סיכום שבוע

../images/Emo184.gif סיכום שבוע ../images/Emo184.gif

ברכות למצטרפים החדשים:
hatul, אנאבל האחת והיחידה, moo moo moo, עודד24, Michael the one,
______________________________________________________________ אז מה היה לנו השבוע
אמת או שקר משחק הפורום החדש: סיכום ראשוני – יגיע בימים הקרובים, עקב מחלה. אתכם ה
ומה חדש אצל
סטרייט
המחמד שלנו? (הכל ברוח טובה, מותק
) הוא חזר אל החוזרת בתשובה, והם מנהלים משק בית כשר במבשרת. שיהיה
. בקרוב
.
ELP רוצה (כמו כולנו) להתאהב אחרי הסימפטיה, ההזדהות ונסיונות השידוך המרומזים של guy1974 (חשבת שלא נשים לב
), הגיע זמן העצות הפרקטיות. חצי ההנהלה הנמצא בזוגיות הביא את הפתרון המושלם: שוקולד!
פינת המתלבט
עוסקת השבוע בסוגיה האם היית יוצא עם טראנסג´נדר
כולנו רוצים להיות נאורים, אבל עם כל הכנות הרוב מוכנים להודות שיהיה להם קשה (קבלו
על הכנות) רק hatul, חבר חדש בפורום, אומר בפה מלא "למה לא".
גם לך.
קצת אירוויזיון (כי בכל זאת זה פורום של הומואים...
). אז מסתבר שליאור נרקיס ייצג אותנו באירוויזיון הקרוב. מהורהר עשה את טעות חייו והשווה את האירוויזיון לפסטיגל (כן, כן, זה היה בצחוק... בסדר.) וזכה בתמורה לאיומים על חייו. למהורהר השלום.
מסרים הומוסקסואלים נחבאים בפרסומות
קמפארי מביא כדוגמא את הפרסומת לקינדר, ילד המהפכה מוסיף את הדראג קווינס של יופלה, ובל נשכח את 2 הגברים בפרסומת של תנובה... מהפכה???
השבוע, Doctor A ממשיך את קו המחשבה של הפינה הקודמת ומרחיב את הדיבור על HIV. לגזור ולשמור
פינת האינפורמציה החשובה
: כשאתם מגיעים לקרפה די´אם (מונטיפיורי 17
) אל תשכחו לבקש שיוסיפו לתפריט סיידר חם
(
זה סיידר!) ילד המהפיכה מוכיח שהוא יכול לזהות זין. הידד.
פינת היומולדת והפעם יומולדת מלכותי
במיוחד - הנסיך (הידוע גם בתור "הנסיך סומסום" ו-"ס ו מ ס ו ם") מוסיף עוד סתיו למניין
מאחלים לך המון
ים, אושר, עושר ואהבה
עלילות יניב בארץ האפשרויות הבלתי מוגבלות: יניבי מפתיע אותנו (ואת עצמו...), וניגש לדבר עם כתב חדשות פוקס ב-DC: החדשות הטובות: הגיל/גובה/צורה מתאימים. החדשות הרעות: מישהו גילה את ההתאמה הזאת כבר לפני 7 שנים... לא נורא, אולי אין הרבה דגים בים, ואולי עוד 200 שנה לא יהיו יותר בלונדינים, אבל לפחות ITS RAINING MEN
פינת התרבות בסימן cartoons: הדף של Garfiled והדף של snoopy ______________________________________________________________ הסקר הרשמי יעודכן בשבוע הבא ______________________________________________________________ נצלו את השבתות החמות האחרונות, וצאו לטייל קצת, מה יש...
(זה סיידר חם) איתי ומאי.

Yaniv-DC

New member
מחר קמים בשבע בבוקר.

למה אתם שואלים? כי אחרי שבועיים סוערים בהם הוחלפו המצעים 5 פעמים הוחלט לקחת קצת חופש ונצל את סוף השבוע הזול ביותר בארה"ב - מכירות הת´נקס גיבינג! אז איך זה עובד? לפני שבועיים בערך כולם התחילו לעשות 15-25 אחוז הנחה. מחר מרבית המקומות מורידים את המחירים למהלך הסופ"ש ב-50 אחוז הנחה נוספים. ויש מבצע נוסף... "early birds" - מי שירכוש בשעות 7 בבוקר עד 12 בצהריים יקבל על ההנחות האלו 15 אחוז נוספים. ואם השקעתם 35 סנט ברכישת הוושינגטון פוסט תוכלו לגזור משם קופונים המקנים על כל ההנחות הנ"ל 15% נוספים. ואם תגישו בקשה לכרטיס חבר - תוסיפו עוד 10%. וזה אחרי שבסלקום לימדו אותי שאין הנחה על הנחה
יניב יוצא לקניות.

daniel365

New member
אלוהים אדירים!!!!

אם לא היה לי שיעור פסיכולוגיה ביום ראשון הייתי בא אליך בטיסה ישירה!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אני.

א י י ל 19

New member
נקודה כואבת !

היום אני נכנס לי לתומי למשביר לצרכן (אֶהה! רק רציתי סבון פנים של ג´ונסון!) ולפתע אני קולט את אותה חולצת קורדרוי בצבע בורדו שקניתי שם לפני חודש, רק שהפעם... ב-20 אחוז הנחה. לפתע, פוצעים להם הרמקולים בהודעה שבשעה הקרובה יש 10% הנחה נוספים על כל ההנחות הקיימות! איזה זנוּת.

Revolution kid

New member
טוב, המשביר מתמוטט, זה לא סוד ../images/Emo13.gif

ואגב, זה צמיד ככה, כמה פעמים שאני ראיתי חולצות שקיניתי פתאום בחצי המחיר... ולא נדבר שפתאום מאז כ-ו-ל-ם התחילו לבוש אותם. טפוי.

Revolution kid

New member
../images/Emo98.gif../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif../images/Emo6.gif../images/Emo8.gif../images/Emo140.gif../images/Emo22.gif

וכל דבר שמחייך........

אמת או שקר: עדכון ביניים

קודם כל נעשה קצת סדר: "אמת או שקר" של גריןבירד הוא מס´ 9 (לא 8), לכן הבא בתור (אתה יודע מי אתה!) הוא מס´ 10. ספירת הקולות מתבצעת בדרך הבאה: כל תשובה נכונה = נקודה. לא חייבים לענות על כל השאלות כדי להכנס לחיושב הסופי, אך ככל שתענו על יותר שאלות, כך יגדלו סיכוייכם לזכות. והמועמדים המובילים הם:
עודד א עם 6 תשובות נכונות
ילד המהפכה - 5 נק´
גריןבירד - 5 נק´
דניאל365 - 5 נק´
איתי ומאי

גם לי יש סיכום...

היה לי שבוע נהדר, לירוי היה מקסים וחגג לי את יום ההולדת בכל הזדמנות במשך כל השבוע כמעט,עם עוגה מדהימה,נרות יומהולדת,נעליים חדשות,ברכות מזמרות לסלולרי,תנוחות חדשות... והשיא-מסיבת ההפתעה שאירגן לי התחמן,הממזר ביום שישי האחרון אחרי ארוחת הערב הקטלנית של אמא לירוי,שגם היא הפתיעה אותי עם מתנה,נשיקה וברכות לרוב. כל חברי הקרובים נכחו (חוץ מהאקס המשותף של לירוי ושלי שהחליט להגר לעולם הבא לפני שבועיים - אבל נראה לי שגם הוא היה שם בדרכו שלו).ההפתעה היתה מוחלטת ושקלתי להתעלף למראה הדמויות החשוכות שניצבו מולי עת פתחתי את דלת הכניסה לבית המקושט בכל טוב.התאוששתי לאיטי תוך כדי לגימת כוס תה הגונה,כשהזרת מונפת אל על. סומסום(לא אני,האורגינל
) התנהג למופת ולא פתח ביללות ונביחות שמחה כששמע את השער נפתח על כל חריקותיו ושמר בכל כוחו על איפוק חשאי מתוקף הנסיבות של ארוע ההפתעה. אחר כך עבר מאורח לאורח על מנת לדרוש את שלו - מזמוז חד משמעי וארוך. לסיכום ובקצרה היה,כמו שלירוי נוהג לומר, ד-י-ס-ק-ו !!!

למעלה