../images/Emo121.gifדיליי קל וזה~
שיר השבוע של MCR: מיאו~ שיר השבוע בכללי:
A-Cha- Super Junior מלכים שלי
Oops!- Super Junior feat. Fx Beautiful Target- B1A4 אמן/אלבום השבוע: סופר ג'וניוררררררר 3333333333> וגם בי1איי4, סיסטאר, מיסאיי, טין טופ... עשיתי קצת חרישות השבוע
אה גם קצת 2NE1~~ סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע: סרט- אמריקן ביוטי, אחד המוזרים 0.0; ספר- .... אההה... תוכנית- גלייייי 333333333> והאוס~ וכל מני שטויות של דיסני XD וידיאו- אצ'ה וביוטיפול טארגט 3: ועוד מלא קליפים שיצאו בימים האחרונים וראיתי היום~ אני חייבת במיוחד לשים את זה, כי שהמפןגכשדןםשגןםשמד זה קליפ המשך לקליפ האהוב עלי שלהם והוא סוף סוף יצא ;_; I like you the best- B2ST
http://www.youtube.com/watch?v=CLWEvtlCm84 דבר טוב/רע שקרה השבוע:
שמירות וחוץ מזה לא יודעת~ היה שבוע בסדר כזה, לא מדהים אבל גם לא גרוע
אה חוץ מזה שהייתי חצי חולה כל השבוע~ ;_; אבל היה מזג אוויר מעולה אז היה כיף
סוף סוף מתחיל להתקרר!!! יום הכי טוב השבוע: ממממממ לא יודעת~ ויום הכי רע השבוע: ממרף לא יודעת~ התחדשות השבוע: אממ כלום~ האדם שעשה לי את השבוע: ... לא יודעת?XD סיכום שבוע במילה אחת: אההה ציטוטי השבוע: אני בטוחה שהיו, פשוט לא זוכרת תכנונים לשבוע הבא: ראש השנה בבית
תמונת השבוע: *הולכת לחפש* טוב אז ככה, השמאלי (הגבוה יותר) זה ריין, אחד הזמרים הכי פופולארים בקוריאה~ 3: הוא עומד להתגייס בקרוב ולפני שהוא מתגייס הוא עושה סיבוב הופעות אחרון~ 3: הימני (הנמוך יותר) זה אלכסנדר, לשעבר מהלהקה יוקיס. הוא הלך לראות את ההופעה שלו וחפר על זה בטוויטים והוא כזה הש'פםןכגמפןשגדןפםגשדכפמןםשגדכ פאנגירל 333333333> הוא אמר שהוא מרגיש כמו כלבלב (???) ליד ריין בגלל שהוא כלכך נמוך לידוXD הוא פשוט כזה קושקושון אעהאעהאעה אני לא עומדת בזה
אני מאוהבת בו עד עמקי נשמתי ;_;