סיכום שבועי

Blue Emptiness

New member
../images/Emo183.gif../images/Emo41.gif סיכום שבועי ../images/Emo41.gif../images/Emo215.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע:
משהו רע שקרה לך השבוע:
שיר שלא הפסקת לשמוע/שיר השבוע:
התחדשות השבוע:
פריט/לבוש השבוע:
תוכנית השבוע:
סרט השבוע:
ספר השבוע:
מאכל השבוע:
יציאת השבוע:
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:
משהו שאתה לא מצפה לו בשבוע הבא:
אדם שעשה לך את השבוע:
אדם שהרס לך את השבוע:
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:
ציטוט/יציאת/מילת השבוע:
תמונת השבוע:
התוכניות לשבוע החדש:
ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע:
+ מסקנת/ות השבוע: שבוע טוב וניפגש מחר!

MeshiNS

New member
נמנמנמ ../images/Emo28.gif

חיפשתי סמיילי חמוד לשים בכותרת וזה מה שקפץ לי לעין אז אל תשפטו אותי תודה!!!
משהו טוב שקרה לך השבוע:סיימתי עם הפסיכומטרי הללויה!!
משהו רע שקרה לך השבוע:אמממ הלכתי לאיבוד באוניברסיטת ת"א (פשוט סיוט!!!) ואנשים שאני מכירה צצו פתאום עם גילויי הומופוביה ואני פשוט מתחילה להתעצבן על זה כבר.
שיר שלא הפסקת לשמוע/שיר השבוע: evile-cult פשוט ממכר!
התחדשות השבוע:אמממ באמת שאין =|
פריט/לבוש השבוע:ג'ינס? XD
תוכנית השבוע:
סרט השבוע:מבצע ולקירי:> (פעם שניה שאני רואה ת'סרט)
ספר השבוע:כן בטח XD
מאכל השבוע:המבורגר
יציאת השבוע:ת"א אחרי הפסיכו...ת'אמת היה דיי מאכזב.
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:לראות את ידיד שלי ואת כולם ויהיה כיף@!#!#@
משהו שאתה לא מצפה לו בשבוע הבא:עבודה בהיסטוריה
אדם שעשה לך את השבוע:המיטה החמימה שלי :)
אדם שהרס לך את השבוע:
איזה כיף XD
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:אותכם דעעע
ציטוט/יציאת/מילת השבוע:אין=|
תמונת השבוע:לא בבית אז אין לי על המחשב הזה תמונות XD
התוכניות לשבוע החדש:מפגש ולחרוש להיסטוריה.
ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע:נחמד פלוס...
+ מסקנת/ות השבוע:להיות אופטימים או משו כזה....

hililu

New member
:)

משהו טוב שקרה לך השבוע: סוג של הולך לי אם מישהו שרציתי הרבה זמן D: משהו רע שקרה לך השבוע: רבתי אם ידיד ממש טוב:( שיר שלא הפסקת לשמוע/שיר השבוע:Escape the Fate- gorgeous Nightmare אופס? התחדשות השבוע: מלא לקים וחולצה פריט/לבוש השבוע: המדים המלוכלכים של העבודה D: תוכנית השבוע:revenge סרט השבוע: שר הטבעות *~* ראיתי אותו אחרי הרבה זמן שרציתי ליראות אותו שוב ספר השבוע:the way of shadows ,לא סיימתי אותו אבל הוא דיי מעניין בנתיים מאכל השבוע:סילחו לי כול שומרי הכשרות ,שרימפס יציאת השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:חופש:) משהו שאתה לא מצפה לו בשבוע הבא:ערב חג:( אדם שעשה לך את השבוע: דודה שלי D: למרות שהאישה בת 36 היא פשוט מותק! אדם שהרס לך את השבוע: כ"כ הרבה :( אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: נחשו XD ציטוט/יציאת/מילת השבוע: Vampire תמונת השבוע: התוכניות לשבוע החדש:עבודה +קניות ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: רגיל ? + מסקנת/ות השבוע: אני צריכה לחייך יותר!

NyaPrawr

New member
שר הטבעות ../images/Emo23.gif

בדיוק דיברתי הערב עם חבר שלי על כמה זה מושלם. עשית לי חשק לראות את שוב.. אבל אני חושבת שהוא יתעצבן אם אני אגרום לו לראות את זה שוב בהפרש של חודש מהפעם הקודמת XD

NyaPrawr

New member
מה אבל זה סרט מושלם. T_T

השני באמת קצת... *קצת* מעייף, אבל את הראשון והשלישי בכיף הייתי זורמת לראות מתי שרק יבקשו ממני

Fanty S

New member
השלישי אינסופי ברמות מכאיבות

ראיתי אותו פעמיים בקולנוע ובפעם השניה רציתי למות T_T. הוא היה צריך להגמר בסוף הראשון. לבזבז עוד איזה 20 סצינות על מה קרה עם בילבו ועם האלפים היה סופר מיותר וארוך...

NyaPrawr

New member
הראשון היה מעולה.

בקטע שהזהירו אותי שזה יהיה ארוך ומייבש ונהניתי כל כך ובסוף הסרט הייתי כזה "רגע מה לא אמרו שזה ארוך?? זה עבר ממש מהר!". השני היה כל כך ארוך שהלפטופ לא הסכים להציג מה האורך שלו בכלל, והיה כבר 4 לנות בוקר ומתתי ללכת לישון וכל פעם אח שלי אמר לי "זה נגמר עוד 20 דקות! נו מה אכפת לך! תחזיקי עוד קצת!" ..זה לא נגמר אחר 20 דקות. .___. השלישי, למען האמת, לא זכור לי כמתיש במיוחד. אולי פשוט ארוך מדי. והסוף לא נתן תחושה מספיק "אפית", כאילו, בשביל הנפילה העלובה הזו של גולום עבדנו שלושה סרטים? עדיין נהניתי. את הראשון והשני ראיתי כבר פעמיים וחצי מאז תחילת אוגוסט, את השלישי רק פעם אחת. אבל מי יודע, אח שלי כותב על זה עבודה לבית הספר, אז בטח יצא לי לראות אותו שוב בקרוב~

Blue Emptiness

New member
I WISH I WISH I WAS A FISH ../images/Emo19.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: סתם כזה, שבוע מוזר, אבל עברה לי כמעט ההרגשה של השבוע~
משהו רע שקרה לך השבוע: קצת הרגשתי לבד, אבל מסוג ההרגשות שאין מה לעשות איתן, וגם היה יום השנה של אבא והיינו בקבר.
שיר שלא הפסקת לשמוע/שיר השבוע: וואי, הורדתי כל כך הרבה מוזיקה השבוע, איזה כיף!
התחדשות השבוע: נראה לי ששום דבר XD
פריט/לבוש השבוע: פלנאל.
תוכנית השבוע: The Voice כריסטינה כזאת חמודה 3>
סרט השבוע: האמת שנראה לי שלא ראיתי כלום!
ספר השבוע: התחלתי לקרוא את 19 דקות של ג'ודי פיקו, לא נשמע לי מבטיח אבל בינתיים הוא בסדר~
מאכל השבוע: מרק אספרגוס! ועוגת טוויקס! וגם עוגת שמרים שוקולד.
יציאת השבוע:
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: מחר, דה.
משהו שאתה לא מצפה לו בשבוע הבא:
אדם שעשה לך את השבוע: סיווש וניצי
אדם שהרס לך את השבוע:
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: כווווווווולם!
ציטוט/יציאת/מילת השבוע:
תמונת השבוע: מצאתי באיזו פינה במחשב, וזה כל כך ישןןןןןןןן
התוכניות לשבוע החדש: מחר המפגש, שני אולי מקס ברנר, ובאופן כללי כנראה כל השבוע אני במרכז, אז יותר ממוזמנים לקבוע איתי~!
ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: העיקר שנגמר בסדר
+ מסקנת/ות השבוע: אני צריכה להסתכל על דברים מזווית אחרת.

Blue Emptiness

New member
מה מצחיק בזה אבללל

מבשלים ואז טוחנים אותו, אז זה פשוט... נוזל ירוק וסמיך, וזה נראה ממש דוחה XD

NyaPrawr

New member
היה לי ממש אחלה!

הייתי בכנרת ראשון-שלישי. עם השמפחה. היה ממש כיף. מעבר לזה שהייתי צריכה ניתוק לכמה ימים, האנשים שהייתי איתם היו נהדרים (כלומר, ניתנים לסבילה יותר מהרגיל) וראינו המון ד"ר הו והסתובבנו מלא בטאמבלר. ביום שני השתחרר לי המלווה, שזה מגניב פלוס פלוס. ואפילו הספקתי לנצל אותו לא מעט מאז. ולא דרסתי כלום. אני מקווה. בקושי עבדתי! רק רביעי ושישי. זה קצת עצוב שפתאום גם את רק שתי משמרות בשבוע נעשה לי כבד ._. ובשבוע הבא אני אצטרך לעשות הרבה יותר! ._. וקיבלתי משכורת, שזה מעולה. בשישי נשארתי בבית, אחרי שלושה ימי םברצף שיצאתי בערב לעשות דברים, והיה לי רגוע וכיף. וטבעתי בתמונות של ניקי מינאג'. ואיכשהו, עדיין סיימתי את השבוע גמורה מעייפות- למרות שלא עשיתי כלוםםם. תוכניות לשבוע הקרוב? היום היה מפגש! ואייקון! מחר יש עבודה! ואייקון! וביום שלישי יש עוד מפגש! ואייקון! D: ואז ברביעי עובדים, בחמישי נחים ובשישי עובדים, חוזרים לשגרה. משבש התוכניות של השבוע- הכאב בטן הלא רציונלי שתקף אותי בסופ"ש ולא נתן לי לעשות כלום חוץ מלהגיד "אעאעהעאה T___T" ודברים בסגנון במשך יומיים. משהו טוב? קיבלתי זימון למשהו שממש רציתי. משהו רע? חברה טובה ביאסה אותי. תמונה? עם חברה מאאחד הימים בשבוע. היא ברווז, אני משהו כושל. זה ממש הצחיק אותי P:

למעלה