שרשור מקוון |

iefrat

New member
../images/Emo183.gif../images/Emo182.gif שרשור מקוון |../images/Emo182.gif../images/Emo183.gif

ענבל30

New member
כתבה מלפני חודש...

מקווה שאני לא מטריחה במשהו שכבר הביאו לכאן... לגמרי במקרה מצאתי את הכתבה הזו, ומה שתפס אותי במיוחד זה הקולקציות החדשות של אורלי שמתוארות בה. מישהי נתקלה בצבעים האלו בפארמים? (אני לא, ודווקא בדקתי את המדפים לאחרונה) לא כל כך הבנתי מה "שבטי" ו"אתני" בסגולים-ורודים האלו, והירוקים של הטניס נראים מעניינים... http://www.bbeauty.co.il/?CategoryID=170&ArticleID=3228&Page=1

RUTHIE1

New member
נו באמת ענבלוש ../images/Emo6.gif

זה קולקציית חורף...אם היא תהיה פה, זה ברור שזה לא יקרה לפני מרץ 2011.. אני מתפלאה עלייך!

ענבל30

New member
ברור, צודקת...

(והאמוטיקון שהייתי בוחרת לצורך העניין הוא יותר
מאשר
) הקטע הוא שלא מצאתי מילה וחצי מילה על הקולקציות האלו בשום מקום ובשום שפה
מוזר שדווקא בארצנו הנידחת והאחרונה-לקבל-כל-קולקציה מפרסמים ראשונים דברים כאלו, לא? חוץ מזה שבאורלי עוד חייבים לנו את קולקציית הקוסמיקס שלהם. אחר כך נדבר "שבטי" ו"אתני"...

danra

New member
פוסט ../images/Emo240.gif על עיצוב הגבות ../images/Emo68.gif

מוזמנות לקרוא ולהגיב בפוסט. מי שלא נרשמה להגרלה השווה שנסגרת השבוע מוזמנת להירשם בהקדם כאן.

mayane21

New member
../images/Emo24.gif תודה. כל הקולקציה כבר יצאה לחנויות

אולי יש כמה מקומות בודדים שעדיין לא התעדכנו, אבל זה צריך להיות.

iefrat

New member
../images/Emo254.gifכלכך יפה עלייך! רכשתי את הסגול השני 217

הולכת עכשיו לענוד אותו, בסיס, שתי שכבות ו TOP ואעדכן... כחובבת לקים של CHIC גם אני הופתעתי מאיכות המריחה והיבוש של הטורקיז. הרי יש לך אותו גם, מחכה לפידבק שלך

mayane21

New member
../images/Emo24.gif תתחדשי ותהני ממנו !!

בטח ביום יומיים הקרובים אנסה אותו.... בגלל שאני מתחברת יותר למשפחת הסגולים/ ורודים, ישר ניסיתי את הסגול החדש והטורקיז מחכה לו בסבלנות. מבטיחה לחזור ולעדכן.

mayane21

New member
תהני ../images/Emo13.gif ומחכה לתמונה של ציפורנייך היפייפיות

עם הלק

angell4

New member
תודה!!../images/Emo9.gif

רק שכרגע הן לא יפיפיות גזרתי אותם
מזל שהן צומחות מהר!!!!

למעלה