דמם רב חצי שנה לאחר לידה

לילי68

New member
../images/Emo184.gifדמם רב חצי שנה לאחר לידה

חצי שנה לאחר לידת בתי הופיעה אצלי וסת קשה אומנם (מלווה בדמם רב ובכאבים נוראים) אך לאחר עשרה ימים הוא פסק. 10 ימים אחר שפסק הופיע דמם קשה יותר מלווה בקרישי דם הדבר נמשך עשרים וחמישה ימים. בבדיקת אולטראסאונד אצל הגניקולוג שלי נמצא לטענתו שארית של שיליה שנשכחה. הופנתי בדחיפות לבית החולים בו ילדתי על מנת לבצע בדיקה מקיפה יותר ולאחריה גרידה.לאחר בדיקות מקיפות, אולטראסאונד במיון וכן במכון להדמיה שבבית החולים הוחלט לבצע גרידה. היה ברור לרופא שביצע אולט' במחלקה להדמיה שחוץ מרחם מרובה קרישי דם יש מה שנקרא בשפה המקצועית "ממצא סולידי" אותו הוא הסביר לי כחשש לשרירן. נשעתה לי גרידה והממצאים בבדיקה פתולוגית. לאחר יומיים שוחררתי עם חופשת מחלה של שבועיים, דבר שנראה לי מוזר ואפילו הזוי, השאלה שלי האם זמן ההבראה שבועיים דבר שגרתי, אם היו מוצאים ברחמי שארית שיליה היו מעדכנים אותי על כך, והאם מדובר בדבר אחר. עלי להתייצב בעוד שבוע לסריקה נוספת ולקבלת תשובה ברורה יותר.

לאחר גרדה

לי נראה ששלושה ימי החלמה מספיקים אך עדיף שתתיעצי עם הרופא המטפל שלך. אני מבין שזמנו אותך לסריקה וקבלת תשובה, ואז יגידו לך אם זו שארית שליה (זו תשובה ממכון פתולוגיה ולוקח כשבוע עד 10 ימים עד שמגיעה תשובה.

למעלה