חטיבת שז"ר-מעשה פלילי

../images/Emo184.gifחטיבת שז"ר-מעשה פלילי../images/Emo184.gif

היום, יום ראשון, אספה אותנו כרמלה, המנהלת של חטיבת שז"ר. (כרמלה נוהגת לעושת זאת אחרי כל אירוע אקטואלי מענין) כרמלה ספרה לנו (שכבת ט´) שאחד מהילדים "חמד לצאן" והביא לבית הספר כדורים משלשלים, והוא דאג להפיץ אותם ע"י חברים לכמה ילדים, לשתייה, לסנביץ´, או לכל מאכל אחר. התגובה, שיכלה להיות מסוכנת מאוד, מכיוון שהתרופה היא חומר כימי שגורם לשינוי במהלך התקין של מערכות הגוף, ועלול לרצוח מישהו, ע"י בליעת כדורים אלו ללא מרשם! הילד נחקר במשטרה ונפתח עבורו תיק פלילי שילווה אותו לאורך כל חייו, אם אני זוכר נכון, 4 ילדים נפגעו ואחד אושפז במצב קריטי בבית החולים. חבל שיש ילדים, שחושבים שמשחק כזה (שעלול לגרום לרצח), מצחיק.

נורא!!!

חבל שזה מצחיק אנשים. דרך-אגב,אתה לומד בשז"ר? בט´ נכון? אז אולי אני מכירה אותך.איך קוראים לך?

../images/Emo129.gifאיזה פחד../images/Emo129.gif

ידעתי שיש מטורפים אבל עד כדי כך?האידיוט בטח לא מבין את המשמעות של המעשה. אגב המקרה הקודם של הרעלת מזון היה אמור להיות בקפה "רימון" ע"י ערבים שעובדים במסעדה.

plomphy

New member
../images/Emo12.gif

טוב מה אני יגיד, בהתחלה שקראתי את ההודעה זה הצחיק אותי.... *לא לצעוק עלי* אבל באמת דבר מטומטם לעשות... ילדים מפגרים...

אנשים מטומטמים...

גם אני הייתי בשזר. אני זוכר את הכינוסים האלה של כרמלה... שהיא הייתה מספרת על מלחמת העצמאות, ושהם התחבאו מתחת לשולחן, ושהיא נחתכה מדוד שמש (אתה בטח מכיר את כל זה...). מי המחנכת שלך?

yuvalr1

New member
חחח... ../images/Emo6.gif גם אני הייתי בשזר...

כן, הסיפורים של כרמלה זה משו...

ברקודית

New member
חחחחח מי זה היה צ´צקס????

זה דווקא מאוד מצחיק לדעתי:) אבל תלוי כמה כדורים.. כדור אחד א עושה כלום.. אנחנו מתננים לעשות את זה באלון בסוף השנה!!!

חחח

זה מצחיק אבל ממש עצוב!! ממש מיסכנים! חחחחחחחחחח ניקרעתי מצחוק ששמעתי את זה! אויש השיחות של כרמלה אויש זה דבר כזה דפוק!!!!!! אה הייתי אצלה היום אמלל´ה הכל בגלל השומר הדפוק הזה!!! הוא ממש אידיוט!! שונאת אותו! אז לכרמלה יש תיציאות האלא של השיחות אויש אבל העיקר מפסידים לימודים הכלח בא בחשבון! טוב ביי!

למעלה