היום ב
אנשים

../images/Emo184.gif היום ב ../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo100.gif

תושבי המרכז - תמיד חלמתם להיות כוכבים? אולפני orangemusic יחכו לכם במתחם סינימה סיטי היום ועד יום חמישי בין השעות 16:00-24:00. אז אם מדגדג לכם בגרון, אם גם אתם רוצים כוכבים באינטרנט, אם גם אתם רוצים להצטלם לקליפ משלכם – orangemusic כאן כדי להגשים לכם את החלום! לפרטים נוספים ולתיאום מועד הקלטה - הקליקו כאן http://www.flix.co.il/myclip

spelling

New member
סתם תמונה יפה למי שלא ראה..

אליסה בשיעור רכיבה על סוסים..

always be me mc

New member
אם כבר בנוגע לסוסים ולאליסה:

אז תגידו אתם לא מפחדים שיום אחד משהו חס וחלילה(טפוי טפוי טפוי, בלי עין הרע) יקרה לאליסה בעת רכיבה על הסוס? כי ככל שאני חושבת על זה(ועל האירוע שקרה לכריסטופר ריב המנוח
) ורואה סרטים על זה(הלוחש לסוסים סרט חזק לדעתי) אז אני נהיית יותר ויותר מודאגת ומה אתכם? אתם לא דואגים? אגב סוסים לדעתי אלו חיות לא מאוד יציבות. יום אחד הן יכולות להיות בסדר ויום אחר להשתגע בגלל משהו. אני אישית לא מתה עליהן. מצד שני הכלבה שלי רגע אחד בסדר ורגע אחר משוגעת

..

יכול להיות שהם מסוכנים קצת אבל אני חושבת שאם אליסה מתנהגת אליהם יפה היא מתנהגת אליהם הכי יפה שיש
אני מקווה שכלום לא יקרה לה

מכושפת15

New member
../images/Emo187.gifאממ

אני דווקא מאוד אוהבת סוסים, לדעתי הם בין החיות היפות שיש. ותראי, בכל תחביב יש איזה סכנה, פה קצת יותר.. אם היא אוהבת את זה, אז אני מניחה שהיא לוקחת את הסיכון וממשיכה ברור שיש איזה דאגה בקשר לזה.. אבל אני מבינה אותה ולדעתי היא צריכה להמשיך ולהנות
אם הייתה פה איזה אורווה בסביבה גמאני הייתי רוצה ללמוד לרכוב
זה נראה כיף :]

CheN323

New member
שאלה קצת הזויה

גם כשאליסה הולכת ברחוב היא יכולה ליפול ולשבור רגל גם כשהיא נוסעת במכונית היא יכולה לעשות תאונה למעשה, גם כשהיא חוצה כביש הסיכוי שלה להיפגע אפילו גדול מזה של על הסוסים... מקווה שהבנת
ואני לא יורדת עליך או משהו, זה פשוט נראה לי מוזר להיבהל מדבר אחד כשיש כל כך הרבה סיכונים אחרים מסביבה {מה עם מכושפות שהיו תולים אותה מחבלים בשביל לצלם שהיא עפה?, מה עם הטיסות שלה למדינות העניות באפריקה?...}.

always be me mc

New member
יש משהו במה שאת אומרת../images/Emo70.gif

את צודקת בהחלט ולקחתי לתשומת ליבי את מה שאמרת
מה לעשות זה עלה לי לראש ביחד עם התמונה שהוא שם ועם יותר מדי סרטים
(תגידו זו רק אני או שבהרבה סרטים על סוסים ואנשים יש איזו ילדה שנהפכת להיית נכה או משהו?)

CheN323

New member
הסיבה לסרטים האלה זה כי זה משעמם

אחרת... חחחחחחח זה לא בהכרח המציאות

למעלה