רשימת קניות חורפית!

../images/Emo183.gif../images/Emo183.gifרשימת קניות חורפית!

חשבתי שזה יהיה נחמד לשתף אחת את השנייה, ברשימת הקניות לחורף- אז: איזה פריטים אתן מתכננות לקנות החורף? מה אולי חסר לכן במתלחה?

שאפולי

New member
מתכננות?

חמודה? באיזה מערה את ישנה? מבחינתי החורף כבר נגמר ומתה שיתחיל הקיץ
החורף הזה ביזבזתי המון המון המוןןןןןןן על בגדים אבל מלא! קניתי מעיל שמנת סטייל שנות ה40 כזה קניתי לפחות 3 זוגות מגפיים ונעל עקב לכה שחור קניתי איזה 4 שמלות לפחות אהמ שמתי לב שחסרים לי בגדים פשוטים ומחממים אבל זה דבר שתמיד בחנויות נראה לי מיותר ואני מתבעסת לבזבז עליו כסף לא יודעת כמה זה חכם בדיעבד

מערה חמימה ונעימה

אבל דני דויטש
אמר שהחורף עוד לפנינו לא? ואוו באמת קנית הרבה דברים- תתחדשי...ואשמח לראות את המעיל בהזדמנות. אין עוד משהו שאת צריכה או חושקת בו?

שאפולי

New member
את רצינית? ברור שיש!

זה אף פעם לא נגמר אמרתי לך אם לא היה לי כואב הלב הייתי קונה הרבה בייסיק מחממים חוץ מזה? הייתי רוצה מעיל עור ירוק כהה הייתי רוצה גם עוד הרבה נעליים ואקססוריז! ראיתי עגילי שנדליר פשוט עוצרי נשימה! מזה יקרים לפחות 200 שח כואב לי הלב
|תמונה ראשונה מהחתונה|

רשימה חלקית שלי

מעיל צמר לבן
סוודר אנגורה - כי הגיע הזמן שיהיה גם לי משהו חם ומפנק
קרדיגן לבן
סוודרים עם כפתורים/ ריץ' רץ בכל מיני צבעים
גרביים באורך ברך - כי זה הכי מחמם

לא יכולה להסתכל קדימה על כל החורף, עכשיו

אני מחפשת ג'ינסים, נעליים, ג'קט - אולי ג'ינסאה וגם טייצים/גרביונים, שאני לא בטוחה בכלל שאלבש אז לא בטוח שאקנה בסוף.

ובכלל, אני רוצה לנצל את סוף העונה עכשיו,

במיוחד ללכת לקסטרו כי אני תמיד מוצאת שם דברים טובים בשבילי, באה, מודדת והולכת, לא נתקעת שם שעות ואפילו לזה אין לי כח עכשיו. גם המחשבה לפשוט את כל שכבות הבגדים עכשיו, בכלל. אבל אני אגיע לזה! קסטרו חכי לי...

yael800

New member
כבר קניתי המון, אבל מה שכן חסר

זה גרביים עבים וכמה שיותר ארוכים, עוד גרביונים, וכמובן שאני ממש מזדהה עם שאפולי - אני צריכה עוד בגדים פשוטים ומחממים אבל תמיד אני מתבאסת לקנות חח

יש גם בגדים מחממים לא פשוטים

אלא יפים מיוחדים ששוה להוציא עליהם כסף. מה גם שבארץ לא צריך בגדים ממש חמים.

Green Peas

New member
הממ...

כובעי ביני בכל הצבעים הידועים לאדם. טרנץ' לבן עם כפתורים שחורים גדולים (כמו המעיל בקסטרו רק ארוך יותר) גרביונים צבעוניים! וכאלו עם דוגמאות שמלות בייסיק צעיפים ענקיים מצמר בצבעי שמנת ובז' גרביים עד מעל הברך קרדיגנים מכופתים ארוכים מאוד והנעליים האלה של קלואי : אני מאוהבת בהן כבר יותר מדי זמן

totis

New member
אני משקיעה במעיל ומגפיים

אני משקיעה במעיל ומגף מדי שנה כי זה מה שרואים כשאת מסתובבת בחוץ.אני קונה 2 שמלות חורפיות.אני מאוד אוהבת שמלות וגרביונים עם דוגמאות וצבעים שונים.השאר אני משתדלת להסתדר עם מה שיש

האמת שלא חסר לי כלום

אבל הרי אנחנו הרי לר באמת קונות כי אין לנו מה ללבוש תכנוני חורף מאוחרים - לסדר את הארון סוף סוף - ללכת לסיילים לפני שהכל ייגמר - לקנות כפתור לג"קט עור מדהים בצבע בורדו שיושב ומחכה כבר שנתיים בארון לשעתו - לתקן את הריצ'רץ בתיק האהוב שלי ובכל זאת אשמח ל: - מגפונים חומים שראיתי בניין ווסט - מעיל עור רגיל שחור, ג'קט קלאסי כזה, לא אופנוענים (כי כבר קניתי כזה) - חולצת בייסיק עם קפוצ'ון דקיקה של היינס (כי כשקונים אחת רוצים עוד!!!!) - שמלת חורף נוספת ליומיום - שמלת ערב/מסיבות, כי זה משהו רב עונתי ושבתקופת החתונות/אירועים שיש בגילאי 25-30 שאני נמצאת בה, תמיד נדרש. - ואזה כתומה/אפורה. תתפלאו , אבל מכל החנוכות בית/ביקורי משפחה קיסלנו פרחים לא פעם, אבל אין לנו ואזה גדולה וזה קשה לחיות ככה. מצד שני אני מתקמצנת בקביעות לרכוש אחת.

למעלה