טיפול בציפרמיל

mojtos

New member
../images/Emo184.gifטיפול בציפרמיל

אני חולה בCFS (ללא כאבי פיברומיאלגיה) מזה כמה שנים ולאחרונה הומלץ לי להתחיל בטפול ב"ציפרמיל". (הרופא המטפל טוען שהעלאת הסרוטונין יכול מאד לעזור). מישהו כאן מכיר את התרופה? אילו תופעות לוואי יש לה ? האם היא גורמת להרעה ואיזו השפעה יש לה על התסמינים? אשמח מאד לקבל משוב ממי שהנסה בתרופה זו או בדומה לה.

susu281

New member
בגלל זה הפורום מת../images/Emo7.gif

מנהלת שלא יודעת כלום

SideKick

New member
ואני דווקא שמעתי על כמה שמתו...

בגלל רופאים שחשבו שהם יודעים הכל ולא היפנו אנשים למומחים מהם בתחומים מסוימים. באופן אישי אני מורידה את הכובע ומוכנה ללכת בעיניים עצומות (למחצה) אחרי מי שיודע מהם גבולותיו ומכיר בהם.

estihuber

New member
דגובה מאוחרת ../images/Emo65.gif

הפורום יכול לקום לתחיה אם השאלות והדגובות יגיעו גם מהגולשים. את לא חושבת??????? בואי נהיה חיוביים, זה הרבה יותר יעיל.

tiaa1

New member
הי, נכון שיש סברה שהמחלה מוחמרת

עקב מחסור בסרוטינין...ויש נסיונות שונים לטפל גם באמצעות תרופות שמעלות סרוטינין....אך כאן זה פורום לא של רופא אלא של אנשים שלקו בתסמונת. כל אחד שינסה לתת פה פתרונות רפואיים יעשה עוול. המקום לשאול על טיפול רפואי הוא באחד הפורומים הרפואיים כמו בוי נט... נכון שלכאן נכנסים אנשים עם נסיון מגוון בטיפולים שונים, אך לא הייתי מסיקה מסקנות ממקרה אחד לשני בגלל המורכבות של התסמונת. על טיפול תרופתי צריך לענות רופא או פרמקולוג. חוץ מזה חג שמח.

mojtos

New member
תודה ../images/Emo142.gif

תודה לך טיה, אני אנסה לפנות לפורום השני ובכל זאת אני מוצאת לנכון לפנות דווקא לאנשים שחולים במחלה ואולי התנסו בתרופה שמעלה סרוטונין כדי לשמוע ממקור ראשון על התגובה לטפול. מאחר וציפרמיל הוא תכשיר שהטפול בו כרוך בתופעות לוואי ובהשלכות רבות אני מעדיפה לברר כמה שיותר לפני תחילת הטיפול.

למעלה