מישהו אמר שיגרה

../images/Emo183.gif../images/Emo2.gifמישהו אמר שיגרה../images/Emo35.gif../images/Emo183.gif

תודו שהתגעגעתם לימים האלו של 3 מבחנים בשבוע, הגיע הזמן להפסיק להשתמש בתירוץ "אחרי החגים", תתכוננו למבול של סינגלים ודיסקים חדשים, כי...
חוזרים לשיגרה!
החורף הגיע
(או לפחות היה אמור
), החגים נגמרו
וגם "חומר מקומי" חוזרים, לכל מי שהתגעגע, לתכנית הרגילה וה100מת, בכל ערב ב20:00 עם כל המוזיקה הישראלית הכי חדשה שיש!
כמו כן, אחרי תקופה יבשה במיוחד
צפו להצפה
, ולא בגלל הגשם, אלא בגלל שכבר באמת הגיע הזמן של שרשורים ודברים כאן בפורום
, ולכבוד זה *קולותשלתופים*
התפקדות!
שמי בישראל:
שיר חדש אהוב:
זמר אהוב:
דברים שאני אוהב לעשות:
מי הייתם הכי רוצים שיבוא להתארח באולפן של "חומר מקומי"?
תמונה שלכם:
זהו זה, חפרתי
שתהיה לכולכם שיגרה מהנה וים בהצלחות

../images/Emo83.gif

שמי בישראל:מרים
שיר חדש אהוב: אמ "פסטיבל" אברהם טל ו"מתעורר" של עברי לידר
. זמר אהוב: עברי לידר דברים שאני אוהב לעשות:להיות ממורמרת, לבהות במחשב, לצלם ולצייר גיל: 16 וחצי מי הייתם הכי רוצים שיבוא להתארח באולפן של "חומר מקומי"? גלעד שגב תמונה שלכם:

A m 0 s

New member
**איפה צולמה התמונה?!!../images/Emo4.gif

ביקוז אינ יזראל איט איס נוט!!

A m 0 s

New member
ממש לא התגעגתי!! החפש עבר לי יותר מידי זריז!

שמי בישראל: איימוס!! שיר חדש אהוב: קניתי אתמול את האלבום האחרון של תמר גלעדי (שיצא בפבואר) ככה שזה לא חדש אבל התמכרתי ל"סוג של ורוד, לאן את הולכת מפה, זה לא בשמיים..." ולעוד מלא.. היא ממש חמודה האישה הזאת!! זמר אהוב: בחייאת למי יש כוח - - ד"א גיליתי שמרוב דיסקים כבר אין לי איפה לשים אותם!! דברים שאני אוהב לעשות: (עזבו, אתם תתחרטו!!) גיל: שיגיע כבר ה15 הזה (ושיגיע כבר 17.5 לרישיון!!!!!!!!)))) מי הייתם הכי רוצים שיבוא להתארח באולפן של "חומר מקומי"? אלוהים, הלא היא דנה ברגר תמונה שלכם: היית מתה

אתה יכול לעמוד מתחת למטריה שלי../images/Emo183.gif../images/Emo183.gif

שמי בישראל: מאיה שיר חדש אהוב: מהמרחקים - גלי עטרי וסגיב כהן זמר אהוב: עברי לידר, זמרת אהובה: דנה לפידות דברים שאני אוהב לעשות: אני גרועה בשאלה הזאת
גיל: 17וחצי+ מי הייתם הכי רוצים שיבוא להתארח באולפן של "חומר מקומי"? עברי לידר. תמונה שלכם: מה?!

"לבעוט את עצמך מתוך הבור!"

שמי בישראל: הילה, אבל הילי :] שיר חדש אהוב: אלוף העולם, צל שחור-עברי לידר
זמר אהוב: אביב גפן פור אוור!!1 דברים שאני אוהב לעשות: מוסיקה
חברים
צופים
ספרות וכאלה.. גיל: עוד פחות מחודש 18! מי הייתם הכי רוצים שיבוא להתארח באולפן של "חומר מקומי"? נועם פנחסוב, כן כן שוב! תמונה שלכם:

למעלה