני מרשה לעצמי הרבה יותר מאשר בידיים! anything goes! טוב, אולי חוץ מגליטרים...
אין ספק שאני מתאימה את הלק לעונה - בקיץ אני משתוללת עם כחולים/צהובים/כתומים בוהקים ולעומת זאת בחורף, אם כבר אני שמה, זה יהיה גוונים כהים - בעיקר כחולים/סגולים/טורקיזים

עינב ג ל

New member
חיכיתי בסבלנות

רק כדי לוודא שאני לא היחידה... כפות הרגליים שלי זועקות לתשומת לב... באופן כללי הציפורניים ברגליים גדלות לי מאוד לאט, ככה שאני לא צריכה לגזור לעיתים קרובות, גוזרת פעם בחודש-חודשיים, לפי הצורך. מבחינת טיפול בכף הרגל - אני חייבת דחוף לעשות פילינג לכל כף הרגל ולהסיר עור יבש מהחלק התחתון ומהעקבים + קרם רגליים. בקיץ אני מקפידה - לא תתפסו אותי בלי לק, ובחורף ההזנחה קשה... אני ממש מתקשה להיפרד מהגרביים אז אני לא רואה
אין לי העדפה לצבעים של פדיקור, אבל לעיתים נוטה להשתולל יותר בכל מה שקשור לרגליים. הצבעים תלויים במצב הרוח.

b o t t e n

New member
עונה בלת"ק.

חשוב פדיקור בחורף למען הטיפוח והנעימות האישיית ופחות בשביל הניראות. ונא ע"ע בפוסט הנזוף שלי לגבי ערכת הפדי-אקספרט של רבלון.
כל צבע שבא למעלה בא גם למטה. לא מקפידה על אותו צבע בהרכח רק כשזה מתבקש לטובת הופעה מסויימת. (כרגע עם דובדבן הרגליים וכתום בידיים, על ציפורניים מתפצלות- תוצאת החורף)
אין כשזה דבר פדיקור עונתי, למרות שבקייץ אני מחליפה את הלק ברגליים באותה תדירות כי הוא נשחק.

למעלה