רגע...שאני אסביר או שהיתה זו ../images/Emo35.gif
רטורית
עכשיו איך אני אדע אם לענות עליה או לא ? (אין אייקון של מבולבל
). טוב אז אענה....ככה.... מוכנה ? טוב.... בטוסטר אובן שלי מאוחסן במחסן (חהחהחה) עכשיו אני מרכזת קמצ הרבה מוצרים... (מוצרים אעלק...חהחהחה) חרוזים בדר"כ
. נניח שני מגשים...ואז אני מעלה אותו למעלה. השכנים בטח חושבים שאני משוגעת (הוא באריזה המקורית שלו). אז הטוסטר הזה עומד כבר כמה ימים בפינה בכניסה לסלון כלומר ליד הדלת מתוך כוונה להוריד אותו למחסן. אבל מה מרוב הפרוייקטים שרצים פה.... אז הצטברו לי כמה דברים אז הייתי צריכהלקבל החלטה מאוד גורלית האם לאפות אותם עכשיו אפילו שהכמות לא גדולה כמו תמיד או לחכות. ולחכות....נו גבירותיי... לחכות אני לא אוהבת.... לא סתם הילדים שלי לא יכולים לדחות סיפוקים....גם אני לא
. אז ככה שעתיים שאני מסתכלת על השמיים ומנהלת איתם דיון....
(זוכרים את הפרח מהפעם הקודמת
) לאפות....לא לאפות .... לאפות....לא לאפות...לאפות...לא לאפות...וכן הלאה ואז פתאום ....הארה .....לאפות ... כן מהר עכשיו לאפות...אלא מה
|יש| ....נכון ....הפתעה ....
של גשם. אבל לא...לא יתכן...אני כבר החלטתי. זה לא פייר לעשות לי ככה
.... טוב אז מה ? ישלי מטריה גדולה לא? אז....זהו.... אני חייבת לציין שאחרי ששמתי את המטריה
הגשם פסקו....עכשיו תוצרי הפוקה המכוערים שלי מוכנים ומצופים בלכה אפילו....אלא מה ?
ותוצרי הפוקה האלה בדמיוני נסעו לילדים בביה"ח במתנה משלוח מנות לפורים (כן, זה ששרון אירגנה) ועכשיו אני לא יודעת מה לעשות.
...לשלוח....לא לשלוח...לשלוח ....לא לשלוח....(רגע נגמר הפרח..עוד אחד
)...לשלוח..... לא לשלוח.... טוב לא עזר הפעם אין הארה.....אפשר לעשות על זה סקר
וטימבקטו...אם את עדיין כאן וקוראת שורות אלו....
שתדעי לפעם...לפני שאת שואלת ....שאורך התשובות שלי בדר"כ ביחס הפוך לאורך השאלה....