5 יאללה אתם מכירים את הסיפור, לכתוב כאן: 5 דברים שיעשו לכם את השבוע!! יאללה לא לייבש!!!
L litaf1 New member 21/10/07 #1 ../images/Emo183.gif../images/Emo28.gif 5 ../images/Emo28.gif../images/Emo183.gif יאללה אתם מכירים את הסיפור, לכתוב כאן: 5 דברים שיעשו לכם את השבוע!! יאללה לא לייבש!!!
../images/Emo183.gif../images/Emo28.gif 5 ../images/Emo28.gif../images/Emo183.gif יאללה אתם מכירים את הסיפור, לכתוב כאן: 5 דברים שיעשו לכם את השבוע!! יאללה לא לייבש!!!
L litaf1 New member 21/10/07 #2 עונה ^^ 1. עוד שיעורי נהיגה 2 שביתה שביתה ועוד שביתה!! 3. "היער" (סוף סוף קונה אותו..) וזהו בשבילי! =] שבוע טוב לכולם!!
עונה ^^ 1. עוד שיעורי נהיגה 2 שביתה שביתה ועוד שביתה!! 3. "היער" (סוף סוף קונה אותו..) וזהו בשבילי! =] שבוע טוב לכולם!!
C Chemical Venom New member 21/10/07 #4 תאמת שהכל טוב אבל אפשר סתם למצוא 5 למשל מחר אני מקבל מחשב חדש.. ויהיה נחמד לקבל ציון גבוהה בספרות במבחן שהיה לי.. ויום שישי יש לחבר בית ריק אז אני מקווה שיהיה טוב=] וזהו..
תאמת שהכל טוב אבל אפשר סתם למצוא 5 למשל מחר אני מקבל מחשב חדש.. ויהיה נחמד לקבל ציון גבוהה בספרות במבחן שהיה לי.. ויום שישי יש לחבר בית ריק אז אני מקווה שיהיה טוב=] וזהו..
M MoonyAvFreak New member 22/10/07 #9 אוווקיי מסיבה ביום שישי מסיבה ביום שבת התחפושת לHALLOWEEN תהייה מוכנה אולי (בתקווה.) נקבל את הדברים שלנו ואת המחשב שלייייי!!!1111 יעבור עוד שבוע P: עוד אחד... אראה אותו ובתקווה נדבר יותר השבוע (אני יודעת שכן)
אוווקיי מסיבה ביום שישי מסיבה ביום שבת התחפושת לHALLOWEEN תהייה מוכנה אולי (בתקווה.) נקבל את הדברים שלנו ואת המחשב שלייייי!!!1111 יעבור עוד שבוע P: עוד אחד... אראה אותו ובתקווה נדבר יותר השבוע (אני יודעת שכן)
M M a a y a n K New member 22/10/07 #11 ../images/Emo188.gif המממ...אין לי ממש מה לכתוב... אוקיי, הייתי בבית היום ואני אהיה ברביעי ואני לא סוגרת שבת בסוף אז זה אומר שיהיה סיטי הול...המממ נראה לי שזהו
../images/Emo188.gif המממ...אין לי ממש מה לכתוב... אוקיי, הייתי בבית היום ואני אהיה ברביעי ואני לא סוגרת שבת בסוף אז זה אומר שיהיה סיטי הול...המממ נראה לי שזהו
D Djerry New member 22/10/07 #14 ../images/Emo13.gif אולי יקנו לי מתנה בעקבות הפסיכומטרי (אני צריכה לרמוז יותר) ים שביתה פרק אחרון של בנות גילמור
../images/Emo13.gif אולי יקנו לי מתנה בעקבות הפסיכומטרי (אני צריכה לרמוז יותר) ים שביתה פרק אחרון של בנות גילמור
M MayLuvsDoug New member 22/10/07 #15 מיצי מיאו לצייר על הקיר של ברקו סתם לצאת בכפ"ס מסיבת גיוס לבתדודה ת"א עם ענבר וסער לאדעתD: