סיכום תלת שבועי

מיטללל

New member
../images/Emo184.gif סיכום תלת שבועי ../images/Emo184.gif

שלום. מה שלומכם?
אני מקווה שהכל טוב ... אני חייבת לציין שבעודי מדפדפת בדפי הפורום (שלוש עמודים בשלוש שבועות? "חרפה" , חשבתי , "חרפה"
) גיליתי שדווקא היו לנו שלוש שבועות מעניינים.. עם מגוון בעיות מרתקות, תהיות קיומיות, צחוק, רגש, שמחה.. אם כן, כנראה זו לא הכמות אלא האיכות ... אzzzzzz ת ה נ ו

מיטללל

New member
../images/Emo85.gif

"מה לעשות מה לעשות שאני יפה כזו...
misty19 לא יודעת מה לעשות. היא פגשה בחור מקסים ומתקתק (שמשמש רק כידיד טוב בזמנה הפנוי) רק מה? הוא חסר ביטחון באופן טוטלי.
מה עושים עם בחור שכזה
תשובה חד משמעית היא לא קיבלה. חלקנו הצענו לה לוותר, חלקנו הצענו לה להתאמץ, להתקרב אליו ואט אט לגרום לו להרגיש נוח איתה ואולי אף לגרום לשינוי בו.
אלוש שמלוש והחבר שלה נפרדו לא מזמן. הם החליטו "להישאר ידידים". אבל זה פשוט לא הולך! הם מממשיכים ב"משחקי קנאה", הרגשות ממשיכים לעלות ולצוף.
האם לחזור אליו? להילחם על הידידות? או אולי לנתק מגע
הצענו לה להפנים שמתי שהרגשות עוד קיימים-הידידות לא תצליח. להבין מה היא מרגישה ובעקבות כך להחליט מה היא רוצה - הכל או כלום.
misty19 החלה קשר רומנטי עם בחור חדש. הכל נראה ומרגיש לה טוב. רק מה? יש בו צד אלים ועברו מכיל תקריות אלימות. מחשבותיה מציפות אותה...
לתת לקשר הזה סיכוי? לתת לעבר שלו ולפחד שלה להכריע?
רובנו הצענו לה להוביל לתחושות שלה להוביל אותה, לא לשפוט אותו על סמך עברו בלבד ולתת *להם* צ'אנס.
האקס של julia12 גילה (אחרי כמה שנים!) שהיא בגדה בו שהם היו ביחד.
איך לגרום לו לסלוח לה?
באופן כללי קיוונו בשבילה שהזמן יעשה את שלו והוא יתגבר ויסלח לה. הצענו לה בעתיד- ללמוד מהטעויות שלה, להבין שיש דברים שאין להם כפרה ולא לחזור על מעשים דומים שכאלה.
קורטי סיפרה לנו שהיא תפסה ידידה (שהיא מתעבת!) של חבר שלה יושבת עליו. היא התעצבנה-ורבות..
אשמתו של מי זה? האם היא היא מתנהגת בקנאות ? האם התנהגות זו לגיטימית ?
באופן גורף אמרנו לה שהיא צודקת. שחבר שלה לא בסדר. שמותר שיהיו לו ידידות ובשפע אך יש גבולות נורא ברורים.. ושעליה לתפוס את החבר שלה לשיחה-ומהר.
HyPeR SoNiC עדיין חושק באקסית שלו וזה לא מוביל לשום מקום.
הוא סיפר לנו על ערב גרוע שהיה לו. ערב שכלל את האקסית שלו והאקס שלה (שנמרח עליה)
"האם לוותר?"
כולנו הסכמנו בהצעתנו לאורן- תתרחק. מה שגורם לך עינויים לא שווה אותך. ובאמת מגיע לך משהו יותר אמיתי, יותר בריא, יותר בוגר.

מיטללל

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo85.gif

התהייה היומית
נתחיל בתהיה הנצחית:
האם יכול להיות קשר ידידותי, אמיתי וכן, בין זכר לנקבה (סטרייטים) ללא רגשות? ללא תשוקה נסתרת?
על מי עדיף "ללכת"
על אחד שחווה אהבה אחת גדולה נ-כ-ז-ב-ת או טיפוס שחווה עשרות סט-ו-צ-י-ם מזדמנים
אז זהו ש... יש להניח לעבר. לא לבחור אך ורק לפיו. (להדחיק.. פשוט להדחיק
)
פלרטוטים חסרי משמעות בשביל כיף- זה חיובי או שלילי?
רובנו בעד... תופסים מזה לרוב משחק משעשע... חוץ מאנשים שנפגעו מזה
סטוץ חד פעמי עם "בלתי מושג" מהעבר - אנחנו חייבים את זה לעצמנו או חייבים להימנע מזה בשביל הנוכחים שלנו?
נופר היחידה סיכמה יפה: "אני חושבת שגם אם זו "הפנטזיה שלי" זה לא שווה שאני אפגע בבן זוגי שאני כל כך אוהבת.."
למה בנות עם כל כך קנאי ורוכשני
למה הן מחבלות בקשרים של החבר שלהן עם הידידות הכי טובות שלהם
(שהיו ויהיו הרבה אחריהן)
זה לא עניין של בנים או בנות. אלא של הטבע האנושי.. אנחנו עם קנאי.. וחבל
מתי יותר מפונק בזמן מחלה- בנים או בנות?
כאילו דה- הזכרים.
אז בפעם הבאה שהגבר בבית צורח: "אני גוסס! עומד למות! שמישהו יכין משהו לי תה עם דבש! והרבה לימון!!! אל נא תתרגשו...

מיטללל

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo85.gif../images/Emo85.gif

ים של דמעות בשתי עיני...
"מכתב שלא נשלח
Zoharrr שיתפה אותנו במכתב מלא כאב ורגש, על מישהו שהיא דלוקה עליו כ- 4שנים, בזמנים טובים, בזמנים רעים, בעוד היא נטולת חבר. בעוד היא בעלת קראש חדש, הרגש נשאר.
אהבה מכושפת
recall שאל איך לגרום לידידה הכי טובה שלו להתאהב בו.
king kazabubu הציע לו לתת לה סם אהבה..
נופר היחידה הציעה לו לקחת סיכון ולהתוודות על רגשותיו. ושיתפה מניסונה: לי חבר כבר שנתיים וחצי שהסיפור התחיל בדיוק ככה... עם ידידות עמוקה ומשם למערכת יחסים מדהימה"
אהבה נכזבת
Balder נדלק על ידידה שלו, סיפר לה, נדחה על ידה והאחרונה המשיכה להתנהג כרגיל..
king kazabubu הציע לו להתאזר בסבלנות, לחכות שיעבור זמן מה ואז לשכוח ממה שהיה ולחזור להיות ידיד שלה.
TheWhiteTigris הציע לו לשמור על יחסי עבודה נטו ולהתעלם ממנה ככל שאפשר.
misty19 סיפרה לנו על כאב שכולנו חווינו פעם.. שמחדשים קשר עם מישהו שפעם היה לנו נורא חשוב, מישהו שנורא התגעגענו אליו, ומגלים שהצד השני המשיך בחיים שלו.. כמעט שכח...
איך מסיימים קשר עם מינימום כאב ומקסימות רגישות?
מאמרו של HyPeR SoNiC
איזה יום שמח לי היוםםםםםםםם
AnkSunAmun סיפרה לנו על הקשר החדש והמבטיח שהתחיל לה עם מישהו מהבסיס..
תעדכני

מיטללל

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo85.gif../images/Emo85.gif../images/Emo85.gif

מסע על העבר...
חלקנו חוויות ראשונות : נשיקה ראשונה פרידה ראשונה זיון ראשון כאב לב ראשון
"אקס מיתולגי" .. סיפרנו על האקסים המיתולגיים שלנו כמה זמן מערכת היחסים הייתה מי נפרד ממי והאם הקשר נשמר...

מיטללל

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo85.gif../images/Emo85.gif../images/Emo85.gif../images/Emo85.gif

פינת העראפת
" אנשים! אתם חיים ? ? ? "
" יאללה בואו נעיר את הפורום "
"אני מדליק נר לזכר פורום מלחמת המינים" אנחנו נאלצים "להנות" מהערות כאלה בלי סוף.. אני מבקשת- תפסיקו
אתם אלו עושים את הפורום. אתם אלה שקובעים כמה הודעות יהיו ביום. אתם אלה שעושים את העניין בפורום ובוחרים הפורום יהיה יותר סוער ומתי יותר רגוע- אתם . במקום להתלונן, במקום לצעוק: "המלך הוא עירום", תפקידכם הנו לעשות את השינוי. הפורום חווה תקופות יותר טובות. פחות טובות. הפורום חי. תפסיקו להספיד אותו פעם ביומיים. במידה ויש לכן הצעות לשיפור המצב - דברו אותי. תפעלו לפיהם. הפורום חי.
בשביל הפאן
רוצים להכיר את עצמכם יותר טוב? תענו על השאלון הפסיכולוגי של נרקיסטית.
שאלון מילארד השאלות- עבר-הווה-עתיד - מפי נרקיסטית.
הערפדדדדדד השבועי
הנה
קורטי
לכו שאלו שאלות.
השבוע
מתחילה מסורת חדשה בפורום. מדי עדכון שבועי אני אבחר חבר פורום שיוכתר ל
השבוע..
השבוע ייבחר לפי הששתתפותו הפעילה בשבוע החולף, והצלחתו בהערותיו השנונות / הומרו המוצלח / עצותיו המועילות... תפקידיו יהיו לשמש כיועץ בכיר, ליזום נושאים לשיחה, לעלות רעיונות לסקרים, להציג קישורים מיוחדים.. כמו תמיד אבל יותר :) כרטיסו האישי ושמו של
השבוע יוצגו בדף הקהילה של הפורום. כך כל חברי הפורום ידעו למי רצוי להתייחס בכבוד.בתום תקופה מסוימת תער תחרות לכל ה
שהיו... והזוכה יזכה||!
השבוע הפעם היא נופר היחידה.. שעשתה מאז כניסתה לפורום עבודה מצויינת ומרתקת...
שיהיה שבוע מצויין
עייפתי

קטרפי

New member
איזה יפעעעע ../images/Emo110.gif

קבלי ח"ח (אומייגאד אני מתחיל להיות מושפע מלירז)

Mr GK

New member
כל הכבוד. ../images/Emo3.gif

הלוואי וגם לי היו עצבים להכין כאלה סיכומים מפורטים.

מיטללל

New member
רסמי

זמן פנוי זה בין הדבר האחרון שיש לי בימים אלו
נראה לי על זה אורן יכול להעיד

MAX D

New member
באיזו עיין את רוצה שאני אזיל דמעה?

ימין או שמאל?
זה בסדר- אני מכיר את ההרגשה, גם לי אין זמן לכלום...

yardenj

New member
קבלי ח"ח

אבל לפי מה שרואים בסיכום הזה...הפורום מאבד מהפואנטה שלו. זה טבעי שלא הכל יהיה בדיוק על הנושא של המתח בין המינים,אבל שרואים שרוב השירשורים שהיו כאן זה על בעיות של זוגיות,זה מראה שהבדלים בין המינים זה לא הנושא של הפורום בדיוק.

למעלה