כאן חולים

../images/Emo184.gifכאן חולים../images/Emo122.gif

החורף אומנם מסרב להגיע אבל המחלות כבר כאן. הבוקר התעוררתי ואמרתי די. זה כנראה לא יעבור לבד כמו שחשבתי. אז לקחתי את המשכורת והלכתי לסופר פארם לקנות הצלה. ויטמין C אפקל של מורז (תערובת שמנים למריחה על האף - מוצר מצויין) שפתון להקלה על יובש של מורז אדויל (להקל על הראש הדואב שלי) טישו רך של קלינקס וטיפות הומאופטיות להקלה על כאבי בטן (טוב, זה לבן שלי, אבל עדיין נקנה עכשיו) ןכמובן לאור היובש הנוראי, אני מורחת כל הזמן קרם ידיים כדי לא לחשמל אנשים יש לכם עוד המלצות להקל על המצב? (חוץ מלהכנס מתחת לפוך עד שזה יעבור?)

noa555555

New member
גם כאן חולים , כבר שבועיים

(אני) מסתבר שזה קצת הסתבך, אז עכשיו אנטיביוטיקה בולדוזרית ובלגן. בסוף זה יעבור, לא? עברתי את שלב הטישו, אני עכשיו בשלב הירוק
(בעעע)

kdr

New member
זוכרים את האנטיביוטיקה שמזריקים לעור התרנגולת

אז כנראה שזה עוזר ולא צריך את הרשימה שנראית כמו דו"ח מלאי של בית מרקחת. לי אישית אין דעה לגבי התרופות ההומאופטיות, ראיתי כתבה מדעית שמסבירה שבדילול שנעשה אין סיכוי שיישאר חומר פעיל כל שהוא ובניסוי עם פלאצבו (תרופת דמה) הושגה תוצאה של 2% לטובת ההומאופטיה, שזה הפרש זניח. אני דוגל ומשתמש הרבה בתרופות סבתא ובעשבים, זה עובד בדרך כלל. יש לי מנורה כחולה שעוזרת לשחרר שרירים תפושים הרבה יותר מהר וטוב מכל התרופות שנטלתי ועשו נזק אחר. שפעת עוברת תוך שבוע עם כדורים ותוך שבעה ימים ללא תרופות. העיקר שנהיה בריאים.

תרגישי טוב

תשתי הרבה מים (זה תמיד עוזר) היובש הזה הוא נוראי לכולם. ולהכנס לפוךזה רעיון נהדר. רוצה מרק עוף?

ב ו ע ו ת

New member
../images/Emo24.gif חזק חזק!

תרגישי טוב, יפה שלי. עליי התחבב האקמול לצינון. נדמה לי שהוא במרקם הג'ל. תוך יומיים שכחתי מהחולי. אגב, גם אקמול שפעת הוא מצוין מצוין.

כפרה- תרגישי טוב ומהר!

עכשיו הבעל היפיוף שלי עם האיכסה הזאת עליו ואני רק בורחת ממנו כי זה מה שחסר לי - להידבק ועוד עכשיו.... אצלי התרופה הכי טובה: להתמסכן פי ארבע ממה שאני מסכנה באמת ופעם באף פעם להתפנק על כולם, אז נכון שהשפעת לא עוברת אבל לפחות אני מקבלת מה זה יחס וי איי פי....

למעלה