בוקר אור ותגליות

../images/Emo184.gifבוקר אור ותגליות ../images/Emo184.gif

אני אפתח בסיפור. היום בבוקר היה אמור להיות לי עוד שיעור איטלקית כבכל יום חמישי, יצאתי לי מהבית כדי להכנס לאוטו ולסוע לרכבת ופתאום, סתם ככה באמצע החיים התחלתי להרגיש כאבי תופת בחלק התחתון של הבטן שלי ותוך רבע שעה גם החום שלי עלה באיזה שתיים וחצי מעלות וזה כמובן אומר שאני שוב לא בהריון...באסה...או שלא...אז בכל מקרה בגלל שאני משותקת זמנית יש לי הרבה זמן פנוי , מה שאומר שאני יכולה להשאיר הודעות באורך הגלות. אבל בגלל שאני אדם מתחשב (תודות להרבה מאוד משככי כאבים) אגיע לעיקר שהוא התגליות שלי אתמול בקניון. אז ככה...בחיפושיי אחרי טרנינגים נכנסתי לבסוף לרשת בון מארט ויצאתי מאושרת. יש עכשיו 30% הנחה על כל החנות ויש להם מליוני טרנינגים גם במידות גדולות. קניתי שלושה (טרנינג-טייץ מתרחב כזה) והם עלו לי ביחד אחרי הנחה 80 ש"ח. בנוסף לזה שמתי עין על כמה וכמה סריגים וחולצות מקולקציית המידות הגדולות הלא רעה בכלל שלהם. מכנסיים יפים לא ראיתי אבל מצד שני גם לא חיפשתי אז זה לא סופי. יש שם חברה שנקראת אוגוסטו והתווית שלהם נראית בדיוק כמו של אריסטו שמט ז"ל רק שכתוב עליה אוגוסטו ולהם יש שמלות ארוכות וחולצות ממש צגניבות. יש חליפות טרנינג של דיאדורה ב-139 ש"ח לפני הנחה, סריגים עבים ב-120 ש"ח לפני הנחה וקרדיגנים דקים בצבעים מגניבים ב-80 ש"ח. שווה בדיקה נוספת בקרוב כשיהיה לי כוח. עוד תגלית היא שיש חנות בקניון אורות שנקראת דה בסט. ממבט ראשון זו סתם עוד חנות לבגדי כוסיות למיניהם אבל אתמול היה שם סייל מיוחד של מכנסיים של חברת סבנטין וההפתעה היא ש- 48 סטרץ´ של סבנטין הוא לפחות 52 כי הוא עולה עליי ויש שם כמה ג´ינסים ומכנסיים מגניבים ב-100 שקל , בחנות ההיא גם יש את רוב הקולקציה של בנג´מין ויש שם חולצות מדהימות לחורף. וזהו...והיה לי חלום על מגפיים מזמש בצבע פוקסיה ואני נוסעת לקנות כאלה או לעשות כאלה בת"א בקרוב. והיום בדיוק אני בת 18 וחצי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואני מאוד אוהבת אתכן ושיהיה לכן יום יפה כמעט כמוני.

DREAM111

New member
בוקר בוקר טלטלונה

סורי אבל את כל הקטע הראשון שלך לא הבנתי. את שמחה שאת לא בהריון או עצובה? מה הכוונה שלך משותקת זמנית? שופרית שכמוך את משהו אם הדיווחים שלך אני גאה בך.
אז תמשיכי כך ומחכים לשמוע את הדיווחים הבאים שלך. ותתחדשי.

תראי...תשמעי...תקשיבי...../images/Emo41.gif

ליאורי חי בפחד מהימים האלה כי אני כל כך סובלת ואני מאשימה אותו בזה כל הזמן...מסכנון...אבל בעיקרון זה טוב כי לא נראה לי שהעולם מוכן לעוד אחת כמוני...אה כן והיה לי עוד משהו להגיד...כתבתם פה משהו על אפנת תותים אז בגלל שזה במושב שלי אני מכירה את החנות די טוב י ש שם דברים של אופנת סייקל שזה בעיקר להריון אבל מומלץ גם בתור סתם מידות גדולות ולהם יש דברים קצת יותר חגיגיים ויפים לדעתי. בנוסף יש להם את תותתים המותג שאמא שלי קנתה כמה וכמה חולצות קצרות שלהם עם רקמות כאלה עדינות ועליי הן לא יושבות טוב בגלל שזה בד לא נמתח אבל עקרונית הגיזרה יפה והמחירים שווים. יש שם גם בגדים של אלונה מירון שהיא בעיקרון מגניבה לחלוטין למבוגרות ובחורף שעבר היו שם מעילים מזמש...מדהימים פשוט אבל...ה-XXL לא עלה עליי אז אני לא יודעת אם זה ממש מידות גדולות...מידות לא קטנות במיוחד היה שם יותר הולם למעילים האלה...אני צריכה לקפוץ לעשות סיבוב ואם יש משהו שמישהי מחפשת שם ספציפית ולא רוצה לבדוק בעצמה שתגיד לי ואני אבדוק.

ShirShir

New member
../images/Emo127.gif מסכימה איתך!

אופנת "סבנטין" נהדרת!! קניתי לפני כמה חודשים ג´ינס ומכנסיים שלהם ואני לא מפסיקה לחרוש עליהם...
מומלץ!! תרגישי טוב חמודה! אגב, ניסית ב"ימים האלו" טיפולי רייקי? מניסיון - עוזר ומעביר כל כאב!!

ShirShir

New member
כמו שכבר נאמר כאן..

בעקרון עד מידה 48, אבל המכנסיים מבד אלסטי-מתרחב, אפשר להשוות למידה 50-52.

may24

New member
סחטיין טלטלונת

עשית אחלה קנייה,אני לא מכירה חנות כזאת שנקראת דה בסט ,את מכירה איפה יש באיזור המרכז אנחנו צריכות לעשות פעם כל הפורם איזה מסע קניות זה יכול להיות נחמד לא? שיהיה לך המון מזל טוב אפילו אם את בת 18 וחצי חצי גם צריך לחגוג לא?? שלך, מאי

למעלה