ƒan†a

New member
אה הא וכאן מה את מראה לנו?

ואת עוד אומרת שאת לא שיכורה

אלפי ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo140.gif אלפי -אז זו המרפסת המפורסמת שבה את אופה את יצירותייך. . .וכעת את מגוננת עליה עם המטריה . . .אני עוד זוכרת שכתבת שאת מחכה שייפסק הגשם כדי שתוכלי לאפות. . .../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif רק חסרה התמונה שלך שם . . .../images/Emo68.gif לאחרונה את הורגת אותי מצחוק עם השרשורים שלך. . .אין רגע דל כאן בפורום מאז "צנחת עלינו" . . .טוב שאת מעלה לנו את החיוך מאוזן לאוזן כשנכנסים לפורום. . . ../images/Emo24.gif

וואלה. תפסת אותי. זהו.../images/Emo6.gif אין לי מה

לענות... ואני המומה מזה
. עכשיו מה. אנא אלך
. סתתתתתתתתם.
אבל שמת לב מה קרה כאן? בסוף מרוב צחוק לא ענו לי על שאלתי "המקצועית", איך ממשיכים את הפרח כדי שיצא כמו שהראיתי לעיל

timatibo

New member
את לגמרי לא רצינית!!! מה זה הדבר

הזה???!!! הרסת אותי לגמרי.....מצחיקולה מסטולה!!!

רגע...שאני אסביר או שהיתה זו ../images/Emo35.gif

רטורית
עכשיו איך אני אדע אם לענות עליה או לא ? (אין אייקון של מבולבל
). טוב אז אענה....ככה.... מוכנה ? טוב.... בטוסטר אובן שלי מאוחסן במחסן (חהחהחה) עכשיו אני מרכזת קמצ הרבה מוצרים... (מוצרים אעלק...חהחהחה) חרוזים בדר"כ
. נניח שני מגשים...ואז אני מעלה אותו למעלה. השכנים בטח חושבים שאני משוגעת (הוא באריזה המקורית שלו). אז הטוסטר הזה עומד כבר כמה ימים בפינה בכניסה לסלון כלומר ליד הדלת מתוך כוונה להוריד אותו למחסן. אבל מה מרוב הפרוייקטים שרצים פה.... אז הצטברו לי כמה דברים אז הייתי צריכהלקבל החלטה מאוד גורלית האם לאפות אותם עכשיו אפילו שהכמות לא גדולה כמו תמיד או לחכות. ולחכות....נו גבירותיי... לחכות אני לא אוהבת.... לא סתם הילדים שלי לא יכולים לדחות סיפוקים....גם אני לא
. אז ככה שעתיים שאני מסתכלת על השמיים ומנהלת איתם דיון....
(זוכרים את הפרח מהפעם הקודמת
) לאפות....לא לאפות .... לאפות....לא לאפות...לאפות...לא לאפות...וכן הלאה ואז פתאום ....הארה .....לאפות ... כן מהר עכשיו לאפות...אלא מה
|יש| ....נכון ....הפתעה ....
של גשם. אבל לא...לא יתכן...אני כבר החלטתי. זה לא פייר לעשות לי ככה
.... טוב אז מה ? ישלי מטריה גדולה לא? אז....זהו.... אני חייבת לציין שאחרי ששמתי את המטריה
הגשם פסקו....עכשיו תוצרי הפוקה המכוערים שלי מוכנים ומצופים בלכה אפילו....אלא מה ?
ותוצרי הפוקה האלה בדמיוני נסעו לילדים בביה"ח במתנה משלוח מנות לפורים (כן, זה ששרון אירגנה) ועכשיו אני לא יודעת מה לעשות.
...לשלוח....לא לשלוח...לשלוח ....לא לשלוח....(רגע נגמר הפרח..עוד אחד
)...לשלוח..... לא לשלוח.... טוב לא עזר הפעם אין הארה.....אפשר לעשות על זה סקר
וטימבקטו...אם את עדיין כאן וקוראת שורות אלו....
שתדעי לפעם...לפני שאת שואלת ....שאורך התשובות שלי בדר"כ ביחס הפוך לאורך השאלה....

timatibo

New member
כפרה....איזה שלשול של מילים....

אקח לתשומת ליבי לפעם הבאה שאחליט , ברוב עוונותיי, לשים סימן שאלה במשפט שמיועד אלייך...חחחחחחחח, שבת שלום לך עם חיוך יקירתי....

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif מצחיקולה את -הבטן כבר כואבת מרוב צחוק . . . עוד בסוף שרון אמיר ונעמה זמיר יקראו לפורום הזה - "פורום של שיכורים ומסטולים" . . .

פינקי 1

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif את מלכה ../images/Emo47.gifהרגת אותי

מצחוק

למעלה