מכירות

NatashaInChains

New member
../images/Emo183.gif../images/Emo183.gifמכירות../images/Emo183.gif../images/Emo183.gif

היי! קיבצתי באתר הזה את כל הדברים שאני מוכרת, אתן מוזמנות להציץ ואם יש משהו שמעניין אתכן שילחו לי מסר:) אגב אתן יכולות לשרשר לפה גם את המכירות שלכן

עדיTוש

New member
../images/Emo26.gif בגדים יד שנייה

יש בידי מלאי גדול של בגדי נשים שאני מעונינת למכור. אחרי סינון ראשוני - חלק אני מוסרת אך חלק אני מעונית למכור. אלה בגדים השייכים לאימי, שהיא שמרה לאורך השנים ולא נותרה לנו ברירה כעת (היא עוברת לדירה קטנה ולא תיקח איתה את כל הארון ) ועלינו להיפרד מהם. מדובר על בגדי נשים במידות 38 עד 42 יש חולצות מכופתרות בסגנונות שונים, בגדי שנות ה 60, חצאיות, שמלות, מכנסיים, מעילים, ז'קטים. חלק מהבגדים ניקנו בחו"ל, ניקנו בארץ ממעצבים וברשתות. יש להם ערך סנטימנטלי אבל על זה עלינו להתגבר, יחד עם זאת חשוב לי שהבגד יועבר למישהי שבאמת מעריכה את האיכות. כמו כן, יש מעילים לגבר וכמה חליפות. אם יש מישהי שמעונינת - אשמח ליצור קשר. חוצמזה, אשמח לקבל רעיונות מה ניתן לעשות עםהבגדים. תודה.

איפה ניתן לראות את הבגדים?

אני מקנאה בך שמש שלך השכילה לשמור את הבגדים שלה אמא שלי זרקה את כולם ועד היום כואב לי ולה על זה

עדיTוש

New member
היי ../images/Emo140.gif

הבגדים המצאים בדירה בגבעתיים-תל אביב. לשמור בגדים כל כך הרבה שנים זה באמת משהו מיוחד, ובאמת קשה יותר ויותר להיפטר מהם. כל דבר מעלה נוסטלגיה, סיפורים, זכרונות........ אשמח לשמוע ממך ( אפשר גם במסר ).

למעלה