ממנטו מורי... 2002-2007...

../images/Emo184.gifממנטו מורי... 2002-2007...

ממנטו מורי ממנטו מורי ממנטו מורי ממנטו מורי רופא תירשום לי כמה כדורים כי החיים הורגים אותי המציאות זה סם קשה מדי עדיף ללכת על קלים תירשום לי כדורים קצין עדיף להיות פחדן שחי מלהיות גיבור שמת אתה נלחם עם טנקים ורובים אני נילחם עם דף ועט תיקרא לי משתמט ממנטו מורי ממנטו מורי ממנטו מורי ממנטו מורי ממנטו מורי שוטר תפסתי את הגנבים כולם יושבים בממשלה בראש עומד לו איזה מטורף אם לא נמות במלחמה נמות מהבושה ממנטו מורי (איזה עולם משוגע) מעניין איך זה שהשיר שנכתב לפני 5 שנים עדיין מהדהד ואקטואלי... או שאביב היה נביא שנבואותו עדיין מתגשמת... או שפשוט אנחנו אלה שעדיין לא למדנו...

T h e B o Y1

New member
הקפצההה

רציתי לשאול עם מישהו פה מכיר את יובל אקווה הוא פעם שם פה שיר שלו "אסיר עולם " מישהו מכיר ???? אם כן תגידו לי זה חשוב...

אביב לא נביא ואנחנו לא למדנו כלום

פשוט שום דבר משתנה המצב חרא כבר הרבה שנים הרבה לפני שהוא כתר את השיר ולצערינו זה ממשיך עד היום

ובגלל זה ההערה שלי הייתה

מכוונת למי שמעליך ולא אליך . שירשרתי לא נכון אבל אפשר היה להבין את זה בעזרת מינימום הגיון.

מה הקשר...

לא רציתי שישתנה בגלל השיר... אבל כל הילדים בעולם מתבגרים... ורק העם שלנו צומח לכיוון מטה... אם זה לא התדרדרות אז אני לא יודע מה זה כן...

מה שאהבתי באלבום הזה ../images/Emo45.gif

ממנטו מורי זה שרובו לא מסחרי זה שריד אחרון לדעתי לפני תקופת ההתמסחרות של אביב גפן האלבום הזה ברובו הוא לא מסחרי לא ניתן בהשמעה של רוב השירים ברדיו בגלל התוכן שלהם השיר לדעתי הכי נוגע ונפלא ואמיתי בשיר : חושך מדהים! זה אלבום זמכיר לי את "רכבות" או החדש של גבריאל בלחסן מתאים לי לשעת דימדומים לילית , אוהב אותו מאוד ביחוד שמורגש בו החוסר התמסחרות שבו , לפני שעידן נינט התחיל

נתוש ז

New member
מה נביא? =\

זה כמו ש"הדתיים דופקים פה את כולם" זאת לא נביאות.. הכל נשאר אותו דבר כששיא האגואיזם בכנסת, שהיא למעשה האחראית על המדינה..כלום לא מתקדם. ומוחדר באנשים "אדישות פוליטית", לא להתייחס לממשלה, בקושי להצביע, בטח שלא להלחם על שלהם... אז מה שיוצא שאלה שנלחמים מקבלים את התקציב של החלשים (לדוגמא-החרדים, חבר כנסת וכו'), והעם שותק.. המצב לא ישתנה בתקופה הקרובה. יהיה בקרוב מלחמה. ויהיה שחיתות בכנסת ובמשטרה. המדינה תהיה במצב רע. העניים יהיו עניים יותר והעשירים יתעשרו יותר. והכפיה הדתית תמשיך לשרור במדינה-וכל מצעד גאווה בירושלים יהפך לטרור. ולא אני לא נביא..

T h e B o Y1

New member
כמה תגובות ואף אחד לא

ענה לי אין פה אף אחד ששמר על יובל אקווה ?? הוא שם פה פעם אחת שיר שיורידו שלו "אסיר עולם " אף אחד לא מכיר אותו???

למעלה