שרשוריטוש 3-7.11

../images/Emo183.gif../images/Emo186.gifשרשוריטוש 3-7.11../images/Emo186.gif../images/Emo183.gif

לכאן אפשר להעלות תמונות משלכם שאותם חברי הפורום יוכלו לרטש/לעצב כבקשתכם/כרצונם. בשרשור זה מעלים משתמשים בקשות לגבי כמות קטנה של תמונות. בקשות ריטוש/עיצוב לכמות גדולה יותר של תמונות,יש לעשות בשרשור חדש שתפתחו-באופן מסודר.
כמה הנחיות כלליות
רצוי מאוד להעלות תמונות ברזולוציה מעל ל 800/600.
יש מקרים בהם לא ניתן לבצע את בקשת המשתתף בשל תמונות פגומות מדי/באיכות ירודה מדי
.
תמונות שצולמו בפלאפון לעיתיים בעייתיות לריטוש
(אבל אם האיכות במכשיר שלכם טובה,נסו)
אם לא מרטשים לכם ועבר הרבה זמן-כנראה הסיבה טמונה באיכות הירודה של התמונה/בבקשה שלכם
.
לחברי הפורום יש את הזכות להשתמש בתמונות המועלות לכאן כתיק עבודות אישי
.
חברי הפורום אינם קוסמים,ועושים הכל ברוח טובה ובהתנדבות.
השתדלו לבקש באופן יפה ולא ללחוץ על המרטשים
השרשור יפתח אחת לכמה זמן וברגע שיתמלא יסגר
.נא
לא להוסיף בקשות ברגע שנסגר.
בקשה אחרונה-נא לשרשר כמו שצריך
..הסבר לאומנות השרשור תמצאו בטאגליינס. [=
שבוע טוב

:)

היי, העלתי את התמונות אתמול בשרשור הקודם /= אז אני יעלה שוב.. מישהו יכול לעשות לי שהמאחורה של התמונות יהיה כאילו מטושטש, זותומרת שאני אהיה בולטת ? ולהוסיף טיפה צבע לפנים ומה שבא לכם שיהיה יפה =] ובתמונה השלישית רק לרטש. תוודה רבה רבה !! :)

just טלוש

New member
בשביל לעבד תמונה -בכלל-!!! צריך איכות טובה

וכן.גם לטשטש מאחורה. אנחנו מנסים לעזור לך פה,ועם הגישה שלך...אנחנו גם לא חייבים.

just טלוש

New member
למה קטנוניות? את לא חושבת שגם מילה טובה אולי

תעזור? היה לנו את זה כמה פעמים בפורום,ואנשים לפעמים מבקשים בחוצפה. וכשמבקשים בחוצפה לא תמיד יש חשק לעצב. ואנחנו לא חייבים עם גישה כזו. לדעתי זו ממש לא קטנוניות

just טלוש

New member
וגם- לכל מעצב יש את הדרישות משלו,

ולדעתי צריך לכבד אותן. ולא להגיד "תודה בכל זאת=/" כאילו שמישהו עושה לה טובה.

>>

מה ? אני ממש ממש לא התכוונתי לתודה בכל זאת של עושים טובה..!! אני מאוד מעריכה את העבודה שלכם! וסליחה באמת שאני לא מבינה שצריך איכות טובה בשביל לטשטש מאחורה..... =S

just טלוש

New member
תראי, בדר"כ אנחנו עושים כל סוג של עיבוד על

תמונה עם איכות די טובה. זה לא שאי אפשר לעשות על תמונה באיכות לא כל כך טובה- אפשר,אבל התוצאה לא תהיה משהו...את מבינה? כדי שהתוצאה תצא הכי יפה ואמיתית שאפשר עדיף תמונה באיכות גבוהה.

Nienna17

New member
מצטערת אבל..

מי שפה נמצא עם גישה לא נכונה זאת את. אני באמת לא רוצה לתקוף, אבל היא הייתה בסדר גמור. היא לא ביקשה בחוצפה, לא נדנדה יותר מידי, וכן היא ביקשה רק לטשטש מאחורה, ואם מבחינתה האיכות של התמונה בסדר בשביל שהיא תרצה רק טשטוש - למה לא? יש מקרים שבאמת המבקשים לריטוש הם לא הגיוניים ומעלים תמונות שאי אפשר לטפל בהן. אך כן, את התנהגת ביתר קטנוניות. אין שום סיבה שלא יהיה אפשר בהס"כ לרטש מאחורה. אז בבקשה, השתדלי לשנות את הגישה שלך, ודי יאללה - צאו מהקטע של "אנחנו לא מרטשים תמונות באיכות לא טובה , סתם ככה כי לא בא לנו". יום טוב

למעלה