לחברי הפורום..........

Yael Floyd

New member
../images/Emo184.gifלחברי הפורום..........

אני מודעת לעובדה שהפורום בזמן האחרון לא מתפקד ולכן ביקשתי מהנהלת תפוז לצרף את meandmeandme לניהול. כנראה שזה יקח קצת זמן, אז אנא התעזרו בסבלנות.. אני בטוחה שהוא יוכל להרים את הפורום, במיוחד מפני שאין לי זמן בכלל בחודשים האחרונים ובכלל, ואין לי סבלנות לריבים ילדותיים. כל מי שהפורום הזה או האנשים פה או כל דבר אחר כאן מציק לו- מוזמן לצאת. אם אתם אוהבים את פינק פלויד אבל לא יכולים לשמור על הפה שלכם (או הידיים שלכם) אז באמת, עדיף שלא תכנסו מאשר שנתחיל לחסום אנשים. בתקווה שהפורום ידע ימים טובים יותר, יעל.

meandmeandme

New member
כן...

סולוים משובחים, שירה מרגשת, מילים סימפטיות (עם כמה הברקות וכמה טעויות קשות) ואווירה מדהימה. אני לא מבין למה אנשים לא אוהבים את הפעמון, לדעתי, זה בגלל שהוא לא כמו כל אלבומי פינק פלויד. במקום דיסק משובח, הוא דיסק עם שירים משובחים, שלמרות שזה פחות מתקדם ומתוחכם זה לא דבר שלול.

meandmeandme

New member
נכון...

גם לי לשכוח wearing the inside out עם הקולות רקע המרתקים, Cluster one האסטרונומי, High Hopes הגאוני, והכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי... את Marooned שהוא לדעתי אחד הקטעים האינסטרומטלים הכי טובים שיש ובתוכו שוכן סולו הגיטרה האהוב עלי בכל הזמנים.

meandmeandme

New member
נכון...

גם לי לשכוח wearing the inside out עם הקולות רקע המרתקים, Cluster one האסטרונומי, High Hopes הגאוני, והכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי... את Marooned שהוא לדעתי אחד הקטעים האינסטרומטלים הכי טובים שיש ובתוכו שוכן סולו הגיטרה האהוב עלי בכל הזמנים.

פעמון הקסם...

בהחלט דיסק טוב.. למרות שהוא קצת שונה משאר הפלויד..אבל הוא מביא משהו אחר ויחודי הוא יותר מינימליסטי לדעתי, לא גרנדיוזי, לא מתיימר להשתוות להצלחות הגדולות שלהם..דיסק אמיתי, נקי ואישי אפילו הייתי אומרת.. הפעם הראשונה ששמעתי אותו היתה בערך לפני שנתיים שלוש- אם לא יותר, קלטת מרופטת של ידי מהכיתה.. ואני זוכרת שהיו לי שם כמה שירים אהובים.. והשבוע הנחתי ידי על הדיסק, ומצאתי שירים משובחים כמו keep talkingשזה שיר מדהים בעיניי.. וכל מה שציינתם מעליי.. וכמובן כמובן..maroonedשזה באמת, אין מה להגיד..אחת היצירות האינסטרומנטליות היותר משובחות וגאוניות של פינק פלויד..

../images/Emo45.gif

בהחלט דיסק טוב.. למרות שהוא קצת שונה משאר הפלויד..אבל הוא מביא משהו אחר ויחודי הוא יותר מינימליסטי לדעתי, לא גרנדיוזי, לא מתיימר להשתוות להצלחות הגדולות שלהם..דיסק אמיתי, נקי ואישי אפילו הייתי אומרת.. הפעם הראשונה ששמעתי אותו היתה בערך לפני שנתיים שלוש- אם לא יותר, קלטת מרופטת של ידי מהכיתה.. ואני זוכרת שהיו לי שם כמה שירים אהובים.. והשבוע הנחתי ידי על הדיסק, ומצאתי שירים משובחים כמו keep talkingשזה שיר מדהים בעיניי.. וכל מה שציינתם מעליי.. וכמובן כמובן..maroonedשזה באמת, אין מה להגיד..אחת היצירות האינסטרומנטליות היותר משובחות וגאוניות של פינק פלויד..

Nir of GondoliN

New member
אני חושב שהמצב ככה כי..

פינק פלויד כלהקה היא טובה מאשר כשאחד מתבלט אצלה. ובמקרה הזה זה גילמור ועל אף שאני אוהב אותו, אני פשוט יותר אוהב את הלהקה.

למעלה